.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от laila_94 Виж мнението
    Няма какво да те лъжа ,тя ще си остане неговата най-силна тръпка 4 години не са малко,може да не иска да се върне при нея ,но със сигурност има чувства към нея ...
    Да бе.

А ако накрая е станала досадна кифла и го е дразнила със самото си съществуване?
    Ако е спала с 5 негъра?
    Ако със сегашното момиче се оженят? И им се родят деца? И умрат заедно, гушнати на 80 години?

Пак ли някоя си ще му е най-силната тръпка?

Това е най-грешното стартиране на нова връзка - с идеята, че бивша/евентуална/която и да е, ще бъде винаги в сърцето на човека. Не е вярно и е голяма причина за филми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Да бе.

А ако накрая е станала досадна кифла и го е дразнила със самото си съществуване?
    Ако е спала с 5 негъра?
    Ако със сегашното момиче се оженят? И им се родят деца? И умрат заедно, гушнати на 80 години?

Това е най-грешното стартиране на нова връзка - с идеята, че бивша/евентуална/която и да е, ще бъде винаги в сърцето на човека. Не е вярно и е голяма причина за филми.
    Точно. Пълна глупост е това с бившата = голяма любов, щом са били заедно 4 години.
    И аз бях с момче с 4-годишна сериозна връзка зад гърба си. Винаги е казвал, че съм му дала много повече като емоция и близост от въпросната бивша. Приятелите му много ме харесваха, засичали сме се тук-там, винаги сме си говорили мило и човешки, пишем си дори - те също казваха, че е открил златно момиче, колкото и надуто да звучи. Правили са се такива сравнения между мен и въпросната бивша, че ме е хващало срам от хвалби по мой адрес. А бях с това момче 6 месеца.

Съжалявам за личните примери, но взех цитата присърце.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Да бе.

Ако е спала с 5 негъра?

//
    Всъщност ,ако е станала досадница,ако му е изневерява и изобщо ,ако нещата са се срутили изведнъж едва ли би пазилл снимки с нея и то даже до колкото разбрах скрити в папки Гледайте реално на нещата .. Затова по-добре човек да не се рови,а и аз само констатирах ,че със сигурност има още чувства .3 месеца не заличават 4 години

Това е най-грешното стартиране на нова връзка - с идеята, че бивша/евентуална/която и да е, ще бъде винаги в сърцето на човека. Не е вярно и е голяма причина за филми.[/QUOTE]
    Summer (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си