.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Тази тема малко ми напомня на случка в Продавалник... когато една жена молеше да й подарят бебешки дрешки и т.н., защото нямала възможност да купи, а в крайна сметка се оказа, че тя не е толкова зле и тези дрехи май ги продаваше след това. Дано случаят да не е подобен.
    Честно да си кажа,още като прочетох темата,за това се сетих.
    Lanna_ ,уж сте доста зле с финансите,но явно имате пари,за да си позволиш интернет и компютър?Може пък и аз да бъркам, често съм мнителна...
    Ако носех твоя размер-бих ти помогнала,но ако наистина си решила да мамиш хората тук по този долен начин-постъпката ти е отвратително грозна и жалка.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от Буря Виж мнението
    Честно да си кажа,още като прочетох темата,за това се сетих.
    Lanna_ ,уж сте доста зле с финансите,но явно имате пари,за да си позволиш интернет и компютър?Може пък и аз да бъркам, често съм мнителна...
    Ако носех твоя размер-бих ти помогнала,но ако наистина си решила да мамиш хората тук по този долен начин-постъпката ти е отвратително грозна и жалка.
    Това че има интернет и компютър не значи че има пари и за дрехи. Сетих се за онова момче, копютърен гений , с болна майка, което не ходило на училище, защото нямало пари са си купи обувки.

По темата: Отскоро нося твоя номер, но ще погледна дали имам нещо излишно.

Banned Мега фен
    ако искаш - пиши ми на лично,защото трябва да знам при кой отиват дрехите и дано наистина да имаш нужда,а да не се възползваш ... не че в продавалник от тия неща ще спечелиш мн пари,но ще ми е по-добре ако наистина са за теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си