- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На тепсия му се давам-той бяга сам.
Много философствате.
Аз ви казах - 26, 3 години без сериозна връзка и нещо за ебане = малка пишка.
Grumpy old madman
мисля,че не.
@Петя
"Оставам си с втория вариант - да я подлага на "тест период", което също не е никак мъжкарско поведение! Ама съдейки по нейни собствени постове(че "ако някой трябва да търси сметка за смс-и,хронологии, скайпове-майпове, това е той. И с право.",и че сама казва, че е имала "твърде много" връзки преди това, а сега си променя мирогледа) не бих се очудила."
Няма кво да се Учудваш. Той не знае за предишните ми еднодневни връзки, не ме е питал, не го интересува. Така че ,ако е тест, той не е базиран на предишния ми опитНяма как да ме подложи на нещо, заради нещо,за което той самия не знае. И няма и откъде да е разбрал , примерно
Ми не , не стоят така елементарно нещата ,както ти ги представяш. Има и други неща освен секса, и хубавото време прекарано заедно, ако знаех,че нямам бъдеще с него,нямаше да се хващам. Щом съм с него ,значи съм достатъчно сериозно,както и той , за да знаем ,че имаме общо бъдеще.
maDamn
Бтв, само да вметна, че не е всичко специално до децата. На 26 животът ти е различен и мисленето ти е друго. Да, има изключения (за granger, специално, е защото е доста по-напред като умствено развитие от възрастта си поне по мои косвени, форумни преценки). Не е и само до това, че единия е в университет, а другия вече мисли за работа и пари. Просто на тази възраст си стигнал (би следвало) едно съвсем друго ниво, в което търсиш половинка, малко по-сериозна. Айде да не е за брак и деца, бива, но би трябвало да си сравнително по-сериозен в мисленето си и да имаш намерения над тичането по дискотеки. Той има ли специализирано образование? Или някакво умение, което да развие в професия? Барманството бива, докато си млад. С техните ли живее? Или сам? Има ли някакви определени планове за развитие в живота си? Говорили ли сте за това какъв е идеалът му за момиче и защо е избрал точно теб? С какво си НАД всички останали момичета в неговите очи? Или просто е тръгнал с теб без да се интересува много много от това коя си, какво искаш, какво би те зарадвало, защото на хоризонта няма друга подходяща за момента? На пръв прочит той не гледа сериозно на нищо. Нима очакваш да гледа сериозно на теб?
Това ли е същия, който не иска да се виждате, когато вали и пред приятелите си се държи все едно те няма? Ти доволна ли си наистина от него или не ти се седи сама? Щастлива ли те прави в истинския смисъл на думата. Не питам за глупашки влюбена, а за реално, истински щастлива, задоволена емоционално (поне)? Имаш ли му пълно доверие? Чувстваш ли се харесвана, желана, (да не казвам обичана, защото е рано)? Ако ли не, за какво по точно си тормозиш младите години с някой, който не предявява никакви реални намерения/чувства/отношения към теб и не те кара да се чувстваш спокойна, наред, а само ти създава нови и нови неприятни емоции?
И аз не мисля, че е заради възрастта. Да те пази от секс след като не си девствена е след дъжд качулка. Лично мнение: не иска да спи с теб, защото вижда, че си здраво хлътнала и го взимаш навътре, сексът сближава, ще хлътнеш още повече, той е наясно пък не иска да ставате сериозни, защото не те приема по този начин. Ако дори това не сте правили, би било доста по-лесно да се отърве от теб, когато му доскучае. Не искам да го приемаш обидно. Това му отношение не е обида за теб, а за него.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Като съм ти чела коментари в дневника и старата тема в любов, все си мисля защо си го причиняваш това. За мен поведението му, поне това, което съм разбрала от постовете ти досега, не е адекватно на човек, биващ в сериозна връзка. И проблемът не е само в липсата на секс, което е абсурдно в случая, проблемът е в неговата цялостна нагласа. За мен мъж, който се води в някакви по-специални отношения с момиче и я кара да се чувства първо - нежелана, второ - да се страхува, че никой друг няма да я хареса и трето - да бяга от отговорност и разговор, не е никакъв мъж. Защо позволяваш да се държат така с теб? Тепърва ти предстоят още толкова запознанства и емоции, защо така си се вкопчила в него като удавник за сламка? Струва ли си да плачеш и да се чувстваш зле толкова много за няколко момента с прегръдки и целувки?![]()
Мерси, поправих си правописната грешка
Извинявай, ама целия форум схвана идеята, че преди него си била палаво момиче, защо си мислиш, че той няма как да знае, след като сте от един град?! Клюките бързо се разнасят.
Не си мисли, че те съдя - в никакъв случай, обаче не бъди толкова уверена, че те мисли за кротко ангелче!
не го приемам обидно, но не е така. Смисъл, той иска сериозност. Просто май иска аз да давам всичко, той нищо, само да получава.
@Петя-
засрамих се чак
ми, не ми беше идеята ,че съм спала с половината град или нещо такова. Просто съм имала някви детски изживявания, наживях се, мина ми. За това досега не се бях замисляла между другото. Ще го попитам. Интересно ми стана.
А наистина, не е изключено , защото от отбора му има едни деца, които ме познават покрай общи познати и може да са направили някое съчинение по картинка или по клюка.
Я се стягай и си намери свястно момче.
Сериозни не са отношения, в които единият само взима, но не дава.
btw
аз да вметна, интересно ми е да чуя различни мнения (не ,че се различават много, ама 'айде) и затова пуснах темата.
няма да се разделя с него по никакъв повод, поне на тоя етап.
наивна,глупава, каквато искате ме наречете, но искам да му дам още един (пореден) шанс
като не искаш тропаш с крак и държиш да поговорите... 5 месеца сте заедно - казваш,че правите всичко заедно.. щом е така не би трябвало да се срамува/страхува да говори с теб за каквото и да било.. сядате и говорите... не е нормално толкова време и вие да сте на целувки и прегръдки без абсолютно никакви намеци за секс... дори и това за 18 г. ако беше проблем би ти казал.... какви са тия истории ? ти не го натискаш да ти каже,той не се и мъчи да ти обясни ако има нещо за обяснение.. ми вие така може да си стоите и до след 3г. ... сега издържаш - 5 месеца айде с тях и без тях.. ама ако стане година ? за теб това пълноценна връзка ли е ? сериозна ? ... доста проблеми ще започнат да изникват и определено няма да мисли само за - що не правим секс,а за още 105 въпроса.. действай докато е време... можеш да пробваш първо с някакви намеци - че даже и да му се покажеш по секси бельо ( тогава ако те отхвърли за мен би било гадно и грубо - лично мнение) ако и така не стане в същия момент тропни с крак и го накарай да говори с теб.. ако не искаш така още сега като се видите му казваш че искаш да поговорите и започваш с речите и въпросите.. ама без да го оставяш да се измъкне.. и то не заради самия секс,а заради това,че него ако го няма още дълго ще дойдат и други проблеми и ще си съсипете връзката... какво значи ''малките моменти в които се чувствам желана'' - на теб ти стига тия моменти да се свеждат до целувки ли ? ... би трябвало да се чувстваш желана,искана и едва ли не най-сексапилната жена на света в неговите ръце... а той ти показва точно обратното с това,че не иска да правите секс ... и като сте се натискали поне един път нещата не са ли ставали по напреднали ? .. оф не,наистина не мога да го разбера тоя човек... и определено го питай дали няма някакъв здравословен проблем примерно или друг... смисъл изслушай го защото има вероятност там да е проблема
Не прочетох всичко, но да не би приятелят ти да има някакъв сексуален проблем и да го е срам да говори с теб? Или да се лекува от нещо в момента и затова да ти дава някакъв срок във времето?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И тук нещата стават по-лоши, отколкото ти се вижда на пръв поглед. Отблъскването, на което си подложена в тази "връзка" до такава степен ти разбърква психиката, че вече се имаш за "негодна". И как няма? Коя да е жена подложена на подобно отношение в един момент ще се запита "Дали на мен ми няма нещо". Лошото е, че ти вече май го и вярваш. От там и страхът, че никой друг няма да те хареса.
Този тип ти срива самооценката. Ако не се осъзнаеш на време ще стигнеш до там да му целуваш краката за малко зрънце одобрение и евентуално, ако много слушаш, една милувка. Познавам такава двойка. Не съм виждала по-жалка картинка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ е чак толкова едва ли... явно човека има някакъв проблем.. иначе трябва да си супер смотан и с не знам какво мислене,че да не искаш секс при сериозна връзка с момиче,което уж харесваш и те привлича
+1
Не мисля, че някоя уважаваща себе си жена би търпяла такова поведение: да е студен с нея, да страни от физическа близост, и да игнорира нуждите и ( поне съдейки и по предните ти теми в раздел любов ). Аз лично не бих. Говори директно с него по въпроса, че искаш секс, не те ли разбере и не зачете ли твойте нужди, то само си губиш времето с него. Замисли се над това. Дали докато ти си с него, друг не би могъл да се държи по-мъжки с теб, и да ти дава любов, топлина, близост и секс.
Иначе и аз си мисля, че може да има проблеми с ерекцията, или да има любовница.
^ + и че сам по себе си е достатъчен тоя проблем,че да има място и за други
Оглеждал ли си се? Или не виждаш как се ебат 15-16-17 годишни...
и да ебахти разликата 17и9 месеца и 18 ...
ебахти и зрелостта ще придобие.
maDamn