- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Аз съм бил винаги за дипломацията. Друго,че ние почти нищо не сме правили,ако са го правили те са били отделни индивиди. Имаше си едно шофьорсло училище до нашето дето ходят предимно ученици,които не им се учи.От тях са си го отнасяли. А и когато на теб някой учител започне да ти повдига потничето нагоре пред всички и да вика нагло: "А отдолу какво има, още повече ако си момче да го прави на гаджето ти или пък да тормози децата ти един ден живи и здрави като станеш майка ще видим доколко ще си за дипломацията![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ти за моите (бъдещи) деца нямаш право да говориш. На мен потници няма да ми повдигат, защото ще съм показала, чрез държание, че при мен тия не минават. Той даскала не почва веднага да ти съблича блузката. Преди това със сигурност е направил един-два намека, които въпросните момичета не са отхвърлили категорично (дали защото им е харесвало или пък защото ги е било страх/срам, няма значение).
За дипломацията съм, да. А ти ходи да 'пърдиш на трибуквението'.
Абе, май не му е мястото да ги коментираме тези неща тука... Подобни видеоклипове ме карат да се радвам, че не уча по родно. Най-лошият случай при нас е един лектор, който има прекалено високи очаквания и се отнася с голяма ирония и понякога дори лека злоба към задаваните въпроси + че не отговаря на тях по разбираем начин, ами разтяга локуми, което ме кара да си мисля, че не е и особено компетентен в сферата си.
Нещо не мога да се оправя с курсовата. Една я мислех, то друга излезе.
Прибрах се, уморена,но доволна.Обичам си го !!!
След малко хапвам,почивам и сядам да поуча.
maDamn
Като парцал и като знам ,че след 1 час отивам да уроци .
Абе ти изобщо не се усещаш май за какво става на въпрос.Но друго си е от чужбина да коментираш където се приема,че и учителите са с малко по-различен манталитет.Но ние много бързо даваме определения разбираш ли? Първо. Чувал съм че се говори, че са правили секс с момичета,но не е съм видял лично. Второ като и е повдигал тениската не и е заголил циците пред нас. Нещата стават от тоя род дето го казах.Какво има под потничето хи хи Дай да ти покажа урочето пип по дупето.Дай да ти покажа това как се пише пип по гърдата,ела да ти го обясня гуш, така че винаги да може да ти извърти думите на 180% ако се наложи и да те изкара едвали не някаква дето сама си го търси. Не мога да разбера какво ми се правиш на ни лук яла ни лук мирисала като специално за университетите,специално господари на ефира са показвали един куп кадри как даден даскал индиректно или директно си иска секс като обещава взимане на изпита и/или заплашва със скъсване, а после хем,че твърди,че се измисля и даже като му показват кадрите е готов да докаже,че всичко е едвали не манипулирано с цел да се злепостави и да накърнят реномето му. Лично на леля ми преди доста години един даскал в университет е поставил следният избор, ама директно без грам колебание:" Секс с мен или няма да вземеш изпита." Знаеш ли колко време учи и докато бях малък и в крайна сметка този изпит тя не го взе.Отказа се от него.После се омъжи,имаше деца и така си и остана.А мога да ти гарантирам,че леля ми не е с изобщо леко поведение и съм абсолютно сигурен,че никакви ама абсолютни никакви поводи не му е давала на въпросният дърт и загорвял пергиш. Но да за убидите си говорехме. Като е толкова велика да ги псува на майка и да им вика лайна,защо пък да не си носи последиците.Щели да я нарицаят и евентуално,но само евентуално да я изгонят.Голямата пък работа.А за тази младата учителка дето имала връзка с две години по-малък от нея ученик дето скоро завършвал голяма патардия се вдигна.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
В чужбина може да е различен менталитетът, но глупаци има навсякъде, И във ВТУ и в KTH (Kungliga Tekniska Högskolan = Кралски технически университет, гугълни го).
Пише се Обида. И никого не съм обиждала. Твоето поведение, както и това на твоите съученици, е отблъскващо. И обиждащо.
Мех. Край.
Оф, нещо ми е много смотано. Времето също спомага за това -.-
Понякога се убеждавам, че като мислех по едно време, че не си особено интелигентен, не съм била в грешка.
Дипломация не значи да си седиш кротко и са не реагираш. Значи първо да заявиш твърдо, че подобно поведение не е наред. После да се обърнеш към деканата. Ако там не ти разрешат проблема, ИМА ПОЛИЦИЯ. Точно за сексуален тормоз от учител към ученик/студент можеш да се обърнеш към хиляда инстанции, които ще вдигнат скандала до небето + че ще го уволнят преди да е казал: "Ама аз..." Все се оплаквате, че държавата ни била скапана и никой не се занимавал с такива проблеми, но не се опитвате да се обърнете към какви да е органи на реда. Саморазправата по този противен начин е нещо, до което само адски нецивилизован човек би прибегнал. Не сме животни, че да си решаваме проблемите с бой. Хич няма значение какви примери даваш. До един се решават адски бързо с правилната институция. Въобще не ща да слушам как в ужасната България не ставало. Вече съм свидетелка на това как по подобни причини са уволнили един учител в гимназия, както и 2ма лектори от други университети. Да не говорим за скандала, който се вдигна и в 3те случая.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
искам да танцувам, искам да танцувам, искам да танцувам!
DisappointedDreamer За Обидата нямах предвид от ТЕБ към МЕН, а от УЧИТЕЛКАТА към СТУДЕНТИТЕ в по-горният клип.
SisiStrange аз никога не бих налетял на бой на учител най-малкото,защото сме на различна възраст,но си има хора за всичко.Това като какъв ще ме приемаш ти въобще и грам не ме касае тъй като даже и не се познаваме лично. А иначе или живеем с теб в две различни държави (винаги съм бил против оплюването на България,но...) или твоята наивност няма база за сравнение въпреки,че на мен често ми обясняват колко аз съм бил наивен. То по твоята логика и мутри не трябва да има по улиците,но току се стрелят![]()
http://liternet.bg/publish/mminkov/prysten/inaIV.htm
чувствам се по-добре. имам прекрасни хора около себе си. хора, които ме обичат.
и такива, които не са ме заслужили още.
по този повод звучи:
времето ми отива)
Мутри ще си има винаги във всички държави. Но никой няма да ме убеди, че ако подадеш жалба, въпросния няма да бъде уволнен. Свидетелка съм на такива случаи и завършват точно така. Попитай пАтЕнЦЕ, попитай в НБУ, а в СУ също сме имали такъв случай. Двама от тях са уволнения, а третия е плащал такива суми, че сега не смее да заговаря момичетата на друго освен на фамилия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Страшно вбесена, ама ми писна от нея. Не може постоянно да се оплакваш и да ревеш, и същевременно да не правиш никакво усилие да се подобриш. Как??!? Защо??! Не ми го побира ума. Не знам. Аз ли искам много, а давам малко; аз ли съм виновна; аз ли съм прекалено критична?
Пф. Още някой ще го отнесе до края на деня. Дано не е той.
6 по ИТ. Да не очакваш.
Благодарности.. на той си знае кой.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Най-после един приятен, спокоен ден. Успях да се наспя, като никога до сега, когато се събудих имах съобщение от негоНикъде няма да ходя, така че мога да си се любувам на дъжда през прозореца с чаша чай в ръка и хубава книга
![]()
Почуих, сега него чакам,ама едва ли ще го дочакам и аз ще го потормозя![]()
maDamn
мнооооого шит.
не съм минала на олимпиадата, вчера 2 часа си проветрявах устата и водих монолози, бахти простака
смис, влюбена съм, давах всичко от себе си, но не мога повече, силите ми се изчерпаха вече
ще говоря и с Георги в петък,събота, ако ме посъветва нещо ще пробвам за последно и после вече ще видим какво ще правя.
след малко пак лягам,че съм много уморенаа..
Последно редактирано от TheNormalGuy : 02-13-2013 на 16:26
^
:********************** недей така ей!