.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy С него съм, но нямам чувства

Заедно сме от 3-4 дни... Той ми БЕШЕ най-добър приятел. Преди това, той беше с една моя приятелка, но тя го прецака много гадно. Не искам и аз да го правя, просто не мога да го направя, не е в моя стил... Събрахме се, той ми каза, че ме харесва, аз също (харесвах го).. Но днес като се видяхме... Всичко беше супер, но просто не знам дали имам чувства.. Не мога, наистина не мога да му го кажа. Той е прекрасно момче, би направил ВСИЧКО за мен и не знам какво да правя...... Да изчакам ли? Може би ако изчакам, ще се появят чувства? Не знам, много съм объркана, моля ви... Помогнете ми ;с
    Писна ми винаги да правя всичко за вас,а когато имам нужда да се правите,че не съществувам и да мислите само за себе си !!!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Здравей. Според мен най добре е да си дадеш време, понякога хубавите неща стават бавно. А между другото на колко години си ти и на колко е той?
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е, как харесваш някого, а след 3-4 дни вече не го харесваш?
    Рано е за по-сериозни чувства, ама чак пък да не го и харесваш вече...
    Не знам, може би след още 3 дни пак ще го искаш, така че внимавай да не съжаляваш после. Обмисли си добре решението, не съм ти в главата, за да знам какво мислиш и искаш, а моята не може да асимилира подобно поведение...

Той е с 1 година по-голям от мен.... Просто имах нещо като симпатии към него.. А сега не знам дали ги има, страшно объркана съм....
    Писна ми винаги да правя всичко за вас,а когато имам нужда да се правите,че не съществувам и да мислите само за себе си !!!

Попадала съм в подобна ситуация и каквото първото което ти изникне в акъла за отговор на -" искам ли да имам връзка с този човек" - това е отговора ти.
    При мен беше не. Обмислях, обмислях и накрая просто прекратих.
    Няма смисъл щом наистина не искаш с цялото си същество да си с него е загуба на твоето и най-вече на неговото време.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Незнам, случвало ми се е това, но винаги когато ми се е случвало да се колебая за някой дали го харесвам, винаги се оказваше че нещата не провървяват. Незнам как е при теб,но си помисли хубаво, дали имаш или нямаш чувства към него,изясни си и ти самата какво искаш, и ако се окаже че нямаш чувства, просто не го лъжи и не бъди с него, само защото той е "лудо влюбен" в теб. Ако пък, това е моментно колебание, и се окаже че си го харесваш и имаш тръпката към него, няма за какво да се притесняваш -ПРОДЪЛЖАВАЙ напред с него и това е
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Заради ето такива 'бити карти' , като теб , мой приятел си прецака живота..Не мога да разбера , като не си сигурна в чувствата си , къде тръгваш да даваш надежди на момче , което е влюбено до ушите в теб ?! Наред ли си , или ? ...
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Много сте ми интересни. Един ден харесвате някого, на втория - не.
    Детски истории.
    Оставяй момчето, не го заслужаваш.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Заради ето такива 'бити карти' , като теб , мой приятел си прецака живота..Не мога да разбера , като не си сигурна в чувствата си , къде тръгваш да даваш надежди на момче , което е влюбено до ушите в теб ?! Наред ли си , или ? ...
    +
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Тука става въпрос за някакви дни. Не за месеци.
    Нормално е в момента да не знаеш какво става, да ти е странно. Остани си с него. Нямате дори седмица, не сте се опознали, не се изживяли някакви моменти - има време, рано е все още да слагаш край, като нещата тепърва се оформят.

Благодаря ви за всичкия хейт .. И много благодаря на тези, които ми дадоха съвет..

Е, оказа се, че той обича бившото си гадже и скъсахме, той се събра с нея, а ние дори и приятелските отношения си развалихме (преди бяхме най-добри приятели). А аз, разбрах, че съм го харесвала наистина (тоест НЕ съм била с него БЕЗ ЧУВСТВА) и общо взето аз бях прецакана...

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Хубаво си помисли, дали щеше да имаш "чувства", ако той не се беше събрал с бившата.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от stefaniikata Виж мнението
    Е, оказа се, че той обича бившото си гадже и скъсахме, той се събра с нея, а ние дори и приятелските отношения си развалихме (преди бяхме най-добри приятели). А аз, разбрах, че съм го харесвала наистина (тоест НЕ съм била с него БЕЗ ЧУВСТВА) и общо взето аз бях прецакана...
    Еми честито, а това, което определяш като хейт си има истинско име и коментара, който е над мен е мн точен.
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust Виж мнението
    Хубаво си помисли, дали щеше да имаш "чувства", ако той не се беше събрал с бившата.
    Хахахаха, да. Повечето хора страдат след раздяла не заради загубата на любим човек, а заради колосалния удар по егото.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си