.
Затворена тема
Страница 14 от 155 ПървиПърви ... 41011121314151617182464114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 3873
    Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Щру искам да ти видя новата прическа
    Препоръчайте ми нещо ефикасно термозащитно и заглаждащо? Четох за Лореал студио хот добри отзиви, но немога да го намеря ? Продава ли се въобще още?!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ oх много го харесвах и аз, ама за съжаление са го спрели от производство

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

^ И аз така предположих, защото на доста места обиколих и не го намерих. Можеш ли да ми предложиш някаква алтернатива?

Град
    Manhattan *
    от професионалната серия на лореал има добри. Аз лично предпочитам тези протектори,които са под формата на крем, спрейовете не ми харесват много.

това е много добро
    http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...nfinish-150-ml

икономично е и определено си заслужава

Според вас добре ли е сега да си направя маска с мед и някакви масла, да стоя с нея няколко часа и след като си измия косата да си сложа това:
    За плътност и блясък на косата
    Пригответе запарка, като кипнете 5.с. л. листа от коприва във литър вода. Дръпнете съда от котлона, захлупете го с капак и оставете течността да престой половин час, за да се извлекат полезните вещества от билката. След това прецедете запарката, и я използвайте за последно изплакване на косата след всяко измиване с шампоан.

Съвет:Ако искате косата ви да бъде още по-бляскава, добавете към течността и 1-2 с. л. ябълков оцет.

Дали ще стане много?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g Виж мнението
    Щру искам да ти видя новата прическа
    Тя е една прическа.. трябва само да се боядисам.. и да почне да се възтановява някаК, че е много изтощена..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    няма да стане много,защото това с билките по принцип действа само във външната част на косъма... всъщност прониква,но не е като да стоиш в корените на косата с нещо няколко часа....

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Тя е една прическа.. трябва само да се боядисам.. и да почне да се възтановява някаК, че е много изтощена..
    добро начало към възстановяване - боядисване

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    Според вас добре ли е сега да си направя маска с мед и някакви масла, да стоя с нея няколко часа и след като си измия косата да си сложа това:
    За плътност и блясък на косата
    Пригответе запарка, като кипнете 5.с. л. листа от коприва във литър вода. Дръпнете съда от котлона, захлупете го с капак и оставете течността да престой половин час, за да се извлекат полезните вещества от билката. След това прецедете запарката, и я използвайте за последно изплакване на косата след всяко измиване с шампоан.

Съвет:Ако искате косата ви да бъде още по-бляскава, добавете към течността и 1-2 с. л. ябълков оцет.

Дали ще стане много?
    Не е много.Направи го, cпокойно.

Град
    Manhattan *
    защо всички свързвате боядисването винаги с изтощаване на косата?;Д не е така

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    добро начало към възстановяване - боядисване
    Да всъщност..
    Т.е.. не се боядисвам с тая цел, но съм забелязала, че понякога косата ми е по-хубава боядисана..
    Последно беше хубава в 10 клас, но това е друга тема.. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ще се боядисвам светло кафяво (медено русо). Въпросът ми е ще ме хване ли добре боята още от първия път? Никога не съм се боядисвала, а косата ми е тъмна (кестенява).

Голям фен Аватара на taamara
    От личен опит - при мен не хвана ... същата работа - опитах се само с боя да изсветля, ама моята е тъмно кестенява ... само си изгорих косата, много, много съжалявам за експеримента.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    от професионалната серия на лореал има добри. Аз лично предпочитам тези протектори,които са под формата на крем, спрейовете не ми харесват много.

това е много добро

А може ли да се използва преди къдрене с маша, след като е за изправяне?
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    От личен опит - при мен не хвана ... същата работа - опитах се само с боя да изсветля, ама моята е тъмно кестенява ... само си изгорих косата, много, много съжалявам за експеримента.
    Аз в салон ще ходя... Не знам дали ще ми я направят както трябва...

Голям фен Аватара на taamara
    точно това щях да ти пиша : ) ако твърдо си решила да си я изсветляваш, най-добре при фризьор. Успех, дано постигнеш желания цвят

Дано... Не искам да я съсипя...

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche Виж мнението
    А може ли да се използва преди къдрене с маша, след като е за изправяне?

да

Цитирай Първоначално написано от fenka_bmw Виж мнението
    Дано... Не искам да я съсипя...
    Не се изрусявайте.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

това е много добро

Благодаря ти. Предполагам, че щом е от професионалната серия няма да го намеря по дрогериите, но ще направя една обиколка първо и ако е безуспешно ще видя за поръчка.

О, много ти е хубава косата! Не съм те виждала скоро, но това са впечатленията ми от последния път. А под нова прическа имах предвид новия цвят и формата ли си сменила? Гледах в ФБ, че си червено нещо

Banned Мега фен
    защо всички свързвате боядисването винаги с изтощаване на косата?;Д не е така
    щото е така ти наясно ли си какви химични процеси се извършват,за да ти се смени цвета на косата ?

Град
    Manhattan *
    повече от наясно.
    Ама хайде хората,които не са си боядисвали косите да не взимат отношение. Не се заяждам,но е така.
    Боядисвам си косата от 8 години
    Обезцветявана е 3 пъти.
    Ако знаеш как да я поддържаш няма проблем.

Banned Мега фен
    повече от наясно.
    Ама хайде хората,които не са си боядисвали косите да не взимат отношение. Не се заяждам,но е така.
    Боядисвам си косата от 8 години
    Обезцветявана е 3 пъти.
    Ако знаеш как да я поддържаш няма проблем.
    точно щото знам какво става не си боядисвам косата.. а за обезцветяване да не говорим.. и това ако ми кажеш,че не вреди всяко едно боядисване е вредно... даже и тия шампоани оцветители са вредни - по-малко естествено,но са вредни.... това е все едно да кажеш ''пресата за коса не е вредна ако използваш правилните продукти'' да.. може да не оплешивееш,косата ти да не е 5 косъма,но определено няма да е напълно здрава ( напълно здрава като изключим влиянието на слънце/вятър и т.н.)

Banned Мега фен
    Да всъщност..
    Т.е.. не се боядисвам с тая цел, но съм забелязала, че понякога косата ми е по-хубава боядисана..
    Последно беше хубава в 10 клас, но това е друга тема.. ^^
    е нормално... тя изглежда по-хубава ( блясък,плътност) но само на външен вид

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    точно щото знам какво става не си боядисвам косата.. а за обезцветяване да не говорим.. и това ако ми кажеш,че не вреди всяко едно боядисване е вредно... даже и тия шампоани оцветители са вредни - по-малко естествено,но са вредни.... това е все едно да кажеш ''пресата за коса не е вредна ако използваш правилните продукти'' да.. може да не оплешивееш,косата ти да не е 5 косъма,но определено няма да е напълно здрава ( напълно здрава като изключим влиянието на слънце/вятър и т.н.)
    не съм казала,че е полезно.
    Ама ти изкраваш нещата така,че еджа ли не,ако се боядисаш косата ти вече е съсипана.
    Еми не е така. Нито съм плешива,нито косата ми е изгоряла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си