- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете нещо за първите си
Ей заради това пуснах темата.Бях първия на едно момиче и уж всичко беше супер докато не се наложи да замина да уча в чужбина.Разделихме се и все се чудя-нали уж момичетата имат силни чувства към първите си,защо се разделихме.Разстоянието ли е виновноВсе се чудя дали след 3 години като завърша да я потърся да видим дали можем да се съберем отново,ако си нямаме никого.И все пак да не се отплесваме,давайте разказвайте :P
Колега, моята история е доста сходна с твоята...и аз заминах, изкарахме 1 година от разстояние, но поредната ваканция, като се прибрах, тя беше различен човек...и имаше други приоритети пред това да бъдем заедно. Имахме 2.5 години страхотна връзка...но разстоянието и самотата явно убиват. Аз й бях първият...не знам тя как се чувства, но за мен тя ще бъде винаги специална...въпреки всички останали момичета, с които съм излизал и излизам.
За да не съм съвсем off topic-момичето, с което спах за 1-ви път е една от най-добрите ми приятелки => чуваме се, излизаме и се разбираме перфектно, просто винаги сме знаели, че от нас няма да излезе двойка...Имало е моменти, в които и двамата сме били необвързани и просто сме си лягали...но само секс-нищо повече.
It is hard to be young!!!