.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Ей заради това пуснах темата.Бях първия на едно момиче и уж всичко беше супер докато не се наложи да замина да уча в чужбина.Разделихме се и все се чудя-нали уж момичетата имат силни чувства към първите си,защо се разделихме.Разстоянието ли е виновноВсе се чудя дали след 3 години като завърша да я потърся да видим дали можем да се съберем отново,ако си нямаме никого.И все пак да не се отплесваме,давайте разказвайте :P

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от speedemon5 Виж мнението
    ...нали уж момичетата имат силни чувства към първите си,защо се разделихме....
    УЖ - ключовата думичка! Съвсем не е задължително.

Иначе с моя първи не поддържаме никакви отношения вече - не ми липсва и не мисля за него.

Град
    Plovdiv
    Колега, моята история е доста сходна с твоята...и аз заминах, изкарахме 1 година от разстояние, но поредната ваканция, като се прибрах, тя беше различен човек...и имаше други приоритети пред това да бъдем заедно. Имахме 2.5 години страхотна връзка...но разстоянието и самотата явно убиват. Аз й бях първият...не знам тя как се чувства, но за мен тя ще бъде винаги специална...въпреки всички останали момичета, с които съм излизал и излизам.
    За да не съм съвсем off topic-момичето, с което спах за 1-ви път е една от най-добрите ми приятелки => чуваме се, излизаме и се разбираме перфектно, просто винаги сме знаели, че от нас няма да излезе двойка...Имало е моменти, в които и двамата сме били необвързани и просто сме си лягали...но само секс-нищо повече.
    It is hard to be young!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си