- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ревност
Тя може да няма, но ме дразни неговото поведение, та нали уж и той няма, а се държи така? Знам, че не би ме наранила, аз също не бих я наранил по никакъв начин, ако погледна разумно, няма причина да се дразня, не ми е давала повод за ревност, но вътрешно ми е такова и не мога да го потисна. Просто чувство, което ме побърква. Той е минало и искам да си остане там, не го искам в настоящето.
Продължавай да се оправдаваш.Може и да си повярваш по някое време. Не, ти и нямаш доверие.Още повече пък и ако не ти е дала никакъв повод за това.Ти просто не вярваш,че може да му устои.А истината е че ако мацката държи на теб и на връзката ви ще е непреклонна към него.Ако пък реши да му отговори....е, в крайна сметка дали ще е той или онзи, с когото са се запознали случайно на улицата докато си е чакала рейса например не е от особено голямо значение.А твоето поведение просто показва липса на сигурност и лъжливо доверие.Попринцип няма много значение ти какво искаш или не искаш.Утре може да поискаш и да си седи по цял ден вкъщи за да не засече случайно някой пич на улицата.Но пък нали и тогава ще твърдиш,че и имаш доверие.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!