.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    аз съм ги изтрила моите
    И аз разчистих Мятай се...

Варианти много
    Момичето може и да те е харесвало,чакало е да направиш някоя по-сериозна стъпка и в крайна сметка и е омръзнало да чака,и това че не ти отговоря не я прави студенокръвна по-добре се откажи намери си друго момиче
    Последно редактирано от Tuesday : 02-14-2013 на 15:29

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Може да се е усетила, че почваш да я харесваш и затова да се е дръпнала. Аз съм го правила. Друг вариант е с нещо да си я ядосал/обидил? сигурен ли си, че е нямало повод? Или да са й казали нещо за теб?

Цитирай Първоначално написано от autumn_eyes Виж мнението
    Може да се е усетила, че почваш да я харесваш и затова да се е дръпнала. Аз съм го правила. Друг вариант е с нещо да си я ядосал/обидил? сигурен ли си, че е нямало повод? Или да са й казали нещо за теб?
    Да, сигурен съм. (поне не се сещам...) Хм да са й казали нещо за мен.. Няма какво, май ;d Не си спомням да съм правил нещо, като например да съм флиртувал с някое момиче ;d всички ми бяха безразлични, интересувах се само от нея тогава :]
    (Зимната ваканция бяхме на дискотека, не знаех още какво да правя ;d Нищо не стана вечерта искам да кажа, от срамежливите съм ;d карах я само да танцуваме обаче отказа защото не обичала да танцува на бавни песни -.- на другия ден си писахме смс-и, попитах я как и е минала вечерта, и тя ми отговори, че нещо е липсвало (във вечерта) if u know what i mean) Деа знам ако наистина ме е била friendzone-ала едва ли ще ми напише такова нещо, нали?

Вие такива ги обичате

Цитирай Първоначално написано от betterman Виж мнението
    Вие такива ги обичате
    ? -.-

Цитирай Първоначално написано от Tuesday Виж мнението
    Варианти много
    Момичето може и да те е харесвало,чакало е да направиш някоя по-сериозна стъпка и в крайна сметка и е омръзнало да чака,и това че не ти отговоря не я прави студенокръвна по-добре се откажи намери си друго момиче
    да речем, че съм се забавил с някоя по сериозна стъпка ок. Пратих и смс, че ми липсва 1 седмица някъде след като спря да ми пише и, че имам да и казвам нещо важно... какво сега ще си играем на инат ли? според мен ако е имало нещо да е отговорила на смс-а или греша? Дори писах на по голямата и сестра да и каже да си включи телефона защото исках да се уверя, че ще прочете смс-а веднага след като го пратя... май нещо не се получи :] относно заглавието... такава е щом съм го написал.
    Последно редактирано от TechMachine : 02-15-2013 на 12:56

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен, не само, че не те е френд-зоуннала, ами директно те е кикнала от всякаква зона. Обикновено хората ( и момичета, и момчета) правят така, когато загубят интерес, най-често, когато си хванат гадже. So...Остави я намира, няма смисъл да настояваш повече, само се излагаш.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

аз не настоявам бе... и нищо няма да правя просто ми беше интересно какви причини може да има за да спре да ми пише така изведнъж.

btw вчера се засякохме и тя ме заговори ;d попита ме къде отивам и колко часа съм имал отговорих... и си дадох малко крачка :\ блокирах...
    Последно редактирано от TechMachine : 02-16-2013 на 13:39

Супер фен Аватара на minchorna
    Давай и от време на време игнор..но не постоянно,за да не спре да те търси

Една приятелка ми каза, че съм "изпуснал възможността" нещо такова... написа ми, че е трябвало да я питам нещо прим. "на къде е, както тя ме попита мен." Един приятел пък ми вика да и показвам, че не съм доволен от държанието й, и да я игнорирам ... Какво да направя като я видя следващия път ? |(

Не си прави илюзии , че щом те е заговорила значи има нещо към теб .

без коментар ... не си правя никакви илюзии то е ясно, че нищо няма да стане за 100тен път казвам, че само исках да разбера какви причини може да е имало за да спре да пише .

еее луд ли си как ще и звъна или пиша няма да ставам лепка ... аз и писах няколко дни след като спря да ми пише, щом не ми отговаря значи, всичко е ясно та.. не разбрах ако я видя какво да правя :\

Просто се дръж естественно .

трябва ли да я заговарям нещо или само здрасти/вдигане на ръка/усмивка ?

Цитирай Първоначално написано от TechMachine Виж мнението
    Дори писах на по голямата и сестра да и каже да си включи телефона защото исках да се уверя, че ще прочете смс-а веднага след като го пратя
    Ето тук вече малко си пресили нещата,да пишеш на сестрата на момичето да си включи телефона за да ти прочете смс-а.
    Като не ти отговаря кажи си ок и повече не я занимавай,защото става по-зле.
    Преди време имах един подобен случай със едно момиче,което познавах и тя ми разказва за нейния бивш приятел как бил прекалено и буквално обсебен от нея постоянно и звънял,ревнувал я от въздуха и в крайна сметка това беше причината да скъсат и така,а другия път като пак се засечете ако те заговори просто и кажи здрасти,ако те пита нещо отговори и дръж се със нея нормално нито прекалено гадно нито прекалено мило
    Последно редактирано от Tuesday : 02-17-2013 на 10:28

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Не си прави илюзии , че щом те е заговорила значи има нещо към теб .
    Да,точно
    "Всичко вървеше перфектно, над 1 месец си пишехме всеки ден, нон-стоп, случваше се и да си говорим доста често. излизали сме само двамата 1 път за това време"
    При момичетата нещата стоят различно,това че сте си писали и говорили нищо не означава.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Може би причината е в друго момче , одеве си е хванала някой и по цял ден с него... друг варянт е че си страшен тя се е уплашила и е избягала... друг варянт има те за бройка (friendzone) ..
    ESL !!!

Цитирай Първоначално написано от Tuesday Виж мнението
    Ето тук вече малко си пресили нещата,да пишеш на сестрата на момичето да си включи телефона за да ти прочете смс-а.
    Като не ти отговаря кажи си ок и повече не я занимавай,защото става по-зле.
    Преди време имах един подобен случай със едно момиче,което познавах и тя ми разказва за нейния бивш приятел как бил прекалено и буквално обсебен от нея постоянно и звънял,ревнувал я от въздуха и в крайна сметка това беше причината да скъсат и така,а другия път като пак се засечете ако те заговори просто и кажи здрасти,ако те пита нещо отговори и дръж се със нея нормално нито прекалено гадно нито прекалено мило
    Писах на сестра й преди да пратя смс-а, исках да види веднага смс-а веднага след като съм го пратил.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Тя просто не иска нищо от теб. Писали сте си, защото си бил запален по това да й чешеш егото с лайкове във фейсбук и сипваш комплименти. Не си се усетил, че тази е такава просто. Следващият път да си знаеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си