.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

Антицелулитен затоплящ серум

Интересувам се дали това : върши работа ? Чувам само противоречиви мнения и се чудя дали да го пробвам и аз .
    Ако някой има други предложения да казва . : )
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на Colombia
    Това и аз мислех да го пробвам.
    Насково си взех ето този

И не е лош.Свърших 1 опаковка и при редовна употреба се забелязва лека разлика.Не мога да кажа при по-редовна употреба как е,но за парите си става.
    Сега ще ти кажа,аз от какво наистина виждам промяна.От антицелулитното масло на Икаров.Само,че това с кипарис,защото става за по-дълги масажи.И тук стигнахме до най-основното-МАСАЖИТЕ!!!Убедила съм се,че с това на Икаров и по-дълги масажи има повече разлика и по-добри резултати от крем,който се нанася и попива бързо,като не дава възможност за масжиране.Но,наистина всяка вечер гледай да отделяш поне по 10 мин. на крак в правене на масаж.И технкта е важна.Можеш да поразгледаш в Гугъл.+ че после кожата става доста мека от маслата.Малко миришеш на билки,ама не вярвам да е проблем.
    А този дето си го постнала можеш да си го вемеш и да го нанасяш сутрин за по-голям ефект,защото не е толкова мазен и ароматен.
    Това е от мен!
    Последно редактирано от Colombia : 02-19-2013 на 15:24
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Много благодаря ! Преди си правех маска с кафе и лют червен пипер -имаше ефект,но цялата баня правех в кафе и се отказах ;д
    Ще взема това да го пробвам и определено ще те послушам за масажите !
    Hostis Honori Invidia

Точно това и аз иска да допълня сега.
    За тази маска.Смесваш си кафето и лютия червен пипер.А за свръзка м/у тях използваш или мед или крем.Може и масло някакво.
    После увиваш със стреч фолио.Стоиш докато можеш да я търпиш и отмиваш.Абе и на мен ми остават понякога следи от кафе,ама гледам да ги отмивам.Не знам...не ми е чак такъв проблем това.
    Но,да провай и бъди постоянна в изпълнението на процедурите.

Град
    същото правех и аз и определено имаше ефект ,но не ми се занимаваше всеки ден .
    Hostis Honori Invidia

Мхм,тогава давай упорито с масажите и ще има разлика!

Голям фен Аватара на UniCoWN
    А в какви периоди от време забелязахте разликата? Винаги съм била много негативно настроена към премахването на целулит или стрии, мислех, че щом веднъж са там, това е. Но май ме зарибихте да пробвам нещо от тези.

Ако съчетаеш маската,която описах със масажите за които говорим по-горе,ще има ефект!
    Аз след 2 седмица започнах да виждам резултат.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0 Виж мнението
    Интересувам се дали това : върши работа ? Чувам само противоречиви мнения и се чудя дали да го пробвам и аз .
    Ако някой има други предложения да казва . : )
    Имах го и наистина затопля. Ако си редовна и натискаш малко повече ще има определено ефект. Аз спрях,но не защото не действа, но защото ме мързи. Почвам наново . Желая ти успех

Ама внимвавай и с натиска,защото аз първоначално си бях направила и синини от прекалено силно масажиране...к`во да ти кажа хахаха

Имала съм това зеленото, което охлажда. Готино е, има ефект. Принципно на тази марка, каквото съм имала, всичко ми е харесало.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Маска с кафе и хума и аз правех, ама ставах като прасе, въргаляло се в кочината досега
    Сега използвам едно супер ефективно, вече 5-ти ден се мажа и единствената ''трапчинка'', която имах, в момента е почти незабележима. Беше намалено от 20 на 8 и аз си взех. Ако се интересуваш от него, кажи и ще ти кажа кое е между другото добра идея е да си вземеш масажор, те са около 10 лева, не повече , за да може да разнася перфектно крема и да масажира вместо ръката ти, която силно и упорито трябва да търка 5-10 минути.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Сподели ? И от къде си го взе ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Аз съм ползвала зеления с охлаждащия ефект, но сега ще пробвам и този със затоплящия. Доволна съм от тези продукти, само човек трябва да е постоянен

Град
    вафличкО сподели ...аз от няколко дни ползвам това .
    Hostis Honori Invidia

Чакай да му намеря снимка.

Cellu-Tech Trattamento ''Urto'' Anticellulite се казва на Venus доколкото разбирам. И има бая кафе вътре, но много добре ми действа.

А откъде си го взе???

Ами, от аптека

Използвала съм антицелулитния крем на Нивея и съм доволна от него. Целулитът не изчезва напълно, но значително намалява. Освен това си правя една процедура с утайка от кафе и зехтин, която също помага за подобряване на кръвообръщението на кожата и изгаряне на излишните мазнини.

Момичета да ви кажа,изхабих вече серума на дева тоэи зеления,и на мен ми оказа голям ефект.Сега си вэех на дева някакьв син гел,и маслото на икаров с кипарис ще ги съчетавам да видя какво ще стане,сутрин това на дева,a вечер маслото.Като ги изхабя ще кажа ефекта.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^И аз за зеления щях да пиша. Миналата година изхабих две опаковки и имаше ефект определено.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Колко струва зеления ?
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Град
    аз от този съм доволна ..стегна ми се кожата и на единия крак почти изчезнаха дупчиците ;д
    Hostis Honori Invidia

Може ли снимка на това зеленото на Дева? И до бала дали ще има ефект

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз съм доволна от Дева и по конкретно от този http://beautycosmetic.biz/images/dev...icelullite.jpg
    Всяка вечер си правя масаж с него, а сутрин с бебешко олио и определено има ефект.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си