.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мога да ти кажа,че не е чак такава зверска болка,както другите го изкарват ! Нормално е да те боли .. все пак това е хрущял и зараства бавно,но е поносимо ! Аз се пробих преди 2 години,че и малко повече и то с пистолет и нямам никакви проблеми даже мисля да си направя още една ;Д но както ти си прецениш

аз имам на хрущяла..
    но първо да споделя историята ми:Д
    Направих си първата горе на хрущяла преди 2 години и половина..
    МНОГО СЕ ПОДКЕФИХ, ТОЛКОВА.. ЧЕ ДА ИСКАМ ОЩЕ ЕДНА ПОД НЕЯ
    направих си.. имах две.. обаче новата (долната) ми съсипа живота :Д
    събудих се на сутринта с мега подуто ухо.. и я махнах разбира се.. седя подуто 1 2седмици..
    а на горната нищо и нямаше (слава богу)
    е.. понеже съм .. инат.. смотан инат след няколко месеца ПАК си направих на същото място.. АМА ПАК ЗАБРА и я махнах..
    та сега съм си само с горната .. и не ме е боляло толкова много честно казано.. ( имайки предвид 4е три пъти се подложих на това) .. Не можеш да спиш няколко вечери на тази страна но пък е готино.. на всеки различно му понася.. ти решаваш :РР
    Requiem for a dream <3

Град
    в къщи
    Не плашете момичето .. пробиването с пистолет изобщо не боли, само гледай да не спиш на тази страна първата седмица и всичко ще е ок .. аз имам на хрущяла 3
    Аз обичам живота и той обича мен

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Само не се пробивай с пистолет.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    в къщи
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    защо да не се пробива с пистолет ?
    Аз обичам живота и той обича мен

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    На мен миналата година ми я пробиха с пистолетче. Не беше болка за умиране. Е, спях м/у 2 възглавници, за да не си натискам ухото и след 1 месец забра и я махнах. После ухото ми леееко клепна отгоре дето беше обицата Абеее, по - добре не се занимавай (но пък е готино)
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Цитирай Първоначално написано от petq10
    защо да не се пробива с пистолет ?
    Cosmo Съвети: Ето нещо, което трябва да запомниш добре - никога не използвай пистолет за пробиване! Той е предназначен само за меката част на ушите, но дори там е по-добре да се използва абокат. Силата, с която пробива пистолетът засяга сериозно деликатната област на хрущяла на ухото и при някои хора се налага дори хирургическа намеса след това.
    Това беше от първия сайт, който се показа, но общо взето тази информация е навсякъде.

Цитирай Първоначално написано от millmii
    На мен миналата година ми я пробиха с пистолетче. Не беше болка за умиране. Е, спях м/у 2 възглавници, за да не си натискам ухото и след 1 месец забра и я махнах. После ухото ми леееко клепна отгоре дето беше обицата Абеее, по - добре не се занимавай (но пък е готино)
    Я издай трика с двете възглавници, че не ми стана много ясно :Д Защото аз сега спе само на дясно (на лявото ухо ми е обецата), но принципно се въртя и само да се обърна на другата страна и се будя от болката :Д

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    ^ То не е точно трик, но поне те боли по - малко. Ами не спиш на 1 възглавница, а слагаш 2 една до друга и спиш така, че ухото ти да е м/у 2те .. така ухото ти се натиска по- малко и боли по - малко. Е, надявам се да ти помогне, при мен помагаше, защото аз почти винаги заспивам на дясната страна (и на дясното ухо ми беше и дупката) ии иначе беше невъзможно Не знам дали при теб ще помогне, но поне можеш да опиташ ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

^ Оо това е гениално :Д Сега го пробвах, мерси. Иначе аз как ли не се подпирах и не си извивах ръцете и после мръдна ли-край :Д

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ъпвам тамм... щях да си пробивам дясната вежда, ам се отказах..... и сега реших, че ще си пробивам хрущяла случайно някой да знае колко ще ми излезе ... може и опит да споделите
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    ъпвам тамм... щях да си пробивам дясната вежда, ам се отказах..... и сега реших, че ще си пробивам хрущяла случайно някой да знае колко ще ми излезе ... може и опит да споделите
    На мен в На Тъмно Варна ми излезе 20лв и съм доволна. Не боли толкова, колкото го изкарват. Не е страшно

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ако си от Варна или Русе аз мога да те пробия (пробивала съм хрущял споко!)
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Късно идва офертата :Д Иначе там нали може да се засегне нерв, как се наемаш да пробиваш Не че нещо де, мен просто ще ме е страх да поема такава отговорност.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    нещо за София да ми предложите и аз обмислям варианта "На Тъмно"
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Повече от фен Аватара на DeHu
    И аз искам съвет за обица на хрущяла.Пробиха ме преди 4 дни(с пистолет) и беше добре,но тази сутрин ме болеше повече от обичайното и самият хрущял ми се беше подул и зачервил.Промивам го с кислородна вода,обаче все още не се е оправило това подутото.Да махна ли обецата или да продължавам да промивам?То като цяло сега ме боли прекалено много и дори да я махна не мога

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Късно идва офертата :Д Иначе там нали може да се засегне нерв, как се наемаш да пробиваш Не че нещо де, мен просто ще ме е страх да поема такава отговорност.
    Абе то навсякъде нерви, ама ако си мислиш, че тези от пиърсинг студиата много изчисляват тука има, тука няма... И те дупчат на око.. Но честно казано само уши съм се навивала да пробивам, пъпове, устни, езици не смея..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от DeHu
    И аз искам съвет за обица на хрущяла.Пробиха ме преди 4 дни(с пистолет) и беше добре,но тази сутрин ме болеше повече от обичайното и самият хрущял ми се беше подул и зачервил.Промивам го с кислородна вода,обаче все още не се е оправило това подутото.Да махна ли обецата или да продължавам да промивам?То като цяло сега ме боли прекалено много и дори да я махна не мога
    И на мен ухото ми беше червено пъртвите 10тина дни. Промивай го по-често. Купи си крем с който да го мажаш (на мен ми казаха ацербин, но май навсякъде предлагат различно). Но най-добре ще е просто да се обадиш в студиото и да попиташ.

Аз лично имам и на двете си уши на хрущяла и не ме боля много почти. При всички е различно.Пробиха ги със пистолет и сега нямам оплаквания !

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    а колко пари ви е излязло горе-долу заедно с обицата ?
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Една приятелка си направи и много я болеше
    Според мен, седи грозно и не си заслужава болката, но ти си решаваш
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

kato se probiva hry6tql s pistolet to ne zarastva i ima opasnost za infekcii i t.n.

Цитирай Първоначално написано от sunshine01 Виж мнението
    Не боли толкова много.Една приятелка има и ми каза, че няколко дни след като си е пробила ухото горе на хрущяла вече не я е боляло, но при всеки е различно.Не можах много да разбера къде е ходила да и го пробият мисля че в нещо като козметичен салон, но правели и дупки на ушите с пистолет и е струвало 5лв. - почистване за дезинфекция на мястото където ще е обецата, пробиването и самата обеца (медицинска е била явно, не знам).Този вид пиърсинг се нарича хеликс и наистина зараства по-бавно в сравнение с другите. Освен това не трябва да пипаш пиърсинга с мръсни или мокри ръце.
    kato se probiva hry6tql s pistolet to ne zarastva i ima opasnost za infekcii i t.n. imenno zatova ima studio kude se probiva s abokatt te se pak sa go pomislili Az su6to 6tqh da se podloja shoto edno momche kaza che ne boli ama nema da riskuvam

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nikol.toncheva Виж мнението
    kato se probiva hry6tql s pistolet to ne zarastva i ima opasnost za infekcii i t.n. imenno zatova ima studio kude se probiva s abokatt te se pak sa go pomislili Az su6to 6tqh da se podloja shoto edno momche kaza che ne boli ama nema da riskuvam
    Ами то си боли ама не е за умиране. Ако болеше толкова много, нямаше сума ти народ да има обеци, че и флешове по ушите. Темата е стара и пишеш на латиница.

mery_Jane93
    Guest
    преди 4 години и аз реших че ще си пробия хрущяла и отидох в един златарски магазин където пробиват с пистолет .. самото пробиване + обицата ми струваше 5 лева .. с пистолет болка изобщо не се усеща а само леко щипене както и след пробиването .. болеше ме само като въртях обицата (което ми препоръчаха да правя за да падат засъхналите корички лимфа) и без проблем спях на страната .. една година по-късно отидох да си направя още една дупка под тази и също нямах никакви проблеми .. само първата седмица когато косата ти се оплете във винтчето на обицата се усеща съвсем лека болка но това не трябва да те плаши защото е все едно да се убодеш на трън )

Мега фен Аватара на tori
    Трън... странно сравнение. Само казвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си