- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на ухото...
Мога да ти кажа,че не е чак такава зверска болка,както другите го изкарват ! Нормално е да те боли .. все пак това е хрущял и зараства бавно,но е поносимо ! Аз се пробих преди 2 години,че и малко повече и то с пистолет и нямам никакви проблемидаже мисля да си направя още една ;Д но както ти си прецениш
![]()
аз имам на хрущяла..
но първо да споделя историята ми:Д
Направих си първата горе на хрущяла преди 2 години и половина..
МНОГО СЕ ПОДКЕФИХ, ТОЛКОВА.. ЧЕ ДА ИСКАМ ОЩЕ ЕДНА ПОД НЕЯ![]()
направих си.. имах две.. обаче новата (долната) ми съсипа живота :Д
събудих се на сутринта с мега подуто ухо.. и я махнах разбира се.. седя подуто 1 2седмици..
а на горната нищо и нямаше (слава богу)
е.. понеже съм .. инат.. смотан инат след няколко месеца ПАК си направих на същото място.. АМА ПАК ЗАБРАи я махнах..
та сега съм си само с горната .. и не ме е боляло толкова много честно казано.. ( имайки предвид 4е три пъти се подложих на това) .. Не можеш да спиш няколко вечери на тази страна но пък е готино.. на всеки различно му понася.. ти решаваш :РР![]()
Requiem for a dream <3
Не плашете момичето.. пробиването с пистолет изобщо не боли, само гледай да не спиш на тази страна първата седмица и всичко ще е ок .. аз имам на хрущяла 3
![]()
Аз обичам живота и той обича мен
Само не се пробивай с пистолет.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
защо да не се пробива с пистолет ?Първоначално написано от DesireToFire
![]()
Аз обичам живота и той обича мен
На мен миналата година ми я пробиха с пистолетче. Не беше болка за умиране. Е, спях м/у 2 възглавници, за да не си натискам ухото и след 1 месец забра и я махнах. После ухото ми леееко клепна отгоре дето беше обицатаАбеее, по - добре не се занимавай (но пък е готино)
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Първоначално написано от petq10
Това беше от първия сайт, който се показа, но общо взето тази информация е навсякъде.Cosmo Съвети: Ето нещо, което трябва да запомниш добре - никога не използвай пистолет за пробиване! Той е предназначен само за меката част на ушите, но дори там е по-добре да се използва абокат. Силата, с която пробива пистолетът засяга сериозно деликатната област на хрущяла на ухото и при някои хора се налага дори хирургическа намеса след това.
Я издай трика с двете възглавници, че не ми стана много ясно :Д Защото аз сега спе само на дясно (на лявото ухо ми е обецата), но принципно се въртя и само да се обърна на другата страна и се будя от болката :ДПървоначално написано от millmii
^ То не е точно трик, но поне те боли по - малко. Ами не спиш на 1 възглавница, а слагаш 2 една до друга и спиш така, че ухото ти да е м/у 2те .. така ухото ти се натиска по- малко и боли по - малко. Е, надявам се да ти помогне, при мен помагаше, защото аз почти винаги заспивам на дясната страна (и на дясното ухо ми беше и дупката) ии иначе беше невъзможноНе знам дали при теб ще помогне, но поне можеш да опиташ ..
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
^ Оо това е гениално :Д Сега го пробвах, мерси. Иначе аз как ли не се подпирах и не си извивах ръцете и после мръдна ли-край :Д
ъпвамтамм... щях да си пробивам дясната вежда, ам се отказах..... и сега реших, че ще си пробивам хрущяла
случайно някой да знае колко ще ми излезе ... може и опит да споделите
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
На мен в На Тъмно Варна ми излезе 20лв и съм доволна. Не боли толкова, колкото го изкарват. Не е страшноПървоначално написано от thegreenzombie
![]()
Ако си от Варна или Русе аз мога да те пробия(пробивала съм хрущял споко!)
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Късно идва офертата :Д Иначе там нали може да се засегне нерв, как се наемаш да пробивашПървоначално написано от marin4itu
Не че нещо де, мен просто ще ме е страх да поема такава отговорност.
нещо за София да ми предложитеи аз обмислям варианта "На Тъмно"
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
И аз искам съвет за обица на хрущяла.Пробиха ме преди 4 дни(с пистолет) и беше добре,но тази сутрин ме болеше повече от обичайното и самият хрущял ми се беше подул и зачервил.Промивам го с кислородна вода,обаче все още не се е оправило това подутото.Да махна ли обецата или да продължавам да промивам?То като цяло сега ме боли прекалено много и дори да я махна не мога![]()
Абе то навсякъде нерви, ама ако си мислиш, че тези от пиърсинг студиата много изчисляват тука има, тука няма... И те дупчат на око.. Но честно казано само уши съм се навивала да пробивам, пъпове, устни, езици не смея..Първоначално написано от DesireToFire
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И на мен ухото ми беше червено пъртвите 10тина дни. Промивай го по-често. Купи си крем с който да го мажаш (на мен ми казаха ацербин, но май навсякъде предлагат различно). Но най-добре ще е просто да се обадиш в студиото и да попиташ.Първоначално написано от DeHu
Аз лично имам и на двете си уши на хрущяла и не ме боля много почти. При всички е различно.Пробиха ги със пистолет и сега нямам оплаквания !
а колко пари ви е излязло горе-долу заедно с обицата ?![]()
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
Една приятелка си направи и много я болеше
Според мен, седи грозно и не си заслужава болката, но ти си решаваш
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
преди 4 години и аз реших че ще си пробия хрущяла и отидох в един златарски магазин където пробиват с пистолет .. самото пробиване + обицата ми струваше 5 лева .. с пистолет болка изобщо не се усеща а само леко щипене както и след пробиването .. болеше ме само като въртях обицата (което ми препоръчаха да правя за да падат засъхналите корички лимфа) и без проблем спях на страната .. една година по-късно отидох да си направя още една дупка под тази и също нямах никакви проблеми .. само първата седмица когато косата ти се оплете във винтчето на обицата се усеща съвсем лека болка но това не трябва да те плаши защото е все едно да се убодеш на трън)