.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Странно, но аз не съм чул в Южна Америка някоя страна да се хвали с голям интелект/изобретатели, нещо което да е доказателство за "неплоскост".

Според мен трябва да се направи нещо срещу арабското нашествие, никъде нищо не се споменава за това ... А Европа се набъка с чалми.
    Нямам предвид това,хората там са тъпи и не от страна на точните науки.Доста от тях не могат да си спелуват дори името,а ''езика'' им в социалните мрежи е под всякаква критика.Американците може да дават вид на престижен,образован и цивилизован народ,но са далеч от това /нямам намерение да правя съпоставка с българите,ние като народ сме.../

Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от Laana Виж мнението
    Нямам предвид това,хората там са тъпи и не от страна на точните науки.Доста от тях не могат да си спелуват дори името,а ''езика'' им в социалните мрежи е под всякаква критика.Американците може да дават вид на престижен,образован и цивилизован народ,но са далеч от това /нямам намерение да правя съпоставка с българите,ние като народ сме.../
    Защото си направила задълбочено проучване върху населението на Америка...

Аз пък искам да добавя и Северна Америка-Лос Анжделис или Маями.
    Също и Холандия! Амстердам е един от най-красивите градове, които съм виждала. С езика обаче трудно бих се справила.. И студа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си