- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Баща ми е е идвал на родителска среща само 1 път и после класната ме питаше дали въобще е живо![]()
Като говорите за заядливи учители/лектори, да вметна и аз нещо.
Не знам само мое наблюдение ли е, но всичките ми учители по физическо са били ебати комплексираните същества.То не е злоба,заядливост,арогантно ст.Мислят си,че техният предмет е супер важният,оставят слаби оценки,само защото за префесионално нереализирали се гимназиални учители,които измъчват децата,за да си доставят удоволствие...
Права ли съм или просто съм попада все на такива?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
За университета ли говорим?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Случвала съм на готини, но една малоумна такава ме отказа от волейбола.Не си въобразяваш.
Иначе сега в унито имаме един доцент, който е страхотно добричък и ужасно секси![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В училище ние бяхме все при разни свръх спокойни учители по физическо. Въобще не им пукаше играем ли или не, просто идваха, проверяваха ни и си заминаваха. ;д Уж ни изпитваха на 50м, 300м и скок дължина, но всичко това се случваше в 1 час и толкова ни беше напъването.Реално ме беше малко яд, защото се налагаше сама да се организирам за спортуване.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мм интересни индивиди има. При нас 1ви курс основи на правото. Пишем, той разделя на купчинки 150 работи и на следващия ден вече има оценки. Като едната купчинка е 3, другата 4 и т.н. Скъсани няма. Не му се занимава на човека есента....
Ние много се чудихме на нашия по ИТ. Един от ФМИ. Изпита ни беше в едно мазе в една доста голяма стая, а ние бяхме 7 човека. Първите 20 минути говори за това как знаел, че преписваме. Ние седим и чакаме да си теглим теми, а той ни обяснява как усещал какво смятаме да направим. Накара една колежка да си съблече якенцето, защото имал съмнения. Махна всякакви подложки за папки (не говоря за тетрадка, а за твърдото на папката, без листа). Развика се за пакет носни кърпички. Разказваше как си личало от темите на студентите, че са преписвали. Не искал да вижда пищови или да ни хваща с пищови, просто знаел. Голям параноик. Доколкото разбрах така беше скъсал някакво момиче от потока. Личало си било. Направо мъчно ми стана.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Хаха, и моите учители по физическо са били супер, играеха с нас винаги - най-много играехме баскет и волей. Никога не са правили проблем, нито за норми, нито за присъствие, ама на нашия клас му беше любимият час това и рядко е имало избягали. Но за учителките по музика и физика вече мога да говоря много, от луди по луди
Иначе сега в унито пък имам някакви затруднения. Имам да правя курсови работи, изследвания и експеримент. Всичко ми е ясно, само дето за изследването лицата ми не трябва да са ми познати... И трябва да давам два теста на 30 човека. Пуснах едни теми във форума. На мен всичко ми е анонимно, просто ми трябват данни. Ама трудна работа общо взето.
Имам един въпрос още, не знам мястото му тук ли. Защо езика на глухонемите е различен за всички страни?
Ами много е сложно, сега ми идва на ум, че трябва да уча три различни модалности. Много е тъпо, вместо да се учи само един като международен.
Психология. Ама имах предвид, че ще трябва май три различни езика да уча за глухонеми... ама то си е за мен, де.
Та, на някои да му се попълват два теста? Кратки са, анонимни са, просто ми трябва статистика.
Сесията за мен свърши. Доволна съм.))))))))))))))))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз искам тест. ;п
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Давай ако имаш още.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ако ти трябват още кандидати и аз бих могъл да ги попълня ; ) ...
Пратих ви и на вас
На тези, които ми пратиха отговорите си, ще ги проверя днес и ще ви пишаМерси много