- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Kaкво ще стане?
"Борисов се отказва, хвърля оставка"
И така![]()
n00bs
Не искал да участва в управление, в което полицията се бие с хората...
Ами ? Да ги беше спрял. 9 дена си мислят, че хората майтап си правят.
dgdg
Дори мисля, че трябва да ни управлява външно правителство, назначено от ЕС. +1
Никой, ама абсолютно никой няма да се нахване да променя конституцията.
БСП, ДПС, ДОБРЕ ДОШЛИ !
dgdg
Абе подкрепям хорицата с пенсии и тези дето бачкат денонощно за да си плащат тока . Обаче на много от тези протести са дошли хора само за да се покажат или защото ги мързи да си плащат високите сметки . Убедена съм че 90 % от протестиращите имат и лаптопи и телевизори и не ги гасят денонощно обаче не ми се плащат високи сметки . Е не става по цял ден да работят у вас 4 електро уреда и да искаш да плащаш по 50 лв сметка . Другата част са си вандали отишли да там да се доказват и да правят маймунджилъци.л Иначе за полицията няма да коментирам защото съм леко пристрастна само ще кажа че е хубаво да се поставите на тяхно място и да видите дали е особено приятно да ви замерят с камъни и яйца . Хората просот си вършат работата след като не става с думи нека е с нещо друго . Съгласна съм да се протестира но цивилизовано без ад се допускат разни вандалчета . Иначе не мисля , че тези протести ще имат някакъв успех но дано греша![]()
Попринцип българина е така. Има пари за заведения, лаптопи, нови телефони, коли и бензин, но за сметките си няма пари и знае само да се оплаква.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Винаги съм била на мнение, че хората трябва да живеят така, че да имат пари И за сметките си, и за телефони, лаптопи, кафета, и всичко, което може да поиска човек. Но дори да е по-скромен пак да не живее като клошар и да си брои последните стотинки за едното или за другото. А тук е така.
dgdg
Последно редактирано от BrainDamage : 02-20-2013 на 19:21
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
BrainDamage Напълно се убедена , че по -голямата част от протестиращите са отишли там просто да се покажат или защото не им се плащат високи сметки въпреки че си ги правят самите те .
Повечето имат пари и за лаптопи ,и за почивки но когато нещо не им изнася и протестират .
Нека има протест но да е цивилизован живеем в цивилизована държава а не в джунглата . Така ставаме за смях, нe само в цяла Европа ами и в цял свят . Уж твърдим, че сме интелигентен народ и мрънкотим , че когато отидем в чужбина ни имат за диваци , е май с тези с действия доста се доближаваме до диващината .
Съгласна съм , че има хора наистина трябва да протестират но съм убедена , че не толкова много колкото излизат .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-20-2013 на 19:45
Има и хора, които са отишли сигурно с такава цел, но едва ли хора на средна възраст, майки и бащи (които са и голяма част от тълпата) биха ходили с децата си там едва ли не само и само "да се покажат" и да излагат по някакъв начин на риск тези, за чието бъдеще се борят.
Аз се радвам и дори бих казала, че съм горда заради отношението на жандармерията тук, във Варна, и от начина, по който протичат протестите вече 11 дни. Мирно! Няма такива провокации като в София, няма полицейщина. Жандармеристите стоят със свалени щитове, движат се с хората и показват, че са съпричастни. От страна на тълпата вчера получиха овации, дни по-рано им беше поднесена роза от една дама, на чиито дух се възхищавам.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Ами не знам аз лично не бих завела детето си да гледам подобна диващина![]()
И какво една част протестират за сметките за ток и против Бойка и друга част протестират ЗА Бойко . Е къде отиде обединението на народа ? Нали уж всички се бореха за една кауза ?