.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 230

Тема: Фитнес

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Yen_is_bacK Виж мнението
    ма много знае тръгнал да филосовства на студент по фармация .. не се виждаш последната дупка на кавала, пикльо, Фишермена, си има в къщата лостове, слагам 500 евро че ще е много по нарязян от тебе
    Та то лекарите не могат да разграничат добавки от стероиди ,че какво остава за някой там студент без никакъв опит с хранителни добавки ,които си мисли ,че правят чудеса.
    И от къде си сигурен и слагаш 500 евро и къде ги слагаш ,ей така виртуално в нета аз залагам 1 милярд(?!) Дефинирай нарязан,че като гледам хал хабер си нямате и ми става тъжно чак.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Та то лекарите не могат да разграничат добавки от стероиди ,че какво остава за някой там студент без никакъв опит с хранителни добавки ,които си мисли ,че правят чудеса.
    И от къде си сигурен и слагаш 500 евро и къде ги слагаш ,ей така виртуално в нета аз залагам 1 милярд(?!) Дефинирай нарязан,че като гледам хал хабер си нямате и ми става тъжно чак.

оф оф айде селио изказа се и ти с гъза си, пръдня, майко колко сте ограничени и тъпи ... има си един раздел в 3 курс наречен фармакология и химия в който точно тва учиш, лекарства - нестероидни, стероидни, кортикостероидни, инхибитори,антибиотици и тн .. точно мога да ви кажа че вие селските билдъри не знаете кое за кво е като например помпите кленбутерол хидрохлорид щото 'чистил'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си