А защо точно трябва да правя 600 набирания 400 лицеви и 200 кофички като всъщност мога да направя 7-8 серии за 20 минути и да съм 3 пъти по-голям от теб?
А защо точно трябва да правя 600 набирания 400 лицеви и 200 кофички като всъщност мога да направя 7-8 серии за 20 минути и да съм 3 пъти по-голям от теб?
защото не си три пъти по голям от него, нито ти нито аз нито дизела имаме по голям гръб от Фишермана гарант давам... ДА ДА ПРАВИЛ МИ КОФИЧКИ С СИНДЖИР СОВАЛКА НА КРЪСТА АХАХАХ тяга правя и съм стигал до 180
Мене размери не ме интересуват излез на женския пазар да позираш пред бабичките здрав аз го правя за спорта не за да парадирам с това колко грама добавка съм приел днеска
Мене размери не ме интересуват излез на женския пазар да позираш пред бабичките здрав аз го правя за спорта не за да парадирам с това колко грама добавка съм приел днеска
Пак ли спече и от къде знаеш колко грама добавка приемам и дали приемам въобще ?
вие сте педалите тука Нинджата Йен и Рибаря Ърнест
баща ти е педал, нинджата йен щот се насери, ще ритам повече от колкото дигаш нали ) ибрикчия такъв, пак ти казвам и 400 тяга дигай като те избабаля 1 път ще ти потроша ребрата, ко кат си големец