- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче в атобуса....?
Малко опит ще споделя и аз , но с 204...Миналата година се засичах с една мацка постоянно на спирката и това всеки понеделник.В началото гледах да сядам до нея без да предприемам нищо сериозно, но в последствие взе да ме гризе съвестта как ако не опитам няма да разбера.Така един ден просто слезнах на нейната спирка, притичах до нея, спрях я и започнах направо с "бих искал да се запознаем, аз съм...", стана кофти ,защото не беше от разговорливите и видимо се притесни и то доста.Тогава извадих резервния план в действие - листче със скайпа и няколко слова за мен, подадох и го и й пожелах лек ден.
Без да четеш горните глупости - действай, иначе никога няма да разбереш !
Принципно бих те посъветвал да я заговориш, но с опита от моя град който имам, съм стигнал до заключение, че има известни "рискове" да заговаряш непознати. Ама то т'ва може би щото живея в град с шибани хора, не знам![]()
Ако не друго, поне е смешно как се опитваш да завържеш разговор с някого, а той тръгва да се прави на оборотен и прочее, както вече казаха преди мен.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Трябваше да я питаш колко е часа ушким си си забравил телефонът..
ESL !!!
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Последно редактирано от Ospi : 02-24-2013 на 09:51
Те всички имат приятел, преди да хлЪтнат по някой друг и да си зарежат приятеля...![]()
ти пък, не е баш така. някои късаме с приятелите си просто защото са се появи някви проблеми помежду ни ;д
иначе както се казва - не се оплаквай, ако гаджето ти те зарязва заради някой друг, ако преди това за да тръгне с теб, тя е скъсала с някой друг.. :Д
ох, аз напоследък виждам някъв пич всеки ден в тролея, ама ме е срам да го заговоря![]()
Кво да ти кажа ....да си действал.Успех,дано я засечеш![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.