- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Приключвам с мъжете за неопределен срок от време. Бивши тръпки, потенциални такива - мерси.
Добре, че бяха събитията в последните два дни, за да се изясня най-после пред себе си какво (не) искам. За мое най-голямо нещастие, обичам. Търся го във всяко лице, което видя на улицата, моля се всеки път, когато светне дисплеят на телефона ми, там да е неговият номер, търся неговите черти във всеки мъж, с когото общувам. Надали ще е голяма изненада, ако кажа, че индивидът, с когото се срещам от известно време, прилича донякъде на него по характер. Най-тъжното е обаче, че "донякъде" всъщност е "доникъде".
Независимо какви ги надроби накрая, беше доста свестен мъж. Поне докато имаше интерес/изгода(все още не съм наясно кое точно беше) към/от мен. Всеки може да ме накара да се чувствам нещастна, той умееше да ме прави И щастлива, макар и в доста далечно минало време. Мислех си, че е боклук(какъвто е, всъщност) и е като останалите, ала малцина умеят да направят каквото трябва, когато трябва, където трябва. Бил е хитър боклук.![]()
Не мога да започна нова връзка, макар и да се опитвах да се убедя в обратното. Буквално ми се повдига само при допира на някой друг, буквално единствената мисъл, която ми минава през главата е "ти не си Той".
Та да, взимам си отпуск преди да съм направила нещо, за което да съжалявам после. Няма нужда да се саморазрушавам, има достатъчно желаещи и без тва да ми помогнат.![]()
Искам да ми пише
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
От всичко около пътуванията, най-много мразя това, че трябва да нося цяла една чанта само със зарядни, фотоапарати, плеъри, телефони... и всякакви други техники + всичките зарядни, почистващи кърпички, спрейовете за обективите. Пф. Повечето неща дори не ги използвам всеки път, но не съм свикнала да излизам без тях. Да не говорим, че преди да тръгна, искам всичко да ми е заредено на 100%. Само 1 контакт остана в апартамента, в който не е забодено нищо. Нашите ме бъзикат, че ако и в него включа нещо, всичко ще гръмне и ще оставя целия блок без електричество.
пп: дфгхйкллкйхгфдгхй... хубаво е, когато човек получи признание за работата, която върши...
още по-хубаво е, когато срещне човешко отношение в хора, в които не очаква...
много обичам да си прекарвам времето с такива истински хора ^^ зарежда ме положително!
И спря да се върти за миг земята..
Искам да и пиша,но...Страх ме е,просто имам чувството че няма да се получи,клъцна ме деликатно вече веднъж и...не знам,защо го превръщам в такава драма,вообще не знам аз кво знамАко искам да се случи нещо,трябва да и пиша,не вярвам тя да се сети за мен или случайно да се видим и т.н.
А иначе,ще трябва да мина 1 седмица на здрав хранителен режим и тренировки,за сега върви добре,тренирам,ям правилно,но ще ми трябва една ударна доза тренировки и хранителен режим...просто този път няма да се откажа докато не вляза отново във форма.
>>DjBelev<<
Хубаво ми е. Снощи празнувахме края на сесията и и после се прибрахме в нас. В момента спи дълбок сън и я чакам да се събудибеше хубава вечер...и толкова обичам да се будя като знам че е наблизо
Добро утро.
Нищо, че съм будна от 100 часа вече. Нещо не ми се получи плана за учене, ама после като се върна започвам.
Че вторник е опасно близо. Сряда също. Майната им, ще ги взема..
Денят и започна прекрасно щом си го чух, сега си пия кафенце и ям пудинг на др.Йоткер,ама много хубав!
Ох, кеф. Дано днес е хубав ден.
maDamn
Схванах се от толкова сън, но поне най-после успя да се наспя като хората, обичам съботите, с изключение на това, че всяка събота и неделя последните 2 месеца пътувам на някъде и вече ми омръзна, но поне е някакво разнообразие.
Дано да остана доволна от почти крайния резултат, защото не знам какво ще правя ако не ми хареса. Мими е пич знам, че ще се справи добре.
Без никакви планове за събота вечер - пак ще се побъркам и най-вероятно ще е от гледане на филми и бозене, а толкова искам да отидем някъде с компанията, но няма да е тази седмица, нещата трябва да се поуспокоят малко :/
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Мамка му. Това ще едни ужасни два месеца.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Някакъв отвратителен шум ме събуди, който не спря 20 минути -.- Не ми харесва това, че човекът, който трябваше да дойде довечера, най-вероятно ще пропусне. Тъпо, ама това няма да ме спре да си направя кефа.
След малко ще обядвам и ще започвам лека-полека да се приготвям![]()
Мразя се!!! Как можах да му позволя да ми замае главата? Как можах да си позволя да се влюбя така? Не искам да го виждам, не искам да го чувам: така е по - добре!...... Аз съм шибан мазохист!
И тази какво ми се прави на интересна? Дано не е това, което си мисля...
Аман от нервииииииииииииииии!
Дано поне довечера си прекарам добре и не се срина емоционално след солидното количество уиски, което смятам да изпия.
Толкова съм разочарована, всички ми го прехвалиха този Les Mis, а на мен хич не ми хареса. Все едно, че гледам филм на Бъртън, предишният с Лиъм Нийсън беше по-хубав.
Safe Haven довечера, ако не успея да намеря някой, да дойде с мен, ще взема майка ми.
Честита ми пострижка, лол.
Пак измъчен мач, ай да свършва по-бързо.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не съм доволна. Ама хич. Помолих за едно нещо от толкова време насам и ако и този път прекрачи границата и не го изпълни ще бъде края. Крайно неприятна ситуация, но този път всеки ще си получи заслуженото. Отделно че съм станала твърде властна и болезнено и оправдано, разбира се, ревнива. Охх, що не си хвана и аз някой шейх и да нямам такива проблеми като ценности, принципи и такива глупостЕ![]()
dgdg
Не, не, не и пак не.
Просто не.
Само университет вече и до там.
Ще се самоизкашлям отвън навътре или отвътре навън. Блях.Излиза ми се.
Огромната грешка,която правят много хора предимно жени.Вкопчват се в някой ако ще да ги прави на нищо не се пускат от него и в най-добрият вариан търсят някой който прилича на 100% на него.Е,хората са различни.Приемете го.И във всеки можеш да намериш различни,но все пак хубави качества.Стига да се понапънеш,да се поотвориш и да имаш наистина желанието за това.Нито новият ще е напълно перфектен,защото перфектни хора няма,нито пък старият е напълно перфектен![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
След снощния купон сутринта станах в 7, за да отида на шибаната олимпиадаСякаш с такъв непукизъм я направих, че дори не мога да кажа лесна или трудна е била :Д
Спи ми се.
Наядох се добре,мисля да легна да поспя и после да се чуя с Него <3
Прекрасно е да обичаш.
maDamn
Изненадан бях колко много млади хора имаше на днешният протест. Това само може да ме радва, утре пак съм там !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Доволна съм от себе си яяя fuck yourself хихи. Най-после ги поставих на място. Офф ще съм сама два дни и не ми се прави нищо. Май май ще гледам филми тая вечер. Стои ми се вкъщи.
Мммм от вторник пак на лекции.
Много ми се прави секс.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
яд ме е, че наще не ме пуснаха на протеста. СЕРИОЗНО ЛИ? голям праз, че нямам 18, аз да не съм тъпо ултрасче с качулка и омотано футболно шалче около врата? пхах, а още повече се ядосвам на цялото тва негативно отношение от промитите мозъци на разни старци за младите на протеста. ми да, приемете го, 99% от нас ЗНАЕМ какво искаме и то е за доброто на тая държава. вие не сте ли правили същото през 97ма, а?
мъчно ми е, даже не знам нормално ли е да приемам навътре толкова нещата. трябва да се науча да контролирам емоциите си. и за пореден път се убедих как държиш ли се добре с хората, те ти се качват на главата. не са познали тоя път обаче. (:
Влюбена съм. Бях забравила колко е приятно.