.
Затворена тема
Страница 106 от 113 ПървиПърви ... 65696102103104105106107108109110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 626 до 2 650 от общо 2802
    Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    Какво ти е мнението?
    Страхотен е. Покритиено е средно, не е матиращ, но не е и с лъщящ завършек. Има брокат в него и ако не ти харесва нещо подобно не е за теб. Според мен е за хора с от суха, през нормална до смесена кожа, но не съм сигурна за мазна.. Може би, ако след това слагаш и пудра, но това убива броката, а на мен лично това ми е любимата част.

Супер фен Аватара на fizzyg

Много съм доволна.Като околоочен крем и балсам за устни е перфе!
    И за коса предполагам.
    Edit: Снимката е от нета
    Последно редактирано от fizzyg : 02-23-2013 на 19:00

Съжелявам ако се повтарям ама е на това му викам мания... Това момиче има повече козметика от всики в този форум взети накуп (съжелявам не се сдържах..трябваше да споделя)

https://www.youtube.com/watch?v=fMfB...R0bDaw&index=5

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Винаги ме изумяват... това вече е ненормално. Винаги си мисля как е просто невъзможно да бъдат изразходени тези неща :Д Вижте я, тя дори сама се изненадва от нещата, които открива!!!
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Била ги използвала всичките, да бе да. Една основа за лице ще те изкара поне месец, и то при няква ненормална употреба. А тя има поне 20.

Като стана студентка обаче, определено ще дам повечко пари за организиране... че съм толкова неподредена, не знам как ще се събера в една стая с нощно шкафче, скрин и гардероб. А едно такова с 9 чекмеджета ще ми събира идеално и цялата козметика, и бельото, и чорапите, и коланите, фишутата и т.н.

Това е болестно състояние :X

Супер фен Аватара на musS
    гримовете й сигурно тежат около 30 кг......................

Banned Фен
    Моля Ви, спрете да използвате боклуците на Avon/Oriflame и каквото друго има! Живея във Франция и тук са неизвестни! Има си медицинска козметика на високо ниво за тази цел (гледах перли някакви дето си е купила Щрудела)

"Медицинска козметика" е рекламен трик. Орифлейм, както и Ейвън имат по-качествени и по-евтини серии. И са известни навсякъде. Аз не съм тръгнала да те убеждавам колко са велики, но ти не отричай нещо преди да го опиташ. Щрудел точно каза колко е доволна от перлите си, а аз съм доволна от всичко на Орифлейм, което съм опитала - всичко!
    П.С. от тая "медицинска" козметика ли си писал в друга тема, че имаш много лоша кожа?
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-24-2013 на 16:19
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    Моля Ви, спрете да използвате боклуците на Avon/Oriflame и каквото друго има! Живея във Франция и тук са неизвестни! Има си медицинска козметика на високо ниво за тази цел (гледах перли някакви дето си е купила Щрудела)
    Въпрос на възможности е И аз предпочитам перли на Guerlain за 150лв, но се задоволявам с такива за 20 от Avon. Пък и за първи път чувам за "медицински" перли
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ползвала всичко... То това професионален гримьор няма да го ползва всичкото. 54645 гланца и все едно има някаква огромна разлика кой ще сложи.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    П.С. от тая "медицинска" козметика ли си писал в друга тема, че имаш много лоша кожа?
    Въобще не го намесвай това.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ами просто не е вярно това, което говори.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Наистина има прекалено много грим... Но пък тя има повече от 900 000 абонати... А youtube плаща на потребителите с много абонати, т.е. може да си го позволи и го закупува с цел да прави клипове, да трупа гледания и абонати и да й плащат. Нейното е бизнес вече... А иначе аз съм виждала една, която имаше 5 рафта по метър и нещо само с лакове за нокти... Добре, тя нали ще си го вземе, ще го използва веднъж и ще го остави и ще изсъхне... Има ги и такива просто.
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    О, била споделил/a какви небоклуци ползваш ти? Ако ще и на Северния полюс да живееш, пак не можеш да накараш някого да спре да ползва каквото и да било. Медицинската козметика е само бяла между другото.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    и тя е минала покрай медицинска,както на всички ни е известно

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Бронзираща пресована пудра на Too faced - Pink Leopard(разкошна е) http://coquelicotta.com/?p=3567

Banned Фен
    Момче съм, не забранявам на никой да ползва каквото ползва, казвам само, че съм опитал много неща (явно е от гени/хормони/тип кожа/метаболизъм) и нищо не ми е помогнало. Вярно е, че нямам право да се изказвам, след като при мен не работят, а при други без грешка. Явно Avon е добре за средностатистическата кожа, аз съм краен случай...

Мега фен
    Град
    <3
    В магазините Lilly продават ли сенки Flormar? :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на marble
    Аз лично знам за много гримьори, които ползват Ейвън. Това са глупости. Няма ужасни марки, има ужасни продукти. Дори МАК и Шанел имат лоши продукти.

shtrudel, нямат flormar

Аз също си взех кокосово масло.

Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Няма ужасни марки, има ужасни продукти.
    +
    На Импала фондьотенът е класически пример за отврат, но черният им молив е добър, както и четките май. Просто Орифлейм и Ейвън имат различни серии за различните клиенти - по-качествени и по-евтини, които няма как да са качествени колкото първите. Не може да искаш от спирала от 3лв да е нещо кой знае какво.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз имам почти перфектна кожа, като от към бяла козметика едно, че ползвам много малко продукти (а до преди година не ползвах нищо), друго че повечето продукти са съвсем евтини. Вярно е, че Avon и Oriflame не ползват кои знае колко качествени съставки, но дори Chanel, Estée Lauder, Guerlain... имат продукти със съставки идентични с тези от дрогериите. Всяка кожа е различна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на teenems
    Леле..тази мацка как успява да се гримира с всичките тези гримове!? :OO?!Иска ми се да и взема голяма част от нещата DD
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    shtrudel, нямат flormar
    А къде има? : (

Вени, от какъв магазин си взе твоите?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    А къде има? : (

Вени, от какъв магазин си взе твоите?
    в Дм имаа

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си