.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен

Бърз растеж на косата.

Здравейте, в момента съм с къса коса, тип "Боб", но реших да я пускам и понеже не съм наясно как точно може да се ускори растежа, реших да ви попитам. Има ли някакви шампоани, балсами, кремове... ? Общо взето нещо ефикасно. Ще съм ви много благодарна.

Аз съм като номер 3, но искам да стана като номер 7.
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Здравей.... тук има доста такива теми ,които ще ти помогнат ..
    Разгледай

Сещам се единствено за хиалинова вода, но не съм пробвал и не знам дали помага.
    Ако искаш опитай.

Цитирай Първоначално написано от WhyAlwaysMe? Виж мнението
    Сещам се единствено за хиалинова вода, но не съм пробвал и не знам дали помага.
    Ако искаш опитай.
    Не ли хининова вода ?
    да не е спам: тривитаминол!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    хининова вода + тривитаминол

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Има тема за косата.

Разгледай темите за косата. Тривитаминол- помага много.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Dizziness Виж мнението
    Здравейте, в момента съм с къса коса, тип "Боб", но реших да я пускам и понеже не съм наясно как точно може да се ускори растежа, реших да ви попитам. Има ли някакви шампоани, балсами, кремове... ? Общо взето нещо ефикасно. Ще съм ви много благодарна.

Аз съм като номер 3, но искам да стана като номер 7.
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    Ще стане с доста чакане Ще ти трябват поне 2-3 години косата да ти стане толкова дълга, с каквото и да се мажеш расте с 1 до 2 см на месец

мога ли да смесвам хининова вода и травитаминол? горя си косата с преса по 2 3 пъти на ден и не расте бързо,а много искам!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от desitt0 Виж мнението
    мога ли да смесвам хининова вода и травитаминол? горя си косата с преса по 2 3 пъти на ден и не расте бързо,а много искам!!
    Каквото и да й сложиш, няма да се промени нищо при това използване на пресата. Спри да я гориш. Изправяй я след къпане само, това значи 2-3 пъти на седмица. Това пак е много, но е някакво начало.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хининовата вода се слага след баня,а тривитаминола в маска преди нея ... Извод:Няма смисъл да се смесват.А ти си вземи по-хубава преса за коса,защото не е нормално да се изправяш по толкова много пъти Ще си съсипеш адски много косата.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

а какво да си взема за начало? ще спра да я изправям толкова често благодаря предварително!
    Последно редактирано от desitt0 : 02-25-2013 на 08:52

Мега фен Аватара на strawberry88
    2-3 пъти на ден?! И се чудиш защо не ти расте.

Ако искаш да ти расте косата по-бързо забрави за всякакви преси, маши, сешоари и подобни уреди за коса.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    2-3 пъти на ден?! И се чудиш защо не ти расте.
    познавам момичета,който я изправят повече от два пъти на ден а косата им расте като луда

Мега фен Аватара на strawberry88
    познавам момичета,който я изправят повече от два пъти на ден а косата им расте като луда
    Еми твоята явно не е от тези, така че спри.А и за мен не е нормално по няколко пъти на ден.Аз като си я изправя и стои така до следващото миене.Не знам вие как се изправяте.Накрая ще останеш без коса, ако продължаваш така.

Banned Мега фен
    това много мразя някой като го каже... то хубаво има такива,но те явно си поддържат косата наравно с изправянето....

Град
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Еми твоята явно не е от тези, така че спри.А и за мен не е нормално по няколко пъти на ден.Аз като си я изправя и стои така до следващото миене.Не знам вие как се изправяте.Накрая ще останеш без коса, ако продължаваш така.
    Всичко си е до коса Моите приятелки,например,като се накъдрят косите им си стоят така докато се изкъпят,а аз ако отида на фризьор да ме накъдри издържам макс 4 часа (а ако го правя сама - не повече от 2ч.)

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Не ли хининова вода ?
    да не е спам: тривитаминол!
    тея хианинови води ви правят косата супер мазна и хващате пърхот от много миене щот скалпа си пийте аминокиселина аргинин тя е отговорна за растежа на косата

Banned Фен
    Чел съм статии за това и няма лек. Расте с определен за вида тяло темп.

Град
    Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    Когато пробваш въпросните продукти на своята коса,тогава коментирай Доста от момичетата тук сме ползвали поне единия,а някои и двата (че и още други) и повечето от нас забелязват разликата.

Оф.. Няма да коментирам отговорите, има големи простотии на 2-3 места.

Авторке, купи си тривитаминол и си прави маски с него. Потърси домашни маски из интернет за твоя тип коса, а можеш направо да се разровиш и във темите във форума, има с купища. Спираш уредите за коса или поне ги използвай рядко. Като ограничиш горенето и си правиш маски, косата ще стане по-здрава и ще си расте добре. С горенето 3 пъти на ден си увреждаш косъма и ... Можеш да си купиш и масло от пшеничен зародиш, когато ти е влажна косата след баня, си слагаш 2 капки на ръцете, втриваш само в дължината и това е. Аз като го използвам често, косата ми цъфти много бавно, т.е. няма да се налага да я подстригваш много. Също така зависи и от това как се храниш, хапвай повечко плодове и зеленчуци, за да си набавяш витамини или просто си купи витамини и си пий по 1 на ден. Пий и доста вода.
    Момиче ^^

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    айде бе ... я се разрови по форумите и виж лични мнения

Banned Фен
    Well fuck me, това бяха статии за мъже, защо ще чета за женска коса... Мислех, че е същото след като не са споменати продуктите Ви за мъжката коса. "Да живей химията!" предполагам?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си