.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ПОМОЩ

Hybrid View

1.С приятелката ми сме девствени и като цяло аз не знам как да почна цялата тая работа.Предложете ми нещо? С целувки, с натискане... френска..
    2.Как да я "отворя"? С пенис.
    3.Да използваме ли презерватив? Да, задължително.
    4.Къде да свърша накрая? Някакви съвети как да я накарам да свърши и как да разбера? Където искаш, в презерватива, върху нея...
    5.Докато мастурбирам съм забелязал,че изпускам няква течност,но не е сперма според мен :Д някой да знае нещо по въпроса защото съм чел на 2 3 места за такова нещо в момента му забравих името. Предекулационна течност.
    6.Ще съм ви благодарен ако ми помогнете наистина със смислени отговори. Не започвай все още да правиш секс, нямаш елементарна сексуална култура.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    1.С приятелката ми сме девствени и като цяло аз не знам как да почна цялата тая работа.Предложете ми нещо? С целувки, с натискане... френска..
    4.Къде да свърша накрая? Някакви съвети как да я накарам да свърши и как да разбера? Където искаш, в презерватива, върху нея...
    5.Докато мастурбирам съм забелязал,че изпускам няква течност,но не е сперма според мен :Д някой да знае нещо по въпроса защото съм чел на 2 3 места за такова нещо в момента му забравих името. Предекулационна течност.
    6.Ще съм ви благодарен ако ми помогнете наистина със смислени отговори. Не започвай все още да правиш секс, нямаш елементарна сексуална култура.
    Да, само да допълня:
    "4.Къде да свърша накрая? Някакви съвети как да я накарам да свърши и как да разбера?" - Tя първия път надали ще свърши!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Евала!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си