Първоначално написано от
SisiStrange
Егати колко сте осъдителни и закостенели. Има компромиси и компромиси. Нормално е да се притеснява и момчето и може да прояви малко мозък и да помисли. Жената, която идваше да ни чисти входа така си загуби детето. Всички му обясняваха, че е опасно, да внимава как кара, ама не. Той си знае неговото. Мир на праха му. И тя ли е лигла?
В една връзка приемаш, че вече не си само ти с личните ти желания, колкото и да са егоистични. Вече сте двама и има съобразяване поне на елементарно ниво. На мен лично дори да ми се щеше да карам мотор, самата мисъл, че приятеля ми трепери някъде дали ще се прибера, би ми развалила кефа и целия смисъл на високата скорост. Това малко или много показва какви са чувствата на човека към теб. Дали е склонен да се откаже от някоя глезотия в името на спокойствието и. Не го кара да не се вижда с приятели или да прави някакви големи жертви. Всичко е в негово име.
Не искам да знам какви семейства ще изградите, ако философията ви за връзка е: "Ще си правя, каквото си искам. Моя работа си е. Той/Тя да си гледа работата."