- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми иска мотор???
Ако толкова искаш да ти бие шута кажи,че необичаш моторите и тва е.... избора е твой. Всеки човек има нещо,което го прави истински щастлив, но отнемеш ли частица от него все едно го убиваш бавно.. помисли затова. Все едно ти да искаш адски много нещо и той да ти кажа няма. Бтв 16-17години имаш ли?
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Егати колко сте осъдителни и закостенели. Има компромиси и компромиси. Нормално е да се притеснява и момчето и може да прояви малко мозък и да помисли. Жената, която идваше да ни чисти входа така си загуби детето. Всички му обясняваха, че е опасно, да внимава как кара, ама не. Той си знае неговото. Мир на праха му. И тя ли е лигла?
В една връзка приемаш, че вече не си само ти с личните ти желания, колкото и да са егоистични. Вече сте двама и има съобразяване поне на елементарно ниво. На мен лично дори да ми се щеше да карам мотор, самата мисъл, че приятеля ми трепери някъде дали ще се прибера, би ми развалила кефа и целия смисъл на високата скорост. Това малко или много показва какви са чувствата на човека към теб. Дали е склонен да се откаже от някоя глезотия в името на спокойствието и. Не го кара да не се вижда с приятели или да прави някакви големи жертви. Всичко е в негово име.
Не искам да знам какви семейства ще изградите, ако философията ви за връзка е: "Ще си правя, каквото си искам. Моя работа си е. Той/Тя да си гледа работата."
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много точно Сиси.
И при мен има нещо подобно. Преди карах като олигофрен колата и майка ми, бащата та роднините ми се безпокояха кви ги върша зад волана. Естествено исках по мощна кола.. даже се замислих и за мотор, но мотора не е за мен просто. Едно,че е бързо уборотен и не се усеща кога си стигнал и минал 200км/ч. а и е на две гуми.. друго си е на четири. Другото,което е аз сега изпитвам голямо желание към отровните змии.. дали пък наще пък и приятелите ми не го одобряват почти. Тва е... всеки с желанието си, пък друг е въпроса дали хората до теб ще те подкрепят или просто ще се опитат на си наложат тяхното си.
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Ако го обичаш, ще го приемеш с всичките му странности, ако ще да иска да си забие отвертка в главата. Идея - покажи му, че ще си до него каквото и да става: купи му супер яката каска! Хем показва, че мислиш за сигурността му, хем е жест, хем е за мотора.
Ама тя предпочита да се раздели с него пред това да има мотор! Това е чиста праб егоизъм. Ще се раздели с момчето понеже не иска постоянно да го мисли. И какво - като се разделят чувствата и към него ще умрат ли? Дали ще спре да го мисли или веченяма да и пука понеже не са заедно?
Имал съм мотор с голяма кубатура , макар и не пистов.Просто му кажи какво мислиш и защо се притесняваш , уверен съм , че ще те разбере.
Имаш ли гориво в кръвта нито момиче,нито роднини - никой няма да те спре да живееш истински. Ако е позьор и го прави за да се прави на интересен...това е друга тема.
Ако имах приятелка и ако имах кинта за пистак и АКО приятелката ми ме караше да избирам между нея и мотора - щях да остана без приятелка... Това (мотора) ми е мечта. Никоя мацка, ако ще и златна да е, няма да ме спре да си я осЪществвя!!!
+ ... и не съм съгласна с '' качи се при него да видиш,че не кара лошо'' ще извинявате обаче познавам хора и хора,които когато са с някой на мотора внимават 10 пъти повече отколкото като са сами... това изобщо да не я успокоява ... и мен ме е страх от мотори - по скоро за хората на мотора,приятеля ми също искаше да си взима - отказах го ... бях свидетел на такава случка,че косата да ти побелее...
В никакъв случай не му позволявай ако искаш да е жив и здрав и да е до теб, аз си купих и направих голяма грешка но тези неща човек ги осъзнава на по късен етап....
Ами едно падане и ти променя живота а може и по далеко да се стигне.... Потърпевш съм
на мотор ли си - не се усещаш... лично аз видях това " момиче и момче бяха на мотор - момчето караше с много висока скорост,нещо стана,паднаха - тялото на момичето разкъса оградата ( на място) момчето беше в кома,докато дойде линейката и той умря .... тя няма да се качва,но може с него да се случи... той не мисли на нея после какво ще и е
http://www.motoforum-bg.com/index.php?board=25.0
Нека прочете всички теми ред по ред,буква по буква от този раздел на този форум и тогава да си зададе въпроса дали е готов на такова нещо.Изчел съм целия форум ОТ ДО и черните хроники на още 1-2 форума и мисля,че съм си взел някаква поука..
мислиш ли че би внимавал ? човек се отнася ... това е като да гледаш хубав филм и да си кажеш '' купата с пуканките е пред мене ама аз ще изям само половината'' ми да ама докато се усетиш и ги няма .... точно това щях да кажа... на случката,която аз бях свидетел - беше мн късно вечерта,отсрещно движение нямаше и улицата беше просто права .. 2 ленти си бяха само,но беше права т.е. имаше възможност за развиване на висока скорост... момчето мина 2 пъти само, и после с приятелката си 1-2 пъти ( не знам,не ги броях) и единия път както караше бързо се чу само падането и в следващата минута гледаш как мотора е паднал,момичето се чудиш къде е,защото не и се виждаше тялото ( мина през една ограда) и момчето и то на земята ... така че и без тия фактори има възможност да стане нещо
Не казвам,че не може да стане,просто че риска може да се сведе до минимум![]()
SisiStrange и ти го караш малко осъдително.Да, моторите особено пистовите са си доста страшнички.За много катастрофи с мотори се сещам в момента голяма част,от които завършили с трагичен край.Едно момиче остана без майка, а баща и беше дълго време в болницата заради инцидент с мотор.И все пак тя и в момента си е голяма фенка на моторите.Ходи по всевъзможни мотосъбори.Но не е правилно и да се поставя въпроса:'Моторът или мен?" Може това да му е една от най-големите мечти и да е готов да рискува много за нея.Та я хубаво и ти се замисли и отговори честно би ли направила такъв компромис или е лесно само,когато компромиса е на чужд гръб.Ако примерно (и сега не казвай,че това няма да стане, а се постави в такава ситуация) Шадоу ти каже.Трябва да избереш дали да сме гаджета или да продължиш да си гледаш паяците и другите неща,защото са гадни,отровни и изпитвам панически страх от тях.Трябва да избереш мен или да правиш разни химически експерименти,защото може да се взривиш.Ти как би реагирала и толкова ли ще ти е лесно да направиш един такъв компромис? Ама наистина.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-27-2013 на 10:24
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Това, че ще си купи мотор, не значи, че ще си загуби живота...
Ако беше мой приятел, щях да му обесня, че ме е страх за него, че се притеснявам да не стане някой инцидент и т.н., но в никакъв случай нямаше да го зарежа, защото си е купил мотор.Нямаше и да го карам да избира между мен и пистака!
FuCKkK13, провери в интернет колко клипове с блЪснати пешеходци има. Ако ти е писано да се удавиш няма да те обесят. Освен това - какво значи "може да се отнесе"? Ако се отнася до толкова, значи ще го блЪсне и валяк. Или внимаваш и живееш, или не внимаваш и мреш.
Разбрахме, че мацката се притеснява за него, защото го обича. И да, приесненията й са основателни. Но вЪпроса в случая е как да го разубеди да си купува мотор, а не как да му обясни какво може да стане. Момчето не е идиот, предполагам. Щом е решил, значи си е направил сметката.
На края само искам да кажа за един случай, който беше станал преди време в София. На автобусна спирка зимата. Идва автобуса, спира, хората се качват, 1 момиче се хлЪзна, падна под автобуса, сЪответно шофьора не я видя и й мина през главата. Дали ако мацката имаше пистак, щеше да загине така? ВЪпрос на време е. На всички ни е писано.
^ виж сега... шансът винаги го има,но едно е да го имаш шанса и да внимаваш,друго е зорлем да се вреш под гумите ... това е като ''има много с висше- безработни,що да уча ? '' ако учиш поне ти правиш всичко,което зависи от теб ,от там нататък какво ще стане ти не можеш да знаеш,но пък не учиш ли можеш да пропуснеш шанс,дори и да ти е даден... надявам се сега разбираш .... може да се отнесе - пак не разбра същността... не говорим за отнасяне като ''завеян човек'' а като това,че когато усетиш нещо без да искаш стават нещата,все си викаш '' не е толкова бързо'' виждаш нещата по различен начин ... с обяснението какво може да стане,може да го убеди... това е единствения начин той да разбере притеснението и