АЦЦ
Първоначално написано от FuCKkK13 АЦЦ И все пак отново не те разбрах. Топ АЦЦ разбирам ACC(account).
тролчето ме заряза след като му казах че ще го шамаря
Първоначално написано от FuCKkK13 тролчето ме заряза след като му казах че ще го шамаря Да знаеш че при мен подобни заплахи не вършат работа по простата причина че съм мазохист.
Първоначално написано от RagioL Да знаеш че при мен подобни заплахи не вършат работа по простата причина че съм мазохист. малко конкуренция и аз да видя
Първоначално написано от FuCKkK13 малко конкуренция и аз да видя На теб преди време щях да ти показвам дървото на живота май П.П. Гугъл върши страхотна рабата.
Първоначално написано от RagioL На теб преди време щях да ти показвам дървото на живота май П.П. Гугъл върши страхотна рабата. не е било на мен,а от това нищо не разбирам
Първоначално написано от RagioL Да знаеш че при мен подобни заплахи не вършат работа по простата причина че съм мазохист. Не слушай мини човека, тя лъже за всичко ...
Първоначално написано от TrollFaace Не слушай мини човека, тя лъже за всичко ... стига де !
Първоначално написано от FuCKkK13 стига де ! Aйде спирам се, обещавам
Правила