Първоначално написано от FuCKkK13 всеки би се зарадвал на нещо малко,от сърце ........... Тоз лаф е изтъркан вече.. Мани го тоз Еминем той не може да рапира
Първоначално написано от FuCKkK13 тц... ние можем да се разберем само с наши си хора,вие човеците сте странни същества АААА не аз съм от Regulus съзвездие Лъв.
Първоначално написано от TrollFaace Тоз лаф е изтъркан вече.. Мани го тоз Еминем той не може да рапира хубавите неща не се изтъркват казах че това ми е болна тема,внимателно с приказките !
Първоначално написано от RagioL АААА не аз съм от Regulus съзвездие Лъв. не ти вярвам
аууу това ацц е баси ужаса
Първоначално написано от FuCKkK13 не ти вярвам Вярваш или не това е положението, както се казва не можеш да отзваниш камбаната. Първоначално написано от FuCKkK13 аууу това ацц е баси ужаса Кое?
АЦЦ
Първоначално написано от FuCKkK13 АЦЦ И все пак отново не те разбрах. Топ АЦЦ разбирам ACC(account).
оф бе ацц за пиене болна съм
тролчето ме заряза след като му казах че ще го шамаря
Първоначално написано от FuCKkK13 оф бе ацц за пиене болна съм Аха, това тълкуване на ацц ми е навик от друг форум
Първоначално написано от RagioL Аха, това тълкуване на ацц ми е навик от друг форум Абе тя иска да каже че си е забравила ацц-то в скайп или може би се чуди за АЕЦ Белене нз
Първоначално написано от FuCKkK13 тролчето ме заряза след като му казах че ще го шамаря Да знаеш че при мен подобни заплахи не вършат работа по простата причина че съм мазохист.
Първоначално написано от TrollFaace Абе тя иска да каже че си е забравила ацц-то в скайп или може би се чуди за АЕЦ Белене нз Току що се сетих за струнната теория.
Първоначално написано от RagioL Да знаеш че при мен подобни заплахи не вършат работа по простата причина че съм мазохист. малко конкуренция и аз да видя
кои са ти любимите песни на еминем?
the game
Първоначално написано от sifon4o кои са ти любимите песни на еминем? о.О всички негови песни са ми любими... само последните 2 албума нещо не ми харесват както трябва т.е. до някъде
Първоначално написано от FuCKkK13 малко конкуренция и аз да видя На теб преди време щях да ти показвам дървото на живота май П.П. Гугъл върши страхотна рабата.
Първоначално написано от RagioL Да знаеш че при мен подобни заплахи не вършат работа по простата причина че съм мазохист. Не слушай мини човека, тя лъже за всичко ...
Първоначално написано от FuCKkK13 о.О всички негови песни са ми любими... само последните 2 албума нещо не ми харесват както трябва т.е. до някъде добре де, то и на мен така, въпроса е все някоя трябва да ти харесва малко повече...
Първоначално написано от RagioL На теб преди време щях да ти показвам дървото на живота май П.П. Гугъл върши страхотна рабата. не е било на мен,а от това нищо не разбирам
Еминем не е истински рапър !
Първоначално написано от TrollFaace Не слушай мини човека, тя лъже за всичко ... стига де !
Първоначално написано от FuCKkK13 не е било на мен,а от това нищо не разбирам Сега да не твърдиш че не помня на кой какво съм писал ли?
Първоначално написано от TrollFaace Еминем не е истински рапър ! Само 2pac.
Правила