- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Знаеш ли какво? Едно момче веднъж така ме спря от улицата да се запознаем, поиска ми телефона, аз му го дадох точно заради смелостта, че ме е спрял без да се притеснява. После? Излязохме, държа се като пълно дърво, тръгна да ми държи ръчичката накрая, да ми се натиска.. ?! После не му се обадих и след месец-два седя в едно кафе и гледам тоя на съседната маса, с абсолютно същите маневри, които прилагаше на мен, но с друго момиче. Беше като зле режисиран филм. Ако нямаш умението да задържиш една жена, цялата тая простотия не ти е толкова нужна. Хубаво е да си самоуверен, да, но не е само дотам.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоли , тва е ,че не е само до едното здрасти ,репликата и тн. Държанието се изгражда в последствие на много житейски опит. Ръбът може да прикрие ъгълчетата си през няколкото срещи,докато се сваляте. То целта на пикъпа в повечето случаи не е кой знае ква връзка, а забивката. Оттам нататък си проличава идентичността.
maDamn
Е, забивката. Кое нормално момиче ще му пусне в дискотеката веднага ? Ще изчака и за това време ще има възможността да види ще за стока е.
Не, като цяло съм съгласна наистина, че има такива случаи, но за мен това се прилага само върху евтини фръцли, които се имат за нещо повече от останалите, 'щото мама и тати са им подарили силикон за бала. Нормално момиче или не би го отразило, или би му ударило шамар.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не е върпос да му пусне...всъщност до голяма степен е...но да кажем,че става въпрос за свалка,която цели нешо повече от просто секс. След някоя друга среща,колкото и да си напреднал и да се напъваш, ако нямаш личност,няма да минеш през ситото. Не се отнася само за мъжете тва. Става въпрос за всичко , във всяка една сфера на дейност.
Има такива,които дори не можеш да разбереш ,че ти прилагат пик ъп. Аз не съм нито фръцла, знам много добре за пикъпа , а приятеля ми ,канейки ме на първата ни среща ми спечели вниманието именно с това. След тва си бяха свободни съчинения. Преди ми се е случвало някой да ме спре с реплика от типа: съществува ли любов от пръв поглед или да мина отново" , ама ако нямаш Presonality духаш супата,щото звучиш банален.
Повярвай ми на някои мъже им се получава.
maDamn
Точно че има мъже, на които им отива, има мъже, в които точно това те отблъсква.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има мъже, на които им се отдава и такива,които колкото и да се напъват - не става.
maDamn
Писах за работата защото исках да обясня на Чачо. Евала за горния пост просто някои могат други не така е. Това не е до говорене просто си е даденост. Евала granger. Забравете за тези пикъпове само давате напразни надежди на младите чикиджии че имат някакъв шанс. Ако са харесвани от жените и без да използват тези трикове пак ще стане. Е не казвам че тря се държат като идиоти естествено.
JoLLiE92 твоят приятел не те е спечелил защото е направил каквото трябва а защото ти си искала. В моите случаи като поканя някоя да излезем бяга от мен като дявол от тамян. Гледат ме като талибан в самолет. Дори и на кафе не искат да излязат. На бас се хващам че тия идиоти с пикъповете ако влезнат в мойта кожа веднага биха си избърсали гъза с тези писания като опитат примерно към 70-80 мацки и всичките им откажат. Да видиме тогава дали ще са толкова уверени. Любопитно ми е тогава кво ще кажат. Сега някой ще каже че е невъзможно ми и аз така си мислех преди
Ами, да, по дяволите. Нормално. Ако смяташ, че pick-up-ът е магическа пръчица, с която всяка жена ще ти върже, еми, ще те разочаровам. Затова смяташ, че е пълна глупост. Защото му придаваш по-голяма роля отколкото има и се държиш пораженчески.
С приятеля ми много сме говорили за тактики и т.н., обсъждали сме начина, по който той е подходил към мен - е, определено има елементи от pick-up историята. Никой не говори за пълно задълбаване, оценяване по десетобалната и пр. глупости.
Ти да не мислиш, че това харесване пада от въздуха?! :ДДДАко са харесвани от жените и без да използват тези трикове пак ще стане. Е не казвам че тря се държат като идиоти естествено.
Познавам хора като теб. Може да има толкова много неща, които да ги отблъскват - нокът на кутрето, селски диалект, сърбане, сваляне на звезди, блеене с влюбен поглед от самото начало, задушаване... Мога още в тоя дух да изредя.В моите случаи като поканя някоя да излезем бяга от мен като дявол от тамян. Гледат ме като талибан в самолет. Дори и на кафе не искат да излязат.
Разбрахме се то просто няма отговор това си е даденост в комбинация с лош късмет.
^Докато търсиш причините изцяло извън себе си ще продължава да ти бъде спътник.
а какво е пик ъп, ако може някой да каже![]()
като си нарязян като куче и ходих със лексус соарер или супра на даскало .. ей така
The term pickup artist is also associated with the seduction community, a heterosexual male subculture which strives to improve sexual and romantic abilities with women.[citation needed] Routines and gambits are developed to stimulate attraction switches often combined with techniques derived from neuro-linguistic programming.[5] Spontaneous PUAs or Spontaneous Gamers use both self-help and an understanding of social psychology to achieve this.[citation needed] They aim to improve their seductive capabilities through the development of different lifestyles. The culture surrounding pickup has spawned an entire industry servicing those who want to improve their social and seduction skills with consultations and in-field training.[citation needed] What makes this industry different is that people learn skill sets to meet the women they want, instead of being set up by matchmakers.[citation needed]
Казва wikipedia.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Без изобщо да чета ще кажа 2 думи: Момичетата харесват интелигентни сладури, които ги подкрепят и разбират.
Добър опит biatch! Само глупак би ти се вързал да ти влезе във FRIEND зоната! Dem bitches today talk about romance and shit, all gay shit talks! Fuck that!
MAN UP YOU SISSY!
http://www.youtube.com/watch?v=6od4WeaWDcs
Последно редактирано от SoMuchWin : 02-27-2013 на 18:22
Абсолютно правилно ЧАЧО- които ги порят. Бих добавил и кормят. Кормят като риба порят като агне както е казал Митьо Пищова.
Oh,my god. So interesting...
Само ми обясни,как някой ще ми привлече вниманието като ми заговори така бясно за порене - никъв шанс.
А ,ако някой вече ми е харесал,щото е хубав по моите критерии и интелигентен,който ме кара да се чувствам добре в компанията му ,и се разбираме, и имам връзка с него,много ясно е,че ще правим секс. Да стоим и да се гледаме влюбено само...пак никъв шанс.
maDamn
Ми то причината много ясно че е в мен. Ако съм точно копие на някой друг който е много вървежен като държание и визия много ясно че ще ми пуснат. Обаче аз съм си аз. Да кофти е че съм се родил и съм такъв какъвто жените не харесват ама не мога да го променя. Интересното е че съм си средностатически бачкатор като всеки друг.