.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Re: ХАХАХАХа

Цитирай Първоначално написано от lelele4
    Виж аз не сам теб ти си според мене едно 14 годишно момченце което е гледало някой екшън и си е помислило че е герой и че иска да се брори с терористите а истината е че по цял ден седиш на компа в вас написах коментар и след 1 минута ми беше отговорено кфо да говориме повече кфа Абхазия като не ти стиска да влезнеш никаде....
    Jaluk si mom4e kazah ti vurvi si pishi domashnite .. vmomenta zavurshvam magistur v simeonovo "nacionalna sigurnost" ... kude se vresh mejdu shamarite da davash akul .. molq te spesti ni go

Е, ако наистина си подал документи, мога да ти пожелая успех само

абе помяр преди 2 месеца каза че си в някое село там и се опитваш да тренираш казвам ти варви си пиши домашните по добре да беше научил приемите в симеоново бе помяр кфо ме лажеш че си там бе балак ще си умреш момче барман сажелявам те жалак си .......

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Е, ако наистина си подал документи, мога да ти пожелая успех само
    ако му вярваш трябва да си много зле преди 2 месеца некаде говориеше савсем различни работи че учел някаде другаде сега в сиемоново в софия бил ае бегай бе на тоя не му вервай .... и като лажеш кфо бе няма да промениш скапаняшкият си живот бе някой от форума може и да ти се варжат на лажите ама кфо от тфа ае кажи ми ? живота ти ще си остане провал няма смисал да си губа времето с тебе ......... написах кфото трябваше и сам сигурен че след 2 години тоя ще разказва някфи филми как е бил на бойното поле тука и че участва в S.W.A.T. .......... отивай си пиши домашните и не ни занимавай с глупости те си .....

Супер фен Аватара на someonerandom
    Щом си го решил,пожелавам ти успех и да постигнеш това,което искаш
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от fr33runner Виж мнението
    nbb какъв ти е проблема,бе?!?!Момчета реално прави нещо,а ти седиш пред компа и само сипеш глупости.Като не ти харесва,че човека иска да направи нещо истинско с живота си просто не пиши тук,чуй една песен,виж един клип,само не му съсипвай мотивацията на момчето(като го гледам е мъжага,та май и това не успяваш).
    Съгласна съм с теб! Твърде важна крачка е ,за да го преосмислиш за 2 дена !

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    човек, който има 3 мнения и е регнат преди 1 год да вдига такава тема момчето сигурно е участвал в мисията за убиването на бин ладен
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    оо как сте чада мой
    толкова ли безлюдно стана тук ,че си пишете в теми от 2009 година
    awerw как си
    ко пр
    как вървят тренировките

Британските Специални части

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    какво да ти кажа бе ице, всичко върви на добре за сега, а при теб
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    за сега нищо, но щото имам др работи и занимания ..

С едно съм съгласен начин на живот е, но малко или много трябва да си мазохист и да искаш да ти е гадно и тежко, а теб като те гледам точно това те притеснява - болката... затова искаш да се измъкнеш от реалния живот.
    Премисли го хубаво. Войник няма да станеш в спецназ, а на война, ако отидеш, съмнявам се, че тогава ще ти хареса това, което ще видиш.

Banned Повече от фен
    по добре заклетия общак от колкото под пагони калпак !

Цитирай Първоначално написано от Yen_is_bacK Виж мнението
    по добре заклетия общак от колкото под пагони калпак !
    Въпрос на гледна точка!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от noconnection Виж мнението
    Въпрос на гледна точка!
    така е

Не навсякъде е така! Калеко ми е капитан в спец.частите така да го кажа.Неговите хора ходят по 40 км на ден,по цял ден лицеви,стрелба,бягане,упра нения.Работата не е чак толкова забутана както ти казваш.Вярно че в някои градове е така!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си