.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 130

Тема: А сега де.

А сега де.

Здравейте. Току-що се регистрирах в тоя сайт, макар че следя темите от няколко месеца насам. ;д
    Та, имам един проблем, и ще са ми полезни вашите съвети, направило ми е впечатление, че умеете да помагате в разни 'проблемни' ситуации. ;д
    Long story short : Преди около месец, мисля, взеха да се случват странни работи с едно момче от училище. За протокола - почти на 16 съм, в девети клас. Та тъй де, всичко започна, докато с приятелките ми бяхме пред класната стая по време на междучасие и си говорехме, както обикновено. По едно време минава някакво момче по коридора и така очевидно ме зяпаше (върви напред, главата му - обърната към мен), че чак ме хвана срам. Бре, викам, сигурно нещо ми има, и почнах да разпитвам останалите дали не съм се разрошила нещо, или гримът ми да не се е размазал - не. Естествено - лапета като лапета, взехме да мислим, че нещо ме харесва. Аз по принцип не вярвах, ама вече взе да става повече от ясно, че си е баш така - всеки път, като се засичахме по коридорите имаше супер продължителни заглеждания, дълъг очен контакт и т.н. Май няма да е short мойта работа, ама 'айде. ;д
    И един ден, в голямото, една приятелка ме извика да отида с нея до WC, да ѝ държа чантата и якето. Стоя си аз, облегната на стената, и изведнъж се пръкна оня зяпач и постепенно взе да забавя крачка и да се насочва към моя милост, както маршируваше по коридора. Леле, викам си, тая да излиза по-бързо, че да не ме заговори... И естествено, стана белята. ;ддд Идва той ТОЧНО до мене и ме пита нещо от сорта на : 'Не ти ли тежат тия двете чанти?', ама с такава увереност, че направо настръхнах. Измънках нещо, че си ми е добре тъй, и тоз' като награби чантата на Г. /приятелката ми ;д/, хаха, е, паднах. Слава Богу, не буквално, че съвсем щях да се изложа. Викам : 'Е мерси, ама няма нужда', нали, ама човекът стои като на пост и не мърда. Излезе тя, той ѝ даде чантата и ми каза 'Чао'.
    Сладка историйка, а? Да, ама не. Тоя стана няк'ъв преследвач, честно. А аз съм си кротък човечец, който не иска да бъде закачан от някой случаен, ама видите ли, не ми бил такъв късметът. Тая Г. взе да ми се кара, че не съм оценявала жестовете му /'щото какво ли не още нямаше след тази първа среща../, и сега вече започнах да получавам бележки от него, защото явно се познава с едно момче от класа ми, и той ми предава всичко. Знае ми името, разбира се, и по коридорите не само се зяпаме, 'ми и фамилиарничим. 'Здрасти, Кате'. Еми чао. Ама то няма отърване. Където съм аз, цъфва и той като майска роза. И сега наскоро получавам бележка, в която ме моли за среща насаме. Ей тука е кулминационният момент. Какво да правя сега, като от всички страни ми набиват да изляза с него, явно бил добро момче, ама аз си имам някои предубеждения... Честен кръст, ник'ва идея.
    Адски много благодаря на хората, които ще дадат някакво мнение по въпроса, идейка, нещо. Въобще мерси, че сте прочели тоя летопис. Long story short, аха, че как.
    П.С.: Момчето е от 12 клас, което малко или много, си ме плаши по разбираеми /или не?/ причини.

Причините са разбираеми Не се впрягай, хлътнало е момчето и това е цялата история. Не разбрах само ти искаш или не искаш да излезеш с него ? Ако не искаш да излизате, просто не излизайте.Не слушай акъла на другите, че поне при мен доста неприятни ситуации е имало след такива срещи. И да е добро момче, ако не ти харесва не се занимавай

Banned Мега фен
    о.О какви са тия филми бе не ти личи че си на 15 ... не разбрах що трябваше да го чета това цялото.. уверено момче,с опит идва и те заговаря и иска да сте ''гаджИта '' .. кое му е странното ... излизаш и толкова ... и по-леко с ''грима''

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Виж сега, ако беше някакъв срамежлив, щеше да се чудиш дали те харесва или не, щеше да ти е по-любопитно. Момчето е заявило интерес към теб и то не понякакъв нагъл начин, да ти се натиска или нещо подобно. Превъзмогни срама си и излезте, така ще разбереш дали си струва. Разликата ви е 3 години, аз с приятеля ми имам толкова, а тръгнахме, когато бях на 17, т.е. малко по-голяма от теб, така че нищо страшно няма. Ако не друго, то поне приятели можете да станете.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

FuCKkK13 - Можеше и по-кратко, да е, за което сори. Т'ва, че не ми личи да съм толкова малка и преди са ми го казвали, btw, не съм много сигурна дали е за добро или лошо, но окей. ;д Странно е за мен, преди така открито никой не си е показвал 'чувствата' или там интересите към мен, ако е имало такива.
    marin4itu - Да е, права си, вероятно ще се излиза и без това, и, kalzzz, мисля, че искам - от любопитство най-малкото, ама ме е шубе да не се окаже няк'ъв плейбой и... да. ;д Плюс, че това stalk-ване си е странно, не фактът, че някой ме е харесал. ;д

Banned Мега фен
    за лошо ти го казах филмираш се излишно ... на вас не може да ви се угоди или е ''не знам дали ме харесва а.к.а. срамежливо момче'' или е '' харесва ме ама що ме зяпа а.к.а. сигурно в себе си момче с явно повечко опит'' ... нормално никой до сега да не е - на 15 си.. покрай тая възраст малко момчета имат опита и не ги е срам и не могат да са толкова уверени .. и какво като се окаже ? да не мислиш да спиш с него,че си се замислила да не те използва само и да си има други ? или да се жените ? ако случайно се окаже грозно семе,късате и толкова - не е трудно .. искам само да те питам колко връзки до сега си имала и на какво ниво са били ? по мое мнение - не са много

К'ви връзки. ;д Нулев опит, сигурно и затова се филмирам, да. Досега е имало само разни симпатии, нищо повече.

Banned Мега фен
    ясно - така и предположих след време,с малко повече опит ще видиш че точно такива момчета да ти се падат е най-добре... а не супер срамежливи дето да му се чудиш наистина грима ли ти е размазан или те харесва ... след време ще започнеш да анализираш ситуацията и няма да се страхуваш/срамуваш/чудиш

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Говори с него, та поне да вземе да се успокои.
    Другият вариант е да излезеш с него, да си поговорите и ясно да му дадеш отговора, че не искаш да си с него и да спре да те преследва така.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Говори с него, та поне да вземе да се успокои.
    Другият вариант е да излезеш с него, да си поговорите и ясно да му дадеш отговора, че не искаш да си с него и да спре да те преследва така.
    ама тя не че не иска,срам я е и страх да не се окаже '' ходя с момиче за по седмица'' ама тоя шанс реално винаги го има

Хубава историЙка Ами ако го харесваш и ти допада излез с него и виж как ще се държи и ако си паснете да Ви е честито

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Излезте, вижте се. Ако нищо не излезе - кажи си му и толкоЗ. Ако още от сега не го харесваш и не искаш да ходите - ами предай му и ти 1 бележка по сЪученика и готово. Никой няма да ти опре пистолета да трЪгвате... А тия дето много те сватосват, че хубаво момче бил и че не знам си що си - да излизат с него те като толкова знаят.

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    хаха много яка историйка и аз искам някой така да се държи с мен ;д..какво ти пука изобщо!? Я се стегни малко и се замисли на колко момичета на твоята възраст им се отдава такъв шанс...излезте де какво толкова, нищо лошо няма да стане, ако не ти е симпатичен просто не се занимаваш повече и това е..;дд

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Сигурно тайно е наркоман, бандит, извратеняк, гей и жена. По-добре не се занимавай.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

fenastz - Трябва да призная, че обичам сарказма. Оу, забрави джебчия и садист. Човече, малка съм, във филма съм, зле съм и т.н., опитът ми е натрупан само от филми, книги и прочие, не очаквай да изръся някакъв наистина важен и основателен проблем. За мен е такъв, де. Просто съм твърде стеснителна на моменти... На такива моменти. ;д
    Умната ми глава роди следния master plan : давам утре бележка на моя съученик, или просто заговарям въпросния и се уговаряме да се срещнем еди-кога си. Мда, време е да поема въздух за сетен път. Бъзикам се, ще оцелея, за Бога. Как да е, обожавам да се филмирам, вЕрно. ;д Благодаря ви за всичките коментари, беше хубаво да чуя странични мнения, че около мене трудно се намират. Първата ми работа утре след даскало ще е да напиша тук какво се е случило (поне мисля, че така се прави във форумите де - логично е да съобщиш как е свършило всичко, или?...). Заблудена душица.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ше кажеш много ясно я.. Трябва изграждането на опит да започне от някъде все пак
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    И както винаги казвам в подобни случаи: да кажеш какво е станало

Така. Днес беше абсолютен Ад. Леле, толкова време ми отне да се наканя, кошмар. В час по биология бях до Г., 'дето напира, нали, да съм му отвръщала по някакъв начин, както казахте по-горе - баш да ме сватосва. И почнах да пиша ся аз бележка. Напрасках няк'во кратко текстче от сорта на : 'Хей, получих ти бележката. Ако искаш, може да се срещнем след часовете пред училище. - Катя'. Аз исках да е след училище, 'щото нямах желание да изляза САМА с него някой ден, просто не. Бяхме се разбрали с Г. и останалите да ме чакат някъде наблизо, аз и без това нямаше да се бавя уж. Всичко мина по план - бележката, от мен - на съученичето, от него - на 'ухажора', както го кръстиха. ;д Ще спестя как се гърчех остатъка от деня в предсмъртни мъки. Очаквах като се разминем по коридора да почне да ми намига, по дяволите. ;дддд Вътрешен взрив, накратко. ;д Та така де - дойде време да остана аз пред училище. Ами излизам и виждам моя човек пред стълбите - чака. Компанията отпрашва напред и ме оставя сама. Супер неловко. Поздравихме се, и като за начало го питах за името му, запознахме се... ;д Борко /сигурно от Борислав, или Борис/, 12б клас. Разпитваше ме някои неща и той. По едно време реших просто да питам защо се е заинтересувал от мен, да не би да имаме някакви общи познати, ама той каза, че сме нямали, освен тоя съученик, но с него не са ме били обсъждали. Бил ме забелязал тази година /защото миналата класовете ни са били в различни смени/ и съм му се сторила 'интересна' - точно така се изрази, щях да падна. Вика : 'Пък на мене като ми хареса някой, гледам да си го показвам веднага'. Лесно завързвал приятелства, и така си говорехме известно време. После обаче Г. ми се обади да тръгвам вече, че беше станало късно /втора смяна сме/ и другите се разотишли. Казах му 'Ами 'айде чао, утре сигурно ще се видим пак, беше ми приятно' и т.н. Абе за първи път ми се случва да видя човек, който така да си се държи свободно със съвсем непознати. Сигурно защото аз никога не бих се държала така ли, де да знам. Обаче някакси ме заинтригува именно различното. ;д Ще видим утре, може би ще има 'размяна на данни'.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dolores 'Lolita' Haze. Виж мнението
    fenastz - Трябва да призная, че обичам сарказма. Оу, забрави джебчия и садист. Човече, малка съм, във филма съм, зле съм и т.н., опитът ми е натрупан само от филми, книги и прочие, не очаквай да изръся някакъв наистина важен и основателен проблем. За мен е такъв, де. Просто съм твърде стеснителна на моменти... На такива моменти. ;д
    Умната ми глава роди следния master plan : давам утре бележка на моя съученик, или просто заговарям въпросния и се уговаряме да се срещнем еди-кога си. Мда, време е да поема въздух за сетен път. Бъзикам се, ще оцелея, за Бога. Как да е, обожавам да се филмирам, вЕрно. ;д Благодаря ви за всичките коментари, беше хубаво да чуя странични мнения, че около мене трудно се намират. Първата ми работа утре след даскало ще е да напиша тук какво се е случило (поне мисля, че така се прави във форумите де - логично е да съобщиш как е свършило всичко, или?...). Заблудена душица.
    само да вмъкна че филмите и книгите не са опит

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Тъй де, така и не разбрах защо е било ад? :Д Според това което разказа, всичко е минало както трябва, ти сама каза, че г/д те е впечатлил все пак с нещо................
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Не, то просто цялото това притеснение ми дойде в повече, пък и докато се наканя въобще да действам - зор видях. ;д

Супер фен Аватара на shmatarok
    Оле, много готино разказваш Съвет нямам какъв да ти дам, ама нямаше как да не споделя как ти се изкефих на темата успех, каквото и решение да вземеш!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от Dolores 'Lolita' Haze. Виж мнението
    К'ви връзки. ;д Нулев опит, сигурно и затова се филмирам, да. Досега е имало само разни симпатии, нищо повече.
    Това, че си параноичка, не означава, че той не те преследва, за да те..

Аз само не разбрах, ти имаш ли симпатии към него или не? Ако не, не се занимавай. Ако обаче отговора ти е да, ами дай му шанс, никой не казва, че дори трябва да ходите, излез с него, поговорете си и каквото излезе, излезе.

Верно съм параноичка, в доста случаи... ;д
    HollyGolightly - Вече имам, след пряката среща. Стана ми и той на мен 'интересен' по някакъв начин. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си