.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ^Медицинско заведение беше май, ама не съм сигурна.

В училище няма да стане по човек, моля ви се. Аз там освен нервите, които ми образуваха, друго не помня. Затова и не ходех де. Адските малоумници, загуба на време пълна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

^^Медицинско заведение, да.

Виоленца, не можеш да категоризираш всички по тоя начин. Колкото и да има нужда от промяна нашето Средно образование.. не може без него. Ако ти не си попаднала на училище или хора там.. не всички са така.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен
    ^ Без училище наистина не може, но наистина можеш да се чудиш дали учениците са по-прости, или учителите ?

Такива бисери съм чувал от учителите, каквито не съм чувал и от учениците ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ако ти не си попаднала на училище или хора там.. не всички са така.
    Възпитаничка на една от най-добрите езикови гимназии в страната съм. Но ходех само за по някоя оценка де. И далеч не ми е повлияло на бъдещето отрицателно, а напротив.
    Средното ни образование е просто жалка картинка, то всъщност цялото ни образование е такова. Но това е отделен въпрос.

Аз си направих бележки на Photoshop , сканирах си една истинска бележка , изтрих всичките работи оправих печата на ново , и ги принтирвам цветно , и вървят бележките никакъв проблем
    P.S : Ако ми сканираш твоя реална бележка мога да ти я оправя , и само да си ги принтваш цветно някаде :о

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Възпитаничка на една от най-добрите езикови гимназии в страната съм. Но ходех само за по някоя оценка де. И далеч не ми е повлияло на бъдещето отрицателно, а напротив.
    Средното ни образование е просто жалка картинка, то всъщност цялото ни образование е такова. Но това е отделен въпрос.
    Мнооооооооооого неща има за оправяне в средното ни образование, но имах предвид и като учители, и като хора .. като съученици ... спомени. Просто... това никога повече не се връща... и аз съм имала кофти даскали и предмети в средното, ама сега като съм из центъра и като мина покрай училището ми .. се усмихвам и ми става мило.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Colouring
    lancherа, прекалено сложна схема. :Д Толкова ли няма някой от училището ти, който продава? Аз винаги си намирам. :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Класната може и да не забележе, но нали знаеш, че бележките отиват при мед. сестра, която ще я прочете и ако е написана некадърна веднага ще те хване. На ден през ръцете й минават десетки бележки, няма как да не забележи, че е написана от дете.

Да бе.

И аз съм като Виоленца. Няма да ми липсва това място. Никога. Емоцията от интересен час/урок - може би, но ежедневните притеснения за глупости и разправии с 18-годишни лекета, мислещи се за пораснали, никак.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Програмата е елементарна, как така не можеш да докараш печат?
    На другите полета то си пише кво се иска :д

Помисли си пак. Никак не е добра идея, голям проблем могат да направят на вашите, ако те хванат, пък и в горните класове ще ти се иска много повече да бягаш.
    В горните класове направо ще му се иска да не ходи не да бяга

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И аз съм като Виоленца. Няма да ми липсва това място. Никога. Емоцията от интересен час/урок - може би, но ежедневните притеснения за глупости и разправии с 18-годишни лекета, мислещи се за пораснали, никак.
    Да не учиш в руската/английската?
    Емоцията от интересен час няма да ти липсва, ама ако класа ти е готин, определено ще ти е мъчно.

Всички ми викаха, че много щяло да ми липсва училището. Даааааа бе. Веднъж не ми е залипсвало, толкова да ме дразнеха ши*аните даскалки, че няма накъде повече. Вече не помня 12ти клас колко пъти щяха да ме гонят. Единствено класа ми липсва. Само те. Такива лекенца бяхме всичките, ама такива лекенца... Просто ми е непонятно как въобще ни бяха събрали в един клас.

Мега фен
    Всички ми викаха, че много щяло да ми липсва училището. Даааааа бе. Веднъж не ми е залипсвало, толкова да ме дразнеха ши*аните даскалки, че няма накъде повече. Вече не помня 12ти клас колко пъти щяха да ме гонят. Единствено класа ми липсва. Само те. Такива лекенца бяхме всичките, ама такива лекенца... Просто ми е непонятно как въобще ни бяха събрали в един клас.
    Ахаха нали ;д Мен даже на изпити за оценка ме оставиха първи срок на 12ти клас. Яко филми бяха ;д

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Присъединявам се. И аз още чакам училището да ми залипсва и все още няма признаци да стане. Всички ми обясняваха след бала как сега още не съм го усещала, но с времето съм щяла да рева и да си искам тези години, ама... нах.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ахаха нали ;д Мен даже на изпити за оценка ме оставиха първи срок на 12ти клас. Яко филми бяха ;д
    Ооо, за такова нещо пък сигурно наистина щях да отида и да ги запаля. За оценки нямаше къде да ме пипнат никога, отсъствията си ги извинявах също, 'щото много се имах с личната лекарка, ама заради голямата си уста, бях все с последно предупреждение за изключване.

И накрая всъщност взех 2 средни наведнъж хахах и то с едни от най-високите оценки от моя випуск.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Да не учиш в руската/английската?
    Емоцията от интересен час няма да ти липсва, ама ако класа ти е готин, определено ще ти е мъчно.

Мдамм.
    Класът ми е съставен от коренно различни характери, пълните лекета също не са малко. Няма да ми липсват и те. Хич. Никога не ми е било добре в тоя клас.

Как си взела две средни?
    Иии какво толкова си казвала, че с последно предупреждение :д

И аз не съм от примерните, на косъм се измъкнах от изключване. Пародията е, че хора, които имат 3 пъти по-кофти поведение, не ги барнаха.

Мега фен
    ^Е какво се учудваш. То колкото по-адекватно се държиш, толкова повече ти се качват на главата. Аз на простата ми даскалица в прав текст й обясних, че не се вясвам, защото ми губят времето и предпочитам сам да си уча уроците. На следващия ден директорката ме светна, че не можели да ме оставят да давам лош пример на съучениците си, тъй като съм бил с висок успех, а не съм влизал в часовете. И така от 10-ти, та чак до края на 12-ти клас. Мен накрая обаче ми писна да купувам кафе на личната и да ставам в 8 сутринта, че да се редя при някакви хлипащи бебета за бележки ... Голям цирк беше :Д за капак и ми тряснаха 4 на изпита по Бел и 5 по История, а няколко месеца по-късно си взех матурите с отличен.

Всяка сутрин просто роня сълзи от носталгия, припомняйки си прекрасните, изпълнени с вълнения и радости, ученически години .... не. Преди няколко седмици случайно мернах бившата класна ... Нали знаете онова чувство, когато ви се доходи по голяма нужда. Отдалечко я заобиколих.

Каквото си го направиш, такова ще бъде. Което не променя факта, че като станете на по 25-6 ще има само да си мечтатете за ученическите години. Защото от "живота" не можеш да бягаш, нито пък да си извадиш извинителна бележка, а ако кажеш "ми, няма да работя по 10 часа на ден, ще ходя да си гледам кефа" много бързо ще се озовеш на улицата.

Така че - радвайте се на ученическите си години. Защото по-свободен и по-лишен от задължения и работа период в живота си няма да имате.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си