.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ е аз познавам едно момиче,което стоя няколко часа и го прави всяка година зимата за по 1 месец
    Ъъъъъ, смятай... Еми явно зависи от скалпа, на мен за 20 минути стоене после не знам колко ми миришеше като я миех И тогава една лелка ми каза, че стояла много и й миришело с месеци.. ;д И в някакъв форум бях чела тогава, че някой прекалил и се оплакваше и аз се стреснах Не бих рискувала на нейно място, по-добре да стои малко, пък ако не види кой знае какъв резултат, следващия път да стои повече ;д
    Момиче ^^

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Ъъъъъ, смятай... Еми явно зависи от скалпа, на мен за 20 минути стоене после не знам колко ми миришеше като я миех И тогава една лелка ми каза, че стояла много и й миришело с месеци.. ;д И в някакъв форум бях чела тогава, че някой прекалил и се оплакваше и аз се стреснах Не бих рискувала на нейно място, по-добре да стои малко, пък ако не види кой знае какъв резултат, следващия път да стои повече ;д
    е тя точно за това.. само 1 месец през зимата - примерно декември щото там някъде ни се пада зимната ваканция и после има 4-5 месеца да и се оправи косата.. а и след това ползва други неща като маска - бадемово масло мисля че тя ползваше и някак си и се отмирисва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си