- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ме уважава = Не ме обича ?
За 1 година не се свиква "страшно много" с някой, просто не искаш да си сама или не знаеш как да го зарежеш.
Ако го зарежеш, да, ще ти е гадно, но ще ти е гадно до време. След това ще си намериш добро момче и няма да се сещаш за сегашния. Ако останеш с него, почти сигурно е, че се обричаш на същото отношение от него към теб за още известно време, докато той не реши да те зареже. Тогава пък ще ти е още по-гадно.
Ако не виждаш бъдеще с него или си се опитвала да говориш с него и нищо не става, какво още чакаш?!
И спря да се върти за миг земята..
Тук не съм съгласна.Не можеш да твърдиш това за всеки (че за 1 година не се свиква страшно много с даден човек).Може би си имала сериозна връзка,щом твърдиш така,но може би при теб просто е било по-различно.Аз също съм с приятеля ми почти 2 години и половина и все още помня,че още 1вата година бяхме свикнали мнооого един с друг.Не те нападам,просто казвам,че зависи от хората,от отношенията между тях,от това колко често се виждат през това време и т.н.Така че нормално момичето също да е свикнало с него.
По темата: Поговорете.Кажи му,че не можеш повече така и го предупреди,че ако нещата не започнат да се оправят,ще се наложи да се разделите и в краен случай наистина трябва да го направите.. не може да се държи така,не е честно,спрямо теб,след като нищо не си му направила,да те кара да страдаш.
Свиква се и за месец даже
yYniiKaLnAa, уравнението (от заглавието) е вярно. Също така е вярно, че момчетата казват нещата в прав текст, и щом казва че му е омръзнало от твоето мрънкане, значи има предвид точно това. И мисля че не само това му е омръзнало
Колкото до теб, мисля че имаш трески за дялане. Например казваш:
"отново исках да поговорим за държанието ни един към друг"
... и това е грешка от най-висока степен. Точно това е прословутото желание на жените да поправят мъжа. Неприятно е + това че нямаш абсолютно никакъв шанс да го поправиш с думи. Да го разпитваш за неща които не обича - също. И това не важи само за него, а и за следващия ти, а и за всички мъже по света.
Ако можеш нещо да направиш е да си гледаш твоите неща и дето се вика - да не му обръщаш внимание. Това значи излизания с приятелки, други приятелки... приятели... и нещата пак ще станат интересни))
Аз пък съм съгласна с това.
Я преди да я съветвате да късат, помислете.
Момчето като цяло се грижи за нея. Не иска да късат. Не иска почивка от нея. Когато и потрябва помощ, той е там. Момче, което се държи така, не е безразлично.
В рамките на 1 година са били заедно всеки божи ден. Ей там е проблема според мен. Не казвам, че му е омръзнала или, че това като цяло е лошо, а че в една връзка е хубаво тук таме човекът да види, че ти имаш по нещо лично и встрани, че не си лепната като дъвка за него.
Хилядата разговора не вършат никаква работа никога. Един, максимум 2 стигат. Останалото вече наистина става досадно. Връзката не се оправя с думи. По начало нищо не се оправя с приказки. Оплаква се, че само мрънкаш? Спри. Прави си оглушки, когато му хрумне да те обиди. Обърни го на шега. Излизай повече с други хора (да не се разбира да тръгнеш по срещи), обвържи се още по-тясно с някое хоби. Не му звъни да се виждате всеки ден. Нека е през 1-2, може и 3 дни. Аз съм убедена, че резултат ще има. Ако продължи да се държи неуважително, хубаво, тогава късай. Аз си мисля, обаче, че е по-добре да дишнете малко въздух извън връзката (не раздяла) без всички драми на "Мило, искам почивка.", които са пълна простотия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()