.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    За 1 година не се свиква "страшно много" с някой, просто не искаш да си сама или не знаеш как да го зарежеш.
    Ако го зарежеш, да, ще ти е гадно, но ще ти е гадно до време. След това ще си намериш добро момче и няма да се сещаш за сегашния. Ако останеш с него, почти сигурно е, че се обричаш на същото отношение от него към теб за още известно време, докато той не реши да те зареже. Тогава пък ще ти е още по-гадно.
    Ако не виждаш бъдеще с него или си се опитвала да говориш с него и нищо не става, какво още чакаш?!
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    За 1 година не се свиква "страшно много" с някой, просто не искаш да си сама или не знаеш как да го зарежеш.
    Ако го зарежеш, да, ще ти е гадно, но ще ти е гадно до време. След това ще си намериш добро момче и няма да се сещаш за сегашния. Ако останеш с него, почти сигурно е, че се обричаш на същото отношение от него към теб за още известно време, докато той не реши да те зареже. Тогава пък ще ти е още по-гадно.
    Ако не виждаш бъдеще с него или си се опитвала да говориш с него и нищо не става, какво още чакаш?!
    Тук не съм съгласна.Не можеш да твърдиш това за всеки (че за 1 година не се свиква страшно много с даден човек).Може би си имала сериозна връзка,щом твърдиш така,но може би при теб просто е било по-различно.Аз също съм с приятеля ми почти 2 години и половина и все още помня,че още 1вата година бяхме свикнали мнооого един с друг.Не те нападам,просто казвам,че зависи от хората,от отношенията между тях,от това колко често се виждат през това време и т.н.Така че нормално момичето също да е свикнало с него.

По темата: Поговорете.Кажи му,че не можеш повече така и го предупреди,че ако нещата не започнат да се оправят,ще се наложи да се разделите и в краен случай наистина трябва да го направите.. не може да се държи така,не е честно,спрямо теб,след като нищо не си му направила,да те кара да страдаш.

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    За 1 година не се свиква "страшно много" с някой...
    Свиква се и за месец даже

yYniiKaLnAa, уравнението (от заглавието) е вярно. Също така е вярно, че момчетата казват нещата в прав текст, и щом казва че му е омръзнало от твоето мрънкане, значи има предвид точно това. И мисля че не само това му е омръзнало

Колкото до теб, мисля че имаш трески за дялане. Например казваш:
    "отново исках да поговорим за държанието ни един към друг"
    ... и това е грешка от най-висока степен. Точно това е прословутото желание на жените да поправят мъжа. Неприятно е + това че нямаш абсолютно никакъв шанс да го поправиш с думи. Да го разпитваш за неща които не обича - също. И това не важи само за него, а и за следващия ти, а и за всички мъже по света.

Ако можеш нещо да направиш е да си гледаш твоите неща и дето се вика - да не му обръщаш внимание. Това значи излизания с приятелки, други приятелки... приятели... и нещата пак ще станат интересни ))

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Свиква се и за месец даже

yYniiKaLnAa, уравнението (от заглавието) е вярно. Също така е вярно, че момчетата казват нещата в прав текст, и щом казва че му е омръзнало от твоето мрънкане, значи има предвид точно това. И мисля че не само това му е омръзнало

Колкото до теб, мисля че имаш трески за дялане. Например казваш:
    "отново исках да поговорим за държанието ни един към друг"
    ... и това е грешка от най-висока степен. Точно това е прословутото желание на жените да поправят мъжа. Неприятно е + това че нямаш абсолютно никакъв шанс да го поправиш с думи. Да го разпитваш за неща които не обича - също. И това не важи само за него, а и за следващия ти, а и за всички мъже по света.

Ако можеш нещо да направиш е да си гледаш твоите неща и дето се вика - да не му обръщаш внимание. Това значи излизания с приятелки, други приятелки... приятели... и нещата пак ще станат интересни ))
    Аз пък съм съгласна с това.

Я преди да я съветвате да късат, помислете.

Момчето като цяло се грижи за нея. Не иска да късат. Не иска почивка от нея. Когато и потрябва помощ, той е там. Момче, което се държи така, не е безразлично.

В рамките на 1 година са били заедно всеки божи ден. Ей там е проблема според мен. Не казвам, че му е омръзнала или, че това като цяло е лошо, а че в една връзка е хубаво тук таме човекът да види, че ти имаш по нещо лично и встрани, че не си лепната като дъвка за него.

Хилядата разговора не вършат никаква работа никога. Един, максимум 2 стигат. Останалото вече наистина става досадно. Връзката не се оправя с думи. По начало нищо не се оправя с приказки. Оплаква се, че само мрънкаш? Спри. Прави си оглушки, когато му хрумне да те обиди. Обърни го на шега. Излизай повече с други хора (да не се разбира да тръгнеш по срещи), обвържи се още по-тясно с някое хоби. Не му звъни да се виждате всеки ден. Нека е през 1-2, може и 3 дни. Аз съм убедена, че резултат ще има. Ако продължи да се държи неуважително, хубаво, тогава късай. Аз си мисля, обаче, че е по-добре да дишнете малко въздух извън връзката (не раздяла) без всички драми на "Мило, искам почивка.", които са пълна простотия.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си