.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 130

Тема: А сега де.

Цитирай Първоначално написано от Dolores 'Lolita' Haze. Виж мнението
    Верно съм параноичка, в доста случаи... ;д
    HollyGolightly - Вече имам, след пряката среща. Стана ми и той на мен 'интересен' по някакъв начин. ;д
    В такъв случай се пробвай. Продължавайте да се срещате и да си говорите, да се опознавате и тогава сама ще разбереп какво да правиш. А иначе вероятност да останеш наранена, или нещата просто да не проработят винаги ще има, но това не означава, че трябва да си останеш сама завинаги.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Сега е време да се разберете за кафе, разходка, билярд. Че така пред училище малко кофти. Ама карай го малко по-спокойно.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Наистина разказваш много готино. Особено за човек на твоята вЪзраст. И браво за това, че сте се видяли! ПостЪпила си правилно.
    След като за пЪрви пЪт ти се случва нещо подобно, нормално е да си била притеснена. Сега, след като вече видя, че човека не хапе и няма нищо сложно в това да кажеш "здравей" на някого и да се запознаете - можеш да продЪлжаваш напред по-спокойно, надявам се. Както ти каза и CoNviCt (which was very convincing ) обаче, внимавай - може да се окаже женкар и да иска да си му бройка. Като те гледам как се вЪлнуваш от срещата само, ми става ясно, че до сега не си правила секс, а това автоматично прави препратката, че не искаш да си бройка.
    Ако вземете, че трЪгнете, което ти пожелавам, сЪвета ми е да не му се врЪзваш веднага на убедителните приказки как като сте гаджета е нормално да правите секс и някакви такива. То има време до там де, ама аз от сега да си кажа какво имам предвид. Иначе знае ли се - може да излезе и свестен, нищо против младежа нямам.
    Пиши, ако има развитие по темата или ако ти се прЪкнат още вЪпроси в главицата (което неминуемо ще стане). Тук сме си ние...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

И аз чакам продължението.
    Но като цяло, трябва да спреш да се филмираш. Живей си живота, enjoy-вай, никой не е казал, че трябва да се омъжиш за първото си гадже, че да приемаш нещата много на сериозно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Окей, хора, съжалявам, че вчера пропуснах да туря един обзор на деня, но ми беше адски натоварено... Та, нека кажа интересното от тези два дена : разменихме си facebook-овете ВЧЕРА, пишем си там вече, по коридорите вече водим нещо като кратички разговори, пита ме как съм, какво правя и т.н. Абе, нормални отношения поддържаме засега, нищо специално няма. Авторските ми умения въобще не личат от това обобщение на действията, ама ще ме извинявате, ужасни неща се случват с това учение напоследък. ;д Пропускам доста нещица, но това е същината на 'казуса'. *слага важно цайси* Например приятелките ми, Боже, станаха нетърпими. 'Как е Борето?', по география стана дума днеска за няк'ви борови гори, при което последва рязко обръщане на моето вярно другарче с епичната реплика : 'Ох, Кате, ти по борчета си падаш, нали'. Гениално, аха, да. ;д Поне да бяха добри майтапи, да се посмеем. ;д За 'борчето' : момчето е много готино. Знам, че сте останали с впечатление, че съм някаква едва ли не невидяла момче до ден днешен, но всъщност се познавам с много такива (от класа, хаха, добре, busted, мисията 'изглеждай готина' - провалена), и бих могла да кажа, че е най-добричкото, което съм виждала досега. Спирам с филмите, да. Ако има някакъв по-особен развой на нещата, обезателно ще пиша. И благодаря на тези, които следят темата и са готови да помагат... Ако можех да върна услугата, ама нали сами виждате, че ми куцат леко отношенията с противоположния пол и въобще с любовта, какъвто е именно разделът. Нищо, аз в замяна ви давам моята любов! ;д Любовта über alles. ;д

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    ^Ахаха ти ше ме разбиеш
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Dolores'Lolita'Haze --> Още от ника ти личи, че си начетено лАпе WhatFUCKINever...
    Ами за приятелките да ти кажа - ако са всичките самотни като кукувици, явно се е появила някаква завист у тях, че теб някой те е забелязал, а тях не. Освен това е нормално между приятели да се бЪзикат за тези неща. Може и да не влагат изобщо злоба в което. Остави ги тях... Приятели (истински) малко, гаджета - около 3 милиарда потенциални. Само времето ще покаже кой добЪр, кой лош.
    Хубаво е, че с момчето сте намерили общ език и че нещата се развиват, макар и бавно. Няма за кЪде да бЪрзате - живота е пред вас. Както и преди ти казаха доста хора (+ мен) - за сега трябва да се увериш в намеренията на Борето. Искам да кажа да разбереш дали наистина те харесва или те мисли за някоя от мастийте на даскалото и иска да си му бройка. За сЪжаление няма да стане, ако го питаш директно, така че трябва да действаш малко по-истимаро. Не сЪм по тази част, така че тука трябва да се включи нежната част от форума, да ти даде малко женски акЪли и хитринки.
    Следим темата. Не се притеснявай

*Enemy down. Sector clear.*
    *Roger that. Planting the bomb...*

Banned Мега фен
    бъзиците са си задължителен елемент....

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    бъзиците са си задължителен елемент....
    Кажи честно

Banned Мега фен
    казвам честно ... всъщност и аз като бях на 13 някой като си хване гадже и разбираха и даскалите в училище... и нейнта същата работа само дето е на 15/16

Някога кАрала ли си Q7

Banned Мега фен
    може и да съм

да бе.. предпочитам нещо по хубаво

На дядо ладата не е Q7

Banned Мега фен
    дядо ми няма лада,кара френска кола

Banned Мега фен
    а и на мен на ниска кола ми е малко трудничко

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    а и на мен на ниска кола ми е малко трудничко
    хахахахах я кажи защо
    аз знам де ама се пак и за другите
    П.С Носи си възглавница

Banned Мега фен
    няма пък !

апф гаден си

Искам да се ядосаш :3

Banned Мега фен
    не може пък вече съм ти сърдита

Нямаш право

Banned Мега фен
    от какъв ..................... цензурирано ти ще ми кажеш дали имам право или не ? а бе ? нещо против ?

Banned Мега фен
    голям простак съм напоследък ....... сърдя ти се сега вече официално !

АЗ ЩЕ ТИ КАЖААААААА !
    Ти ли ще ми кажеш какво да ти казвам

Banned Мега фен
    да,аз ще ти кажа какво ти да ми кажеш.. как смееш изобщо да питаш аз ли ще ти кажа ти ли ще ми кажеш аз да ти кажа

Защо винаги изреченията ти са лишени от смисъл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си