.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Мега фен
    защото когато някои се напушат понякога хич и не им дреме за закона и правилата.
    Не е коректно да правиш общи заключения на база единствено ограничения си опит.

Впрочем в Чехия не се санкционира и притежанието на тежки наркотици като хероин, кокаин и така нататък. Не съм останал с впечатлението да се избиват по улиците.

Пък и тук реално проблем да се сдобиеш с на практика каквото ти е на душа - нямаш. Не виждам как легализирането на притежание в малки количества ще промени нещо. Те 'пуберите' и в момента изключително лесно се сдобиват с наркотици. Най-малкото няма задето си решил да си направиш кефа да свършиш с досие в полицията.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Впрочем в Чехия не се санкционира и притежанието на тежки наркотици като хероин, кокаин и така нататък. Не съм останал с впечатлението да се избиват по улиците.

.
    В повечето нормални държави го има този институт. В България до 2004г. също не се носеше наказателна отговорност за притежание на дрога за лична употреба. Чисто юридически и икономически решението от 2004та е грешно.
    ФАКТ е че употребата на наркотоци се е увеличила след 2004та,
    Факт е че след приемането на по-горния текст затворите се напълниха с хора чието място не е там и издръжката им илиза изключително скъпо на държавата. Затворите в България са препълнени, и след приемането на текста от 2004та в началото съдилищата издаваха изключително тежки присъди дори за дребни провинения (5+ години), след това тази практика отпадна.
    Така че не ми обяснявай че в целия свят е забранене предвид че си напълно незапознат haritov.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    В повечето нормални държави го има този институт. В България до 2004г. също не се носеше наказателна отговорност за притежание на дрога за лична употреба. Чисто юридически и икономически решението от 2004та е грешно.
    ФАКТ е че употребата на наркотоци се е увеличила след 2004та,
    Факт е че след приемането на по-горния текст затворите се напълниха с хора чието място не е там и издръжката им илиза изключително скъпо на държавата. Затворите в България са препълнени, и след приемането на текста от 2004та в началото съдилищата издаваха изключително тежки присъди дори за дребни провинения (5+ години), след това тази практика отпадна.
    Така че не ми обяснявай че в целия свят е забранене предвид че си напълно незапознат haritov.
    де ги гледаш тия факти?

и ми отговори на въпроса защо е забранена ако искаш потърси факти за средата на 90те години като си тръгнал да се връщаш назад във времето
    да не се окажа че съм запознат само

но нека ти помогна в средата на 90те години започвам производство на синтетични наркотици с края на 90г е така наречената хероинова епидемия надявам се помниш тези времена
    началото на новия век 2002г 2003 задържат Митьо очите и клюна (лека им пръст бог да им прости)което води до разцепление и криза съответно до намаляне на хероина поради липсата на лаборатории където да се прави
    но наркомана си е наркоман и през 2003 2004г започва изкупуването на меки наркотици (трева)
    сравнително евтина лесно се намира няма контрол мутрите са разделени криза е всяка мутра си продава
    че и разни студенти и ученици започват да и те да изграждат пазар
    но в един момент тия дилърчета имат доста голям пазар и мутрата разбира за тях
    я го хващат я негов клиент го хвали и бам бам
    помниш ли онзи период 3 4 месеца когато гръмваха някой всеки ден?
    не че мутрите продават трева те са си още на хероин макар и да е спаднал пазара
    обаче се оказва че има много хора които пафкат около 50 000 само за София а няма дилъри и започва пренасочване
    но това са хора на които им е по-добре да изнасят няма кой да ги издаде по-безопасно е
    точно тук идва момента когато граничните мерки срещу наркотици се затягат ние сме вън от ЕС и има яко проверки
    единствения шанс е бившите соц републики Полша Чехия и тн но там пробива е много малък под 2% (това трябва да Ви изясни защо в Чехия са легални просто няма наркомани) и се налага да се развива само нашия пазар и с времето се оказва че 30% от всички ученици употребяват трева (това е до 2005г сега са повече) всичко това се разива много бързо
    и макар тревата да не е силен наркотик тя е търсена и се оказва добър доход за мутрите

ето защо марихуаната е търсена не защото е забранена а защото Ряпата печели от това
    ако тревата се легализира това означа парите на този човек да бъдат законно изпрани
    ти това ли искаш мутри да ни управляват?
    сега разбра ли защо след 2004 се увеличава употребата на марихуана?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Не е коректно да правиш общи заключения на база единствено ограничения си опит.
    аааа, забравих че ти си професор по пушене, ние трева пасем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си