.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    АКО имаше някакъв сравнително здрав контрол на тема продажба на марихуана на лица под 18г. - добре. Не считам тревата за по-вредна от алкохола и цигарите. Горе долу на едно ниво ги поставям. Вие всички употребявате вредни вещества.
    Кофеинът е удар в сърцето.
    Захарта е вредна по толкова много начини.
    Липсата на захар също.
    Прекомерната употреба на сол - също.
    Кока-Колата дразни стомаха, зъбите, сърцето и е с pH само една идея по-високо от това на солната киселина в стомаха.
    Цигарите предизвикват тумори, съсипват белите дробове, дори са способни да пре-диференцират тъкани (примерно, превръщат невроговения епител на трахеята във вроговен), влияят на плода, причиняват импотентност, оцветяват зъбите, правят кожата суха.
    Алкохолът освен всички обичайни ефекти (визирам замъгляване на съзнанието, цироза и прочие) е способен да отключи психични заболявания като шизофрения, биполярно разстройство и тн.
    Мазните храни ви качват холестерола.
    Пълното вегетарианство е вредно за мозъка.
    Дори витамините и билковите (а.к.а бабините лекарства) могат да ви причинят такива вреди, че да ревете после на глас при съвсем леки грешки в употребата.
    Аспиринът причинява киселини в стомаха.

Можем да си говорим още мнооого. Когато откажете всички тези неща, говорете на тема здравословен живот.

Марихуаната спокойно може да се впише в този списък и няма да е кой знае колко различна.

Считам, че пристрастяващия фактор задължава да има строг контрол за непълнолетни. Такъв трябва да има и спрямо алкохола и цигарите. Жалко, че няма.

/Не пуша трева. Не обичам просто и не ме хваща.

ПП. Как може да говорите за агресия и нам си какви престъпления заради употреба на трева при все, че алкохолът ти премрежва мозъка много по-здраво. +, че наистина ви прави пристрастени до край. Нека не отваряме темата за свободни радикали, алкохол дехидрогеназа и CYP2E1. Никак не ми се пише втори роман.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    АКО имаше някакъв сравнително здрав контрол на тема продажба на марихуана на лица под 18г. - добре. Не считам тревата за по-вредна от алкохола и цигарите. Горе долу на едно ниво ги поставям. Вие всички употребявате вредни вещества.
    Кофеинът е удар в сърцето.ами ако сърцето спира да бие и се налага реанимация?
    Захарта е вредна по толкова много начини. вливането на глюкоза помага доста на болния
    Липсата на захар също. съгласен
    Прекомерната употреба на сол - също.липсата на сол също
    Кока-Колата дразни стомаха, зъбите, сърцето и е с pH само една идея по-високо от това на солната киселина в стомаха.помага при ниско кръвно дава енергия
    Цигарите предизвикват тумори, съсипват белите дробове, дори са способни да пре-диференцират тъкани (примерно, превръщат невроговения епител на трахеята във вроговен), влияят на плода, причиняват импотентност, оцветяват зъбите, правят кожата суха. съгласен но това става с години употреба
    Алкохолът освен всички обичайни ефекти (визирам замъгляване на съзнанието, цироза и прочие) е способен да отключи психични заболявания като шизофрения, биполярно разстройство и тн.съгласен но пак трябва продължителна употреба
    Мазните храни ви качват холестерола. без тях не можем
    Пълното вегетарианство е вредно за мозъка.съгласен
    Дори витамините и билковите (а.к.а бабините лекарства) могат да ви причинят такива вреди, че да ревете после на глас при съвсем леки грешки в употребата. нали много ги хвалеха
    Аспиринът причинява киселини в стомаха. много са умрели защото са нямали един аспирин

Можем да си говорим още мнооого. Когато откажете всички тези неща, говорете на тема здравословен живот.

Марихуаната спокойно може да се впише в този списък и няма да е кой знае колко различна.

Считам, че пристрастяващия фактор задължава да има строг контрол за непълнолетни. Такъв трябва да има и спрямо алкохола и цигарите. Жалко, че няма.

/Не пуша трева. Не обичам просто и не ме хваща.

ПП. Как може да говорите за агресия и нам си какви престъпления заради употреба на трева при все, че алкохолът ти премрежва мозъка много по-здраво. +, че наистина ви прави пристрастени до край. Нека не отваряме темата за свободни радикали, алкохол дехидрогеназа и CYP2E1. Никак не ми се пише втори роман.
    тревата може да се впише да но те могат да си впишат като вва които увреждат мозъка и при всяка употреба крият рискове за организма
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си