.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Ако спортуваше щеше да намериш смисъл в логиката ми
    Всеки,който се занимава активно със спорт го прави не само щот' му харесва,а и за да поддържа здравето,тонуса и външния си вид.Всеки спортуващ знае,колко плюсове има в това,а кой не би искал най-доброто за хората на които държи?!

Еми то и ученето помага в други насоки не по-малко, така че аз като ще уча по еди колко си време на ден, задължително ще искам и партньорът ми да го прави. Няма по-естествено нещо просто.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Еми то и ученето помага в други насоки не по-малко, така че аз като ще уча по еди колко си време на ден, задължително ще искам и партньорът ми да го прави. Няма по-естествено нещо просто.
    Чудя се наистина ли си толкова глупава та не вдяна к'во пиша или правиш опити да изглеждаш интересна o.O
    Искрено се надявам да е второто ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Dagichka
    милата, била съм в подобна ситуация и знам колко е гадно.
    това няма нищо общо със загриженоста на другия към теб, казано по този начин е чиста обида и начин да ти смачка самочувствието и всичко. като на мен моят ми метна подобен израз веднъж го контрирах с неговия корем, та млъкна. но просто отношението му беше много долно и подмолно, съответно не след дълго се разделихме. доволна съм от начина по който изглеждам, чувствам се добре в кожата си. датърпя уж 'най-милият' ми човек да ме кара да се чувствам по този начин? ми не.
    ако нямате други проблеми във връзката, поговори с него и му кажи да си подбира думите, тъй като по този начин те наранява. ако не - да ходи да си търси някъде другаде торба с кокали.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Чудя се наистина ли си толкова глупава та не вдяна к'во пиша или правиш опити да изглеждаш интересна o.O
    Искрено се надявам да е второто ...
    Като за тебеподобни индивиди - нека да е първото.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си