- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте се почувствали?
Някои от вас изобщо не знаете какво искате.
Човекът си е бил искрен - казал си е направо. Нали повечето за това парадирате и искате това. Той е такъв и си го е казал направо. Аз не бих се обидила, а даже се бих вслушвала в това, което ми е казал, особено ако сме заедно от дълго време. се пак той е човека, който ме вижда всякак и може да ми каже това, което аз съм сляпа да виждам.
Ааа как ще говори така. Абсурд. Ако иска да намекне нещо може да го направи по много по-деликатен начин. Ако например я подкани да ходят заедно на някакъв спорт, без директни намеци.
Абсолютно.
Освен това, ТЯ каза, че се харесва. От какъв зор той ще и пили на главата каква ТРЯБВА да бъде за него? При все, че той самия не спортува е тъпо да и обяснява на нея. А дори наистина да е пълна (няма откъде да знаем), пак не е това начина. Жените сме много крехки на тема килограми. Повечето ни тресат притеснения по въпроса дори да сме 45кг с мокри дрехи. Затова в началото дадох примера с пениса. Да и го тресне така е като тя да му каже: "Уф, там ли си? Нещо не те усещам."
Аз държа, ако нещо не ми е в ред да ми се каже и най-добре да е от близък човек. Но не и под тая форма.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако искам евентуалната ми приятелка да отслабне, никога няма дори да й го намекна! Като не ти харесва пЪлничка, не трЪгваш с нея, а с някоя анорексичка. А като е напЪлняла, след като сте трЪгнали, е - аз дали сЪм сЪщия, какЪвто сЪм бил в началото на врЪзката ни?
Ако имам проблем с килограмите й, ще й предложа да спортуваме заедно. Ще кажа нещо от сорта на "Много ми се тича, ама няма с кого"... Ей-такива работи, които биха я накарали да тича с мен или да кара колело...
Всичко останало звучи като "Дебела си. Не те харесвам"...
Ако и беше казал, че иска да отиде с нея да спортува, кара колело, бяга, или да ходят заедно на фитнес, пак е достатъчно искрено и директно, но поне тогава показва някаква загриженост. Показва и, че би желал да и помогне, пък и да прекарат малко време заедно. Когато и го казва обаче по начина, по който той го е направил, показва само и единствено, че му пука за него самият. Не му дреме как точно тя ще се промени, просто е важно да го направи.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Би ми станало и на мен хипер тъпо и ще се зачудя, защо всъщност е с мен...
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
милата, била съм в подобна ситуация и знам колко е гадно.
това няма нищо общо със загриженоста на другия към теб, казано по този начин е чиста обида и начин да ти смачка самочувствието и всичко. като на мен моят ми метна подобен израз веднъж го контрирах с неговия корем, та млъкна. но просто отношението му беше много долно и подмолно, съответно не след дълго се разделихме. доволна съм от начина по който изглеждам, чувствам се добре в кожата си. датърпя уж 'най-милият' ми човек да ме кара да се чувствам по този начин? ми не.
ако нямате други проблеми във връзката, поговори с него и му кажи да си подбира думите, тъй като по този начин те наранява. ако не - да ходи да си търси някъде другаде торба с кокали.
Това ми напомня на една история с една моя колежка. Идва въпросното момиче една събота, 2 часа преди дискотека и ми заявява: "Щяхме да ходим на бар, аз си хванах косата и сложих една спирала, а моя с цялата си наглост ме попита, нямало ли да ме е срам да се появя в този вид, нали уж ме обичаше естествена?". Без много,много да му мислим, решихме да му играем по свирката, заведох я вкъщи, гримирах я, направих и супер секси къдрици, сложи едни високи токчета, един червен корсет, който я правеше ужасно секси и едно червено шалче... цяла нощ не спряха да я събличат с поглед и да я свалят... мисля, че след тази нощ приятелят и' и спирала няма да и даде да сложи![]()
Кофти работа,но ти трябва да се харесваш,ако смяташ,че си добре недйей му обръща внимание.Ако ли не-тренирай.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Точно така! За какво трябва да слага маски на миличко момченце и да овърта с лигави предложения.."миличко тва.. миличко онова.. " Да, разбирам, че ти е станало кофти и си се почувствала едва ли не като негодна стока, ама той ти го е казал за твое добро! Аз лично много бих се мотивирала, ако приятелят ми ми каже така, а не да ме лигави само и да не е директен и коректен с мен!![]()
Я да се стяга твоя ..Това е адски грубо и явно като говори сам не се чува.Ако не те харесва такава,тогава какво прави с теб изобщо? Не всички можем да сме като Меган Фокс.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...