.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Някои от вас изобщо не знаете какво искате.
    Човекът си е бил искрен - казал си е направо. Нали повечето за това парадирате и искате това. Той е такъв и си го е казал направо. Аз не бих се обидила, а даже се бих вслушвала в това, което ми е казал, особено ако сме заедно от дълго време. се пак той е човека, който ме вижда всякак и може да ми каже това, което аз съм сляпа да виждам.

Супер фен Аватара на cyclops
    Ааа как ще говори така. Абсурд. Ако иска да намекне нещо може да го направи по много по-деликатен начин. Ако например я подкани да ходят заедно на някакъв спорт, без директни намеци.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Човекът си е бил искрен - казал си е направо. Нали повечето за това парадирате и искате това. Той е такъв и си го е казал направо.
    Искреността, непридружена от тактичност, не е нищо повече от акт на простотия.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Искреността, непридружена от тактичност, не е нищо повече от акт на простотия.
    Абсолютно.

Освен това, ТЯ каза, че се харесва. От какъв зор той ще и пили на главата каква ТРЯБВА да бъде за него? При все, че той самия не спортува е тъпо да и обяснява на нея. А дори наистина да е пълна (няма откъде да знаем), пак не е това начина. Жените сме много крехки на тема килограми. Повечето ни тресат притеснения по въпроса дори да сме 45кг с мокри дрехи. Затова в началото дадох примера с пениса. Да и го тресне така е като тя да му каже: "Уф, там ли си? Нещо не те усещам."

Аз държа, ако нещо не ми е в ред да ми се каже и най-добре да е от близък човек. Но не и под тая форма.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако искам евентуалната ми приятелка да отслабне, никога няма дори да й го намекна! Като не ти харесва пЪлничка, не трЪгваш с нея, а с някоя анорексичка. А като е напЪлняла, след като сте трЪгнали, е - аз дали сЪм сЪщия, какЪвто сЪм бил в началото на врЪзката ни?
    Ако имам проблем с килограмите й, ще й предложа да спортуваме заедно. Ще кажа нещо от сорта на "Много ми се тича, ама няма с кого"... Ей-такива работи, които биха я накарали да тича с мен или да кара колело...
    Всичко останало звучи като "Дебела си. Не те харесвам"...

Човекът си е бил искрен - казал си е направо. Нали повечето за това парадирате и искате това. Той е такъв и си го е казал направо. Аз не бих се обидила, а даже се бих вслушвала в това, което ми е казал, особено ако сме заедно от дълго време. се пак той е човека, който ме вижда всякак и може да ми каже това, което аз съм сляпа да виждам.

Ако и беше казал, че иска да отиде с нея да спортува, кара колело, бяга, или да ходят заедно на фитнес, пак е достатъчно искрено и директно, но поне тогава показва някаква загриженост. Показва и, че би желал да и помогне, пък и да прекарат малко време заедно. Когато и го казва обаче по начина, по който той го е направил, показва само и единствено, че му пука за него самият. Не му дреме как точно тя ще се промени, просто е важно да го направи.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Еми то и ученето помага в други насоки не по-малко, така че аз като ще уча по еди колко си време на ден, задължително ще искам и партньорът ми да го прави. Няма по-естествено нещо просто.
    Чудя се наистина ли си толкова глупава та не вдяна к'во пиша или правиш опити да изглеждаш интересна o.O
    Искрено се надявам да е второто ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Би ми станало и на мен хипер тъпо и ще се зачудя, защо всъщност е с мен...
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на Dagichka
    милата, била съм в подобна ситуация и знам колко е гадно.
    това няма нищо общо със загриженоста на другия към теб, казано по този начин е чиста обида и начин да ти смачка самочувствието и всичко. като на мен моят ми метна подобен израз веднъж го контрирах с неговия корем, та млъкна. но просто отношението му беше много долно и подмолно, съответно не след дълго се разделихме. доволна съм от начина по който изглеждам, чувствам се добре в кожата си. датърпя уж 'най-милият' ми човек да ме кара да се чувствам по този начин? ми не.
    ако нямате други проблеми във връзката, поговори с него и му кажи да си подбира думите, тъй като по този начин те наранява. ако не - да ходи да си търси някъде другаде торба с кокали.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Чудя се наистина ли си толкова глупава та не вдяна к'во пиша или правиш опити да изглеждаш интересна o.O
    Искрено се надявам да е второто ...
    Като за тебеподобни индивиди - нека да е първото.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Абе малко тъпо го е казал,но ако момчето спортува редовно е нормално да иска и приятелката му да го прави.Той може и да й е намеквал преди това - ние няма как да знаем.

Авторке,нормално е да се чувстваш кофти,но се замисли дали не си се запуснала прекалено много?Все пак ако приятеля ти държи на теб едва ли без основателна причина ще ти каже в прав текст,че имаш нужда от спорт
    Съгласен съм по-скоро с това.

Автора да метне 1 снимка как изглежда и така ще разберем с право ли го е казало момчето.
    Schhh! Hear the silence...

Това ми напомня на една история с една моя колежка. Идва въпросното момиче една събота, 2 часа преди дискотека и ми заявява: "Щяхме да ходим на бар, аз си хванах косата и сложих една спирала, а моя с цялата си наглост ме попита, нямало ли да ме е срам да се появя в този вид, нали уж ме обичаше естествена?". Без много,много да му мислим, решихме да му играем по свирката, заведох я вкъщи, гримирах я, направих и супер секси къдрици, сложи едни високи токчета, един червен корсет, който я правеше ужасно секси и едно червено шалче... цяла нощ не спряха да я събличат с поглед и да я свалят... мисля, че след тази нощ приятелят и' и спирала няма да и даде да сложи

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Кофти работа,но ти трябва да се харесваш,ако смяташ,че си добре недйей му обръща внимание.Ако ли не-тренирай.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    Това ми напомня на една история с една моя колежка. Идва въпросното момиче една събота, 2 часа преди дискотека и ми заявява: "Щяхме да ходим на бар, аз си хванах косата и сложих една спирала, а моя с цялата си наглост ме попита, нямало ли да ме е срам да се появя в този вид, нали уж ме обичаше естествена?". Без много,много да му мислим, решихме да му играем по свирката, заведох я вкъщи, гримирах я, направих и супер секси къдрици, сложи едни високи токчета, един червен корсет, който я правеше ужасно секси и едно червено шалче... цяла нощ не спряха да я събличат с поглед и да я свалят... мисля, че след тази нощ приятелят и' и спирала няма да и даде да сложи
    Добър урок сте му дали...

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Тъпа изцепка и тъп отговор. В заключение: приятелят ти е тъп.
    +1 ;дд

Аз пък не смятам, че е направил изцепка. А е бил искрен с нея и това единствено показва колко държи на нея, а това е наистина за оценяване. Все пак това си е мое мнение, де.
    Точно така! За какво трябва да слага маски на миличко момченце и да овърта с лигави предложения.."миличко тва.. миличко онова.. " Да, разбирам, че ти е станало кофти и си се почувствала едва ли не като негодна стока, ама той ти го е казал за твое добро! Аз лично много бих се мотивирала, ако приятелят ми ми каже така, а не да ме лигави само и да не е директен и коректен с мен!

Я да се стяга твоя ..Това е адски грубо и явно като говори сам не се чува.Ако не те харесва такава,тогава какво прави с теб изобщо? Не всички можем да сме като Меган Фокс.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Кажи на приятеля си:
    Ако ти не изглеждаш така, не очаквй от мен да изглеждам така
    Съгласна съм, както и с другия ти пост ! !
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си