- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
ооо вие пък сте китки![]()
о.О кой е лошняма такова нещо.. особено аз съм добро дете ... и дам.. има такива ама не значи че всяко женско харчи пари като обезумяло ... единствения мъж на който давам да ми купува мн неща е баща ми ..... за почерпки и такива да не говорим - важна роля имат принципите,ндам
ставам,взимам си душ и си лягам![]()
лека
ммм як ден.. получих цветя,шоколад ^^ и момчетата в училище ни угаждаха цял ден,а и като цяло днес си ми угаждат ^^
По-голям съм от вас така че ми е позволено да ви наричам хлапета.
А дали се правя на идиот или откачен е друг въпрос.
Все пак разгорите ви са доста сухи и дори подобно разнообразие не е лошо.
тоз пъкако си на 30 ти позволявам да ми викаш така ама ако си на 30 питам какъв го дириш у тоя форум ?
супер якия ден беше
разговорите ни няма как да кажеш какви са след като не ги виждаш![]()
ти как си ?
п.с. и да.. не ми е от най любимите неща да седна и да мисля върху философски ТЕМИ след като се смята,че времето на компютъра ми е да се разсея и така да се каже да не мисля за нищо
едит: пропуснах една дума![]()
а да.. и това прозвуча като '' как си хлапе ? ела да разкажеш на стария си дядо що е то компютор ''
белия крал на черната музика е само един![]()
пффф![]()
<--- ей тоя е,другите са реплики![]()
хаха на 20 ли си ? и ми вика хлапе
човек,нали се сещаш,че има мои наборки с гаджета на по 24-5,а ти ми викаш хлапе.... смятай
![]()
всъщност преди винаги съм си мислела че хората на 20/21/22 са супер големи,а сега се оказва,че мои съученички/приятелки имат гаджета на по толкова и ми е............ странно
и даммммм 10 години са си 10 години
Току що хвърлих още едно око и забелязах че пак съм чел между редовете.
Да ръся простотии в кофата не се брои за философстване.
Не че подкрепям някой, но Еминем го знам за разлика от тези изпълнители.
Да дядууто, обяснявай що е то компютор.
И освен това съм доста мъдър за годините си.![]()
Започнах да се съмнявам че ще колабира ако продължа да пиша в темата.
и все пак не ми е от любимите неща да си говоря за неща за които съм чела.. всичко,което съм чела е имало смисъл - и да взема да го пиша тук ?! да бе.. тука влизам да ръся простотии и да карам някой да ми се връзва на акъла щото после ми е смешно - супер якото е да гл как някой ти се обяснява/хейтва/приема навътре докато ти си сл музика и никакви мисли и чувства не влагаш в написаното...... като оная тема за 8ми март - казах нещо вярно и понеже ви избиха комплексите почнахте
ми смешно е бе хора
......