- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А сега де.
ти си лишен от смисъл,за това не ги разбираш![]()
У, бе! Оспамихте темата!
Не знам 'що всички предположихте, че момчето е не'къв ебач. Харесал я е, искал да й привлече вниманието. Един човек, който да знае как да го направи. Девойката да си реши дали и тя го харесва, след като се опознаят на няколко срещи (със и без друга компания... Не казвам да скачате в леглото, нали...). И така. Ако станат нещата, ще има да си спомняш много за тези моменти на свалки и да се връщаш назад със замечтан поглед. Ако не стане - еми, шанс. Нормално е да се вълнуваш и да искаш да споделиш, даже си е много хубаво.
П.С. Поздравления и от мен за смислените изречения, добрия изказ и правилния правопис!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Намирам отговора за верен! Има ЛС за тази работа, освен ако целта на занятието не е да ви забележат, което е глупаво предвид факта, че това е единствената тема, в която авторката пише свястно, без правописни и пунктоационни грешки и темата й не е от сорта на "МалАк му е"...
Ние нарочно искаме да спамим в всички теми, да може да ви е тЪпо
О, благодаря ви, хора, принципно се старая да не допускам правописни грешки, което, за огромно съжаление рядко срещам у други връстници... По темата мога да кажа, че съм очарована от поведението му. На такъв безнадежден романтик като мен определено му трябваше нещо подобно, което да ми гали с перце идеята за отношенията между 'мъжа' и 'жената'. ;д Ама аз съм сериозна. Държи се просто прекрасно. Увереността му все още ме кара да настръхвам в дадени моменти, просто като се замисля, че знае какво иска и просто го прави, и че знае, как да открадне вниманието на едно момиче, е просто... вдъхновяващо. Допада ми изключително много. Но не мислете, че съм се размечтала, не бих си го позволила. Трудно се доверявам, и ще ми трябва време, ако той поиска да станем нещо повече от приятели. Защото просто си личи, че натам отиват нещата - пише ми първи, търси ме през междучасията, подари ми днес твърде хубав букет... Което не подкрепям особено, след като съм няк'во лапе, все още търся своята женска същност, така да се каже. Има време, докато заслужа да празнувам този ден. Та както и да е, днеска много се отплесвам, не знам защо, та. Забравих си мисълта, whatever. Туй то. ;д Извинявам се, ако ви втръсвам с тея сладникави разказчета от моето битие, ама т'ва ми е стилът на писане, винаги. ;д И благодарим на всички, чийто поглед в момента е вперен в тези редове. ;дд
^ е, сладкопродължавай да ни държиш в течение, искрено ви се радвам.
![]()
О, и преди да се отправя към Храма на хигиената /банята, за Бога/, да кажа нещо много важно за всички читателКИ. Мили млади и прекрасни дами - казвам прекрасни, защото дори без да ви познавам, знам, че сте такива - в младостта си всеки е прекрасен.Та, прекрасни, здраве желаем, и толкова много любов, че вместо да вървите, да летите по улиците. А, бре, че то с любовта идва и всичко друго - щастие, късмет, понякога пари, хаха. Само слънчеви дни да ви чакат в бъдеще, а ако денят е мрачен - турете му по една усмивка!
![]()
Вече започнахме да общуваме по-свободно, опознаваме се бавно, но сигурно. И засега мога да кажа, че ми харесва това, което виждам у него. Държи се супер, интересува се всеки ден как съм, какво правя, какво ново има при мен. Привлича ме и идеята, че е доста зрял и не е като повечето момчета (мързи ме да обяснявам какво имам предвид под това, но си имам едно на ум за днешните стандарти, които болшинството стриктно следва, под марша на чалга ритмите). Уговорихме се да се срещнем следващата седмица, дано не си глътна езика тогава. Чатовете са пълни, но на живо съм доста по-стеснителна, вероятно ме разбирате. Та в събота, най-вероятно, ще се разходим някъде, да видим как ще се справя. Ще гледам просто да се отпускам повече и да не се лигавя както винаги. Ако имате някакви съвети, допълнителни въпроси към написаното, и въобще нещо, ще се радвам да го видя.![]()
Форума не е мой нито сЪм ти баща, че да ти се карам. Просто изказвам мнението си.
По темата:
Ако си толкова срамежлива в реалния живот, то може би трябва да пренесеш част от виртуалното си АЗ навЪн. Недей да казваш Еnter след всяко изречение.Имам предвид да се изразяваш така, както тук. Щом успя да завладееш болшинството от прочелите темата именно с това, значи и на живо изглежда готино. В твой + е, защото вече се срещат все по-малко момичета ( и момчета сЪщо), които говорят правилно и знаят какво имат да кажат. Останалите просто хЪкат и мЪкат след всяка дума и представа си нямат каква е целта на казаното от тях...
Друго, което би могло да ти помогне - представи си, че той не е непознат. Реално той Е непознат, но ако си представиш, че говориш с някой, когото познаваш от години, може би това ще притЪпи малко стеснението и притеснението ти.
Ако пЪк и в сЪбота си изчервена и дланите ти се потят - нормално еХаресваш го, гледаш да не се изложиш или да се представиш в лоша светлина. Всеки е имал такива моменти и ако Борко е толкова свестен и зрял, колкото го описваш, не виждам причина да не те разбере или да те разбере погрешно.
Успех в сЪботата![]()
абе баш каране си бешеа и не разбрах що ни се скара след като бях писала по темата,а и самата тема загуби смисъл след като авторката ни каза,че нещата са потръгнали както подобава
М ти май си прочела до някЪде... Виж, че в сЪбота ще се виждат и Ло е притеснена, защото е срамежлива. Развитието тепЪрва предстои според мен.
+ това вие не сте за каране, ами направо за пошляпване, защото обезсмисляте Кошче-то на форума![]()