- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Защо да не емигрирам?
СЛУшАЙ СЯ КОТЕНЦЕ МИЛО ако щеш и в малайзия учи медицина се учи едно и също навсякъде, тва че ущиш медицина на урду не те прави по-добър лекар, ако искаш ходи разнасяй листовки копай градините пред университета като не ти стигат парите, мен ми стигат, тва че ващи изнемогват щот баща ти кара лада комби бачка то 10 и се връща като зомби да може ти да учиш извън бг и копаш там пред факултета с лопатата за 3 паунда на час не те прави самостоятелен, самостоятелен ще ми говориш че си ако су плащаш симестри, ток , телефон, вода, храна, дрехи, следване, джобни абсолютно всичко ти ! Иначе до тогава си мълчиш и ще казваш мама и татко ме издържат тва че на фишера майка му има 10 аптеки в софия и не я ебе ще дава ли с хиляда лева отгоре или не той да не работи не го прави виновен ясно ли ти е![]()
аз още от 9 клас казах на майка си и баща си искам да ставам лекар, и те почнаха да събират по 10-20-30 лева в една сметка от тогава за моето следване, хората са казали от далеко да е лекоплюс това нещата се развиха че семейството ми се премести в града в който исках да уча и квартирата ми отпадна + ток води и другите разходи
) сега който както се уреди сътбата не е благосклона към всеки, да му се наредят нещата така и да може да работи, лятото вски работи като не е в учебен процес, да ама НЕ някой от тях предпочитат да не ходят на море 5 години ми да видят доброволци по болниците и аптеките да учат и да трупат опит и после като завършат германците и англичаните и французите ги чакат пред университетите и ги грабват и бачкат за една сопа ляп пари на месец дето Бойко колкото и да се скъса да краде пак неможе да изкарва толков
) ПАК ВИ КАЗВАМ като не разбирате не говорете
![]()
Ако не е кадърен няма да може да завърши, и не ми казвайте колко не кадърни лекари и фармацевти има в наща държава щот тва не е вярно, всеки един от тях е бил кадърен минал си е държавните изпити и дипломни работи успял е д апокаже на държавата че умее тази наука в последствие че са пропаднали това зависи изцяло от тях и техния животИ аз не виждам нищо срамно в семейният бизнес
) Ако си внимавал в час по история ще помниш Кубрат какво е казал на синовете си
Хейтвай колкото искаш
И кво единият благородник ще работи при мама и тате,а другият ?
Creative Technologie