- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Pamaa, може ли да разгледам tumblr-a ти, че ми стана любопитно?
Хубави снимки иначе. :Р
http://itisnotadiet.tumblr.com/ - ето го
Да не е спам : Тя е толкова дебела, че си пие аспирина с майонеза.
Лелее днес ядох бясните "кюфтета". С просо, овесени ядки и сусам. :}}}}
И във фитнеса добра тренировчица си направих, абе общо взето доволна съм от себе си!![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И аз това щях да кажа,нещо соленичко,аз съм я хапвала със сурови моркови и чушки(пиперки)![]()
Оу, като каза с чушки!
Червени печени чушки, пълнени с извара (с маслини, к.краставички и пилешко) на фурна. Чудесийка!
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ох дааа много е вкусно,доядe ми се![]()
Здравейте на всички
Прочетох всичко което сте написали и ми беше много полезно, исках да се допитам до вас за съвет.
След като вече нямам проблем с теглото, но искам малко да се стегна и да изгубя телесните мазнини (говоря за 5 кг). Може да се каже, че постоянно спазвам режим на хранене, не пия газирано, не ям хляб, сладко, закуски, снаксове и др
Мислите ли, че е подходящо да спазвам 90-дневната диета + Aerobic Tae Bo Cardio, за да премахна мазнинките по възможно най-здравосложния начин и да няма Йо-йо ефект след няколко месеца
Мерките ми са 175 см 55 кг.
Най-вкусните, които съм яла са тази на Фрезко - Фитнес, както и една на Киана, но едва ли ще я намерите, че е от мандра местно производство :Д
Мога по цял ден да ям извара! А чушка, пълна със сирене/извара е класика!
Печени червени чушки от фризера се пълнят със смес от варено пилешко, извара, к.краставички, маслини и каквото се сетиш друго, после се запичат на фурна и ги почваш!![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Умолявам ви, кажете има ли начин да се оттърва от мускулите на краката?:Д Не ги искам.Тренирам танци от една година и ми се появиха. :Д Изобщо възможно ли е някога да се махнат и какво трябва да правя???
![]()
аз днес си хапнах стабилно с яйца и сирене .<3
попринцип не ги обичам много,но сега като изключвам доста
от любимите ми неща забелязвам,че започвам да ям такива ,които
преди изобщо не съм харесвала.
Пилешко – 100г готвено
Бяло месо – 28г протеин
Месо от гърба – 28г протеин
Пилешки дреболии – 27г протеин
Сърца – 26г протеин
Черен дроб – 24г протеин
Свинско -100г
Филе – 28г протеин
Бон филе – 25г протеин
Консервирано – 20г протеин
Г/д еднакво количество протеин, въпреки че, да си го кажем, свинското отстъпва, така че е въпрос на вкус. Имам някакъв спомен, че наситените мазнини в свинското бяха повече, обаче ме мързи да проверявам, ако не е така, някой да ме поправи.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
На вкус не могат да се мерят, за мен. Неподражаем (сушард) вкус, хаха, хохо, хехе.
Е, ако няма свинско и пилешко няма да върна, ноо, аз съм верен фен на свинското! Да цвърчи там на скарата и да не ме занимават с постни глупости, те са за женки. :Р
Ето това е мое и е много приятно папо :
Свински пържоли, със зеленчуци, малко вино, много лимонов сок и пармезан.
Сеедно ядЕШ ГОСПОД!
^Изглежда прекрасно!Ще пробвам.![]()
А за моя проблем с краката...явно никой не знае и ще съм си така вечно. :/![]()
Аз пък се опитвам да намаля месото. Много обичам! Без колбаси мога да мина, даже тотално ще ги спра, като чувам тия неща с конското месо. Обаче... пържолка, кисната в марината и после изпечена на грил тигана... или крилца, ахххх :д
Не е толкова полезно обаче, та ще гледам където мога, да мина с постно. Майка е така няколко месеца вече и се чувства доста по-добре.
Тия дни ще си направя гранола по тая рецепта - http://www.supichka.com/2013/02/granola.html и ще си го ям за закуска. Най-обикновеното мюсли не е за мен.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-12-2013 на 19:59
Никой не ми каза дали е възможно да постигна толкова слаби крака без никакви мускули и без да имам такъв ген
Иначе в момента съм нещо такова, като русата:
![]()
Аз следвам логиката и подстъпите на биологичните ни нагони. Месо ще си ям, щото е заложено в кръвта ни. (Хищниците са с очи отпред, а на нехищните животни са от двете отстрани, бау, природата диктува! (с малки изключения, разбира се).
Alexaaa1, ще стане, ама няма да ти падне свише.
Не разбрах?
Лелеее, тая първата е мегаотвратителна!
Хах, ако следваш тая логика, бая трябва да почетеш още за устройството на тревопасни и месоядни.
До организъм си е. На майка ми очите определено не са й отстрани на главата и все пак се чувства доста по-добре с по-малко месо.