.
Резултати от 1 до 25 от общо 145

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Много грешна нагласа. Ти с майка ти любовна/сексуална връзка ли имаш? А с продавача на вестници? Шофьорът на автобуса?
    Разбира се пропусна и връзките за обувки и връзките на якето и връзките на панталона и т.н. и т.н.
    Пределено ясно ти е за какво става въпрос колкото и да ми го извърташ.А ако не те устройва това определение това изобщо не е мой проблем.Общовъзприето е.

Пак разтягаш някакви лукуми, които дори не са нужни. Чудно ми е как не си се задавил още със собствените си 'разсъждения'. Не мога да ти чета тинтири минтирите.
    Признай си пред форума кога запоследно дойдох при теб и ти опрях пистолет в главата да ми четеш тинтири минтирите?

едит:
    А, значи сериозните връзки не спадат в този кюп, т.е. при тях сексът не присъства? много жалко.
    Да, разбира се,че сериозните връзки (и ти го употребяваш,но ми се правиш на приятно разсеяна по нагоре) не спадат в този кюп. И да, в тях може и секс да няма,но попринцип не е задължително особено пък при полово развити хора.Само дето там често има или поне би трябвало да има,любов,разбиране, доверие,приятелство и т.н. и т.н, които в другите типове взаимоотношения ги няма,защото се градят предимно на сексуалното желание тип: "Алоу, нещо ми се чеша ама няма с кого пък не искам да се самозадоволявам.Ела тука бързо да си направиме кефа и дано не си зает с някой/я друг/а,че ще те потърпя и ще си намеря някои друг/а дето ще ми прави кеф и ще е по-свободен от теб въпреки,че не е задължително да го правим само двамата.Но пък сме си сигурнички" Та така
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-14-2013 на 12:15
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си