.
Отговор в тема
Страница 14 от 17 ПървиПърви ... 41011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 413
    Добре бе. Простия пример. Сега като гледах статията в уики на Гай Ричи се сетих за Шерлок Холмс с Робърт Дауни. Уникално добре направени филми. Идеята - стара колкото си искаш. Изработката - един път.
    Батман - има един милион филми за Батман, но на Кристофър Нолан са по-добри от останалите.
    Нещо съвсем ново и ставащо за гледане прави Тим Бъртън, но той има психически отклонения :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Къде го е признавал? Просто виждаш стила, той не е откраднал, а просто е в такъв стил като тях, повлиян е. Като стадо овце сте! Коне с капаци!
    Същото миналия ден - криско бил откраднал бийта на tyga ..... липса на музикален слух? Приличат си, не е СЪЩИЯ!
    Ти да не си раждана на Планетата на Глупаците, за да успяваш във всеки коментар да пишеш такива идиотизми ?
    Милиони пъти го е казвал, във всяко интервю, за всеки филм обяснява.

Мега фен
    ще се опитам да го обясня по най-простия възможен начин и млъквам след тва

Тва е все едно преслава да гледа някой клип на някоя песен на сръбска изпълнителка, след тва да изпее същата песен ама на български, да направи същия клип ама да го снима в бг и роклята да и е с друг цвят, ей тва е същото и с тоя сериал
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Авеей , я са дръж малко! Ще си позволяваш да обиждаш другиго!
    Не съм му гледала интервюта специално на него, защото не е от най-любимите ми режисьори. Признавам го , да, но лично аз не го харесвам чак толкова.
    И МНОГО внимавай с епитетите.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    ще се опитам да го обясня по най-простия възможен начин и млъквам след тва

Тва е все едно преслава да гледа някой клип на някоя песен на сръбска изпълнителка, след тва да изпее същата песен ама на български, да направи същия клип ама да го снима в бг и роклята да и е с друг цвят, ей тва е същото и с тоя сериал
    Сериалът хубав ли е? Хубав е. Има ли по-добър български? Няма. Не продължавай. Не може да е перфектен разбира се.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Добре бе. Простия пример. Сега като гледах статията в уики на Гай Ричи се сетих за Шерлок Холмс с Робърт Дауни. Уникално добре направени филми. Идеята - стара колкото си искаш. Изработката - един път.
    Батман - има един милион филми за Батман, но на Кристофър Нолан са по-добри от останалите.
    Нещо съвсем ново и ставащо за гледане прави Тим Бъртън, но той има психически отклонения :Д
    ти май наистина не правиш разлика от вземане да дадена идея, мотив от нещо и тотално плагиатстване по всеки един детайл, тия хора са велики, защото правят нещо по свой си начин или иначе казано имат свой собствен почерк, който ги отличава от другите, това е разликата между творците и преходните комерсиалисти
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 02-17-2013 на 20:53
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Точно се опитвам да ти обясня, че ти не правиш разлика между крадене и вземане на идея. Това, че е на същата тематика и режисирано по такъв начин не значи, че е краден!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен

ок аз бях до тук, стана ми ясно с кви хора споря
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Които се опитват да ти обяснят 10 пъти едно и също нещо и ти не хващаш дикиш :Д
    Добре, кажи защо според тебе е краден сериала? Дори и да е, това прави ли го по-малко добър?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    всичко е 6+
    няма повече да се включвам в темата

лека нощ на всички аз си лягам : )
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Голям фен Аватара на Slobbery
    Аз четох из сайтовете,че въпросната Ния ще бъде играна от Бориса Тютюнджиева.

~

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    И срещу мене тича Крум,а патката му като на магаре

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Не си интересна.
    Тук говорим за налагане на мнение,относно това хубав ли е сериала или не.
    Аз го казах в съвсем друг смисъл
    а ти не успяваш да се измъкнеш.... ти започна да говориш,че си налагаме мнението,сега се отмяташ... абе изобщо не знам има ли смисъл да споря след като половината ти аргументи отдавна излетяха

Banned Мега фен
    Къде го е признавал? Просто виждаш стила, той не е откраднал, а просто е в такъв стил като тях, повлиян е. Като стадо овце сте! Коне с капаци!
    Същото миналия ден - криско бил откраднал бийта на tyga ..... липса на музикален слух? Приличат си, не е СЪЩИЯ!
    от стил до нещо и с точките същото има разлика - нали ? + че е един стил имаш свобода.... той говори не че са се повлияли,а че има напълно взети неща .. едно е да вземеш малко от идеята и да си я развиеш по свой си начин,друго е да вземеш цялата идея.. той за това говори,а не за самия стил

Banned Мега фен
    Точно се опитвам да ти обясня, че ти не правиш разлика между крадене и вземане на идея. Това, че е на същата тематика и режисирано по такъв начин не значи, че е краден!
    ко рече ? .....

Аз пък като го гледам от първия сезон , първата серия ??!! Кво да кажа ?! Гледам ги във фейсбука пишат постоянно коментари , колко бил готин сериала , а аз нищо не пиша . Много ме нервят такива дето са почнали да го гледат от трети сезон или пък седмица преди края на сезона са си изтеглили от първи сезон и го зяпат. То май аз съм един от малцината , които го гледат от началото и сигурно съм му един от най-големите фенове ама просто не пиша коментари на тая тема .

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Аз също не бях гледала сериала по тв, но си го изтеглих и супер много му се изкефих. Никога не съм гледала нещо по-добро и ми е трудно да повярвам, че в България се прави нещо толкова реално, а не някакви богаташки фамилии, богати разглезени деца и т.н. Този сериал показва действителността. И който не го е гледал е време да го направи.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    До гуша ми е дошло от куки и косми!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Как ме мързи да ви чета цялата тема, айде някой да резюмира...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Тъпаците пишат, че е невероятен сериал, най-добрия в България, дори и на планетата.
    А останалите им се подиграваме.

Град
    София
    Ами има ли по-добър български сериал за момента?

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    И кое точно не ви харесва в сериала? Че актьорите играят по-добре отколкото мили, распутиновци и т.н? Или, че като продукция надминава всички българско, правено през последните 5 години?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    София
    По отношение на актьорска игра имам много много силна забележка към избора за главна рола - Ивайло Захариев. Рядко слаба игра и изобщо не се вписва.
    Към някои от другите също могат да се намерят кусури, но да не издребняваме.

А Распутин, ако не се лъжа е героят на Ю.Ангелов, който е сигурно най-силен в този сериал (който не ми харесва и загубих интерес). Мили вече не знам кой/я е? Но подозирам, че става дума за Ал.Василева.
    Шок и потрес, гледал съм я в няколко постановки, ами тя си е такава и в театъра. Крещи, пъшка, охка...все едно я колят, доста натоварващо...

Тенденция е, че във всичките български продукции е пълно с някакви протежета и бездарници, които не знаят защо са там, а някои дори не са актьори...
    При положение, че в театрите е пълно с талантливи актьори, които биха се справили по-добре.
    Мога да ви изброя десетки...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Много преиграват повечето от младите български актьори, супер изкуствени са ми.
    Welcome to the Jungle...

Град
    София
    Ами не само младите преиграват. ; )
    Иначе има страшно талантливи млади български актьори, ама за съжаление са ги чували само хора от средите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си