.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен Аватара на machoka
    Не е въпросът да задължаваш някой да ги използва и не съм аз този, който не чете внимателно. Напротив - някой пъпчив тийнейджър, който се мисли за много готин ще прочете 'ако си свеж и точен, наркотиците само могат да те забавляват. много са яки йей, разпускам си като пич', и ще свърши в някой вход.

като сте толкова 'навътре' в нещата, коментирайте си ги в тая светлина по пейките и се друсайте и се кефете, кой съм аз да ви давам акъл) но не и да ги представяте като средство за по-яко купон, сред начинаещи купонджии.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Не е въпросът да задължаваш някой да ги използва и не съм аз този, който не чете внимателно. Напротив - някой пъпчив тийнейджър, който се мисли за много готин ще прочете 'ако си свеж и точен, наркотиците само могат да те забавляват. много са яки йей, разпускам си като пич', и ще свърши в някой вход.

като сте толкова 'навътре' в нещата, коментирайте си ги в тая светлина по пейките и се друсайте и се кефете, кой съм аз да ви давам акъл) но не и да ги представяте като средство за по-яко купон, сред начинаещи купонджии.
    Пъпчивия тинейджър ако няма акъл за 2 стотинки и е податлив на такива неща, така или иначе ще интерпретира нещата по друг начин.

Никъде не е пропагандирала употребата на наркотици, дори сравнително обективно представя нещата, като от това, което аз схванах като основна теза е : наркотиците не са за всеки, трябва акъл и всеки си преценява рисковете и отговорностите, които носят със себе си.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението

Изключително програмирано мислене, недей така. Първо, дори се опитах да откажа мацката да се напушва, защото очевидно не й влияе приятно. Второ, опитах се да си натрапя негативното мнение за херца. Трето, надявам се, досещаш се, че никой нормален с акъл няма да тръгне да се друса, за да изглежда готин отстрани. Ако е толкова плитък, че да реши да го прави, едва ли ще съм аз тази, която ще го зариби, при положение че навън гъмжи от изпаднаци, които се бият в гърдите колко са се направИли.
    Опитах се да обясня, че всеки трябва да си ползва главата на раменете, и да преценява действията си, от които последиците са неизбежни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си