.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Не може ли кафево и живот?
    Давай смело, виждаш сама колко много хора са на кафЕво и са си добре, при това са щастливи и желани от всички. Живееш само веднъж, не забравяй, няма смисъл да живееш като пенсионер. Забавлявай се докато можеш, това е смисъла на живота!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Не може ли кафево и живот?
    Давай смело, виждаш сама колко много хора са на кафЕво и са си добре, при това са щастливи и желани от всички. Живееш само веднъж, не забравяй, няма смисъл да живееш като пенсионер. Забавлявай се докато можеш, това е смисъла на живота!
    Много си зле.
    Ти като 'живееш само веднъж и трябва да пробваш от всичко', що не си отрежеш пръста, ей така за идеята и пробването, или пък да се напиеш буквално до смърт, ей така да видиш дали ще оцелееш?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на Pikachu
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Много си зле.
    Ти като 'живееш само веднъж и трябва да пробваш от всичко', що не си отрежеш пръста, ей така за идеята и пробването, или пък да се напиеш буквално до смърт, ей така да видиш дали ще оцелееш?
    |(
    Не му се хващай.

За съжаление, трябва да направиш пълен обрат на живота ти, изискват се много усилия. И аз трудно говоря, най-вече пред непознати, или приятели от скоро време. Постоянно се контролирам какво да кажа, дали ще изглежда адекватно и т.н. Обмислям да споделя с нашите, но не ми се прави особено това... Аз не пуша и релаксирам с музика. Имам цели, едната от които е да се измъкна от тоя самоконтрол и натрапчиви мисли...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си