.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^не всичко е секс, да. Познавам Аурисс достатъчно, че да заява, че изобщо не мисли, че животът е секс, наркотици и рок-н-ролл.

Просто в една връзка сексът е важна част. Без него, тя не може да съществува. Безмислена е. И аз смятам, че той трябва да я къса. Иначе, са просто приятели, които чат пат си пускат езици.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^не всичко е секс, да. Познавам Аурисс достатъчно, че да заява, че изобщо не мисли, че животът е секс, наркотици и рок-н-ролл.

Просто в една връзка сексът е важна част. Без него, тя не може да съществува. Безмислена е. И аз смятам, че той трябва да я къса. Иначе, са просто приятели, които чат пат си пускат езици.
    Прозвуча кофти. Иванчо от 3ти а клас заряза Марийка от 3ти б понеже тя не му пускала и бил на мнение, че връзка без секс не ставало. Авторе, изчакай още малко. Не я натискай и заставяй. Секса е нещо хубаво при желание от двете страни. А ако толкова не ти се ще да изчакаш, винаги можеш да започнеш да я събличаш, докосваш, галиш и така нататък докато се целувате и си лежите и да я накараш сама да си поиска секс. Ама е подло.
    Към останалите дето дават съвети да я зареже. На вас надали ще ви е особено приятно ако ви кажат "Или отваряй краката, или пътя."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Прозвуча кофти. Иванчо от 3ти а клас заряза Марийка от 3ти б понеже тя не му пускала и бил на мнение, че връзка без секс не ставало.

Към останалите дето дават съвети да я зареже. На вас надали ще ви е особено приятно ако ви кажат "Или отваряй краката, или пътя."
    Не ме интересува как е прозвучало. Автора не е 3-ти клас, мамка му.

Човекът, когото си заслужава изобщо няма да те кара да го/я чакаш.

Аз давам съвет да я зарежат. А на мен такова нещо няма как да ми кажат, защото аз не се стискам 5 века, за да разбера дали наистина ме обича и другите глупости, преди да правя секс с него.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не ме интересува как е прозвучало. Автора не е 3-ти клас, мамка му.

Човекът, когото си заслужава изобщо няма да те кара да го/я чакаш.

Аз давам съвет да я зарежат. А на мен такова нещо няма как да ми кажат, защото аз не се стискам 5 века, за да разбера дали наистина ме обича и другите глупости, преди да правя секс с него.
    Винаги може да има някакви комплекси, проблеми и така нататък. Не можем да бъдем сигурни защо и какво има. Чакал е година, може да изчака още мъничко. И винаги може да постъпи и по онзи начин, дето го описах в предното си мнение. Също винаги може да поговори с нея сериозно и да я попита какво не е наред, след което да изглади нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си