.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Минавам да пиша за един лек десерт, който става много лесно. Онзи ден една приятелка го беше направила и направо си облизахме пръстите. (то сигурно повечето от вас го знаят, ама аз като много закъсала "готвачка"... )
    То е тип бишкотена торта. Бишкотите се топят в топло мляко и през ред се слага киви/банан или каквото искате. Правят се колкото реда искате и отгоре се залива с разтопен (не течен) шоколад и се слагат отгоре ягоди или пак някакъв плод по избор. После малко в хладилника и ставааа суперско.
    Аз това съм го пробвала с шоколадов пудинг между бишкотите и пак не става лошо, ама плодовото ми е по-вкусно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Минавам да пиша за един лек десерт, който става много лесно. Онзи ден една приятелка го беше направила и направо си облизахме пръстите. (то сигурно повечето от вас го знаят, ама аз като много закъсала "готвачка"... )
    То е тип бишкотена торта. Бишкотите се топят в топло мляко и през ред се слага киви/банан или каквото искате. Правят се колкото реда искате и отгоре се залива с разтопен (не течен) шоколад и се слагат отгоре ягоди или пак някакъв плод по избор. После малко в хладилника и ставааа суперско.
    Аз това съм го пробвала с шоколадов пудинг между бишкотите и пак не става лошо, ама плодовото ми е по-вкусно.
    А ако топя бишкотите в горещ шоколад?
    Интересно звучи и предоставя широко поле за вариации и експерименти. Мерси за рецептичката, ще се изпробва този уикенд.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не ми звучи никак лек десерт. Ще го пробвам иначе, благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си