.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Тема: "friends zone"

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ама ти какво очакваш? Маркирала те е като приятел. Споделянето на твоите чувства няма да ти променят титлата на 'гадже'.
    E,а с нея не сме се държали толкова приятелски нищо,че накрая ми мина с номера за приятелството.Имаше си флиртове,сърденки и ревнуваници уж на бъзик,понякога обарвания,говорене на скъпи и скъпа и т.н.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    едит:
    Това ти е проблема. Ако я харесваш като нещо повече изобщо няма да си губиш времето да изграждаш приятелски отношения. Ще се стремиш по-високо.
    Ами не знам.Дали пък е по-добре да се окаже,че си губя времето с някоя тъпа кифла, с която нямаме нищо общо и не можем да си кажем пет думи само,защото ми е харесала външно? Дилема.
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-18-2013 на 13:59
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами не знам.Дали пък е по-добре да се окаже,че си губя времето с някоя тъпа кифла, с която нямаме нищо общо и не можем да си кажем пет думи само,защото ми е харесала външно? Дилема.
    Човек, ти излизаш на срещи. Даваш шанс на даден човек. Ако въпросната те кефи външно, но не и по характер я отрязваш и толкова. Срещите ти дават възможност да я опознаеш. Не ставаш "гадже" с някого веднага щом се запознаете, защото тя е красива. Апф.

Да не говорим, че за да харесваш някого и да бъдеш с някого, изобщо не означава, че трябва да имате 100000 общи неща, та да може да си говорите.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Няма как да е тъпа кифла, ти така или иначе ще я опознаваш, но това не преди през това време да си подготвяш почвата с физически контакт.
    Точно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си