.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75

Тема: "friends zone"

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    При прекъсване на контакт за година-две и повторно градене на отношения, коренно различни от преди, може и да стане. Иначе - не.
    А тия измислици с умишлено попадане там... забрави.
    Прекъсването на контакт за година две е може би за да може даденият човек да забрави какъв си бил преди това и/или да реши,че страшно много си се променил. Но може би ако след година две се държиш по същият начин като преди това няма да има ефект особено ако не си се променил кой знае колко физически.Чуденката по скоро е ако решиш да промениш отношението си към даденият човек напълно от днес за утре и уцелиш правилната формула дали след определено време ще успееш да заблудиш/убедиш даденият човек,че всъщност е пропуснал да забележи в теб някои важни неща,които са го накарали да те вкара в тази приятелска зона.Разбира се има и немалък риск да загубиш отношенията си с него.

А относно умишленото попадане там.
    Мъж А се запознава с жена Б. Обаче той има гадже С, а тя евентуално гадже Д. И двамата или поне единият обича гаджето си и не си помисля за други. А и Б стават истински приятели въпреки, че много си се кефят.Да речем,че си споделят всичко и са се разбрали,че са най-добри приятели.В един момент обаче нещата с гаджетата се прецакват условията стават по подходящи и е време за риск,който преди това поради другите фактори е бил безпредметен,защото двамата не е имало как да разберат,че с гаджетата им няма да се получи и условията ще се подредят.Най-много да е се е стигнало до изпокарване и развалянето на всякакви отношения.И тогава вече идва времето за излизането от тази капсула.От друга страна ако А и Б не са станали истински приятели през времето просто постепенно е щяло да си изгубят връзка и следите и са щяли да се отчуждат един от друг .
    Това имах предвид.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Прекъсването на контакт за година две е може би за да може даденият човек да забрави какъв си бил преди това и/или да реши,че страшно много си се променил. Но може би ако след година две се държиш по същият начин като преди това няма да има ефект особено ако не си се променил кой знае колко физически.Чуденката по скоро е ако решиш да промениш отношението си към даденият човек напълно от днес за утре и уцелиш правилната формула дали след определено време ще успееш да заблудиш/убедиш даденият човек,че всъщност е пропуснал да забележи в теб някои важни неща,които са го накарали да те вкара в тази приятелска зона.Разбира се има и немалък риск да загубиш отношенията си с него.
    Пак изписа един куп работи, за да кажеш нещо, което аз вече казах: "изграждане на отношения, КОРЕННО РАЗЛИЧНИ..."
    Ако едно момче си промени отношението към мен от днес за утре, ще реша, че или е в цикъл, или е решил нещо си и няма топките да ми го съобщи. И в двата случая губи той.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ПП, изчисти си ЛС кутията.

Пак изписа един куп работи, за да кажеш нещо, което аз вече казах: "изграждане на отношения, КОРЕННО РАЗЛИЧНИ..."
    Ако едно момче си промени отношението към мен от днес за утре, ще реша, че или е в цикъл, или е решил нещо си и няма топките да ми го съобщи. И в двата случая губи той.
    Ако ми го повториш още веднъж има шанс да те разбера
    И всъщност нещо,което все пак пропуснах да кажа е че за тези да речем 2 години и приятелката може бая да се е попроменила и да е сменила приоритете си т.е. не е гарантирано,че и по същият начин да се държи няма да го огрее пак.
    Викаш ще си знаеш,но ще се правиш на приятно разсеяна.Да това много момичета/жени доста добре го умеете.
    Ами ако примем,че е имал топките както се изразяваш да ти го спомене, а ти си му обяснила колко добър приятел ти е и как ще му биеш шута само ако посмее да си помисли друго какво правим пак при същото стечение на обстоятелствата? Както знаем някои момичета/жени едно гововорят пък съвсем друго вършат.
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-18-2013 на 12:16
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Това, което на мен не би ми отървало, но един достоен мъж би направил, е да се отдръпне.

ДД, готово.

Супер фен Аватара на minchorna
    ....но един достоен мъж би направил, е да се отдръпне.
    +1

Това, което на мен не би ми отървало, но един достоен мъж би направил, е да се отдръпне.

ДД, готово.
    И в крайна сметка стигаме дотук:

http://www.teenproblem.net/forum/sho... я-friendzone

Какви сте тъпанари.Защо търсите само връзка?
    Какво стана с борбата за любовта,с увереността и т.н. ?
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-18-2013 на 12:50

anonymous708973
    Guest
    Под "отдръпне" разбирам да ми бие шута и да не се задоволява с измислено приятелство, ако иска повече.

Поправих го,че тоя форум нещо беше решил да ми скрие половината мнение.

anonymous708973
    Guest
    Наистина не разбирам целта и контекста на въпросите ти.

Мега фен Аватара на Chacho
    Пет приказки за тоя friendzone и от мен:

Ако се запознаеш с някоя и й оставиш впечатление, че можеш да си й само приятел, му викаме да влезеш във friendzone-ата.

Няма значение от колко време не сте се виждали. За да "излезеш" от тази зона, трябва да се върнеш в началната точка - опознаването.

И от мъжка гледна точка не ти пука за: "Какви сте тъпанари.Защо търсите само връзка?" или "Ще си съсипем приятелството".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

PinkPan7her тези въпроси са по-скоро риторични за мен като изключим може би първите два и ги пиша с цел да се види,че всичко си зависи от това от коя камбанарийка се гледат нещата

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Пет приказки за тоя friendzone и от мен:

1.Ако се запознаеш с някоя и й оставиш впечатление, че можеш да си й само приятел, му викаме да влезеш във friendzone-ата.

2.Няма значение от колко време не сте се виждали. За да "излезеш" от тази зона, трябва да се върнеш в началната точка - опознаването.

3.И от мъжка гледна точка не ти пука за: "Какви сте тъпанари.Защо търсите само връзка?" или "Ще си съсипем приятелството".
    1.Както казах някои жени умеят да се правят на много приятно разсеяни.Случвало ми се е да събера кураж след много усилия и да го кажа директно в лицето на мацката, а тя да ми се подхилва или да ми отклонява темата правейки се че не ме е чула.

2.Ето затова се чудех дали става веднага и как ще се върнеш веднага на точка опознаване на човек,който вече си опознал

3.Ако говорим за мен,макар че темата си има авторка предпочиам ако може да съм поопознал момичето и да сме изградили някакви приятелски отношения.Да знам как реагира на дадени ситуации.А понякога да кажеш майната му на приятелстовото със скъп за теб човек е трудничко

Град
    София, България

1.Както казах някои жени умеят да се правят на много приятно разсеяни.Случвало ми се е да събера кураж след много усилия и да го кажа директно в лицето на мацката, а тя да ми се подхилва или да ми отклонява темата правейки се че не ме е чула.
    Ама ти какво очакваш? Маркирала те е като приятел. Споделянето на твоите чувства няма да ти променят титлата на 'гадже'.

едит:

предпочиам ако може да съм поопознал момичето и да сме изградили някакви приятелски отношения.
    Това ти е проблема. Ако я харесваш като нещо повече изобщо няма да си губиш времето да изграждаш приятелски отношения. Ще се стремиш по-високо.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ама ти какво очакваш? Маркирала те е като приятел. Споделянето на твоите чувства няма да ти променят титлата на 'гадже'.
    E,а с нея не сме се държали толкова приятелски нищо,че накрая ми мина с номера за приятелството.Имаше си флиртове,сърденки и ревнуваници уж на бъзик,понякога обарвания,говорене на скъпи и скъпа и т.н.

едит:
    Това ти е проблема. Ако я харесваш като нещо повече изобщо няма да си губиш времето да изграждаш приятелски отношения. Ще се стремиш по-високо.
    Ами не знам.Дали пък е по-добре да се окаже,че си губя времето с някоя тъпа кифла, с която нямаме нищо общо и не можем да си кажем пет думи само,защото ми е харесала външно? Дилема.
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-18-2013 на 13:59

anonymous708973
    Guest
    Няма как да е тъпа кифла, ти така или иначе ще я опознаваш, но това не преди през това време да си подготвяш почвата с физически контакт.

На приятно разсеяна се правя, за да не съм груба и да не обидя човека отсреща. Нормално да ти отклонява темата.

И колкото и да не ви се вярва, момчета, има възможност, при която дадено момиче не иска да си съсипе приятелството с момчето. С най-добрия ми приятел сме така.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    аа, имам въпрос...
    Та, в момента се намирам в ситуация, в която с въпросния сме се разбрали още от началото, че сме приятели. По скоро, той го заяви, аз нищо не казах, само кимнах. И по нататък той като почна едно сваляне или нещо от тоя род, като в същото време ме питаше дали всичко е наред между нас, че сме добри познати и т.н. И аз пак нищо значително не му отговорих, понеже не исках да му отговарям директно, за да не го разбира буквално. И си продължава каквото си знае, един ден сестра ми ни ръчкаше, че сме заедно и отговорът е: "само добри приятели сме; ако има нещо между нас ще си развалим приятелството си". И каза, че аз също така съм мислела, но дори не съм и намеквала какво мисля по този въпрос... А за флирта, не разбирам, той наистина ли не забелязва, че го прави или прави така с всичките си "приятелки"...

Смисъл, не разбирам какво точно иска от мен.. говори едно, прави друго...
    Последно редактирано от ROFLWTF : 03-18-2013 на 14:10

Град
    София, България
    Ами не знам.Дали пък е по-добре да се окаже,че си губя времето с някоя тъпа кифла, с която нямаме нищо общо и не можем да си кажем пет думи само,защото ми е харесала външно? Дилема.
    Човек, ти излизаш на срещи. Даваш шанс на даден човек. Ако въпросната те кефи външно, но не и по характер я отрязваш и толкова. Срещите ти дават възможност да я опознаеш. Не ставаш "гадже" с някого веднага щом се запознаете, защото тя е красива. Апф.

Да не говорим, че за да харесваш някого и да бъдеш с някого, изобщо не означава, че трябва да имате 100000 общи неща, та да може да си говорите.

Няма как да е тъпа кифла, ти така или иначе ще я опознаваш, но това не преди през това време да си подготвяш почвата с физически контакт.
    Точно.

На приятно разсеяна се правя, за да не съм груба и да не обидя човека отсреща. Нормално да ти отклонява темата.

И колкото и да не ви се вярва, момчета, има възможност, при която дадено момиче не иска да си съсипе приятелството с момчето. С най-добрия ми приятел сме така.
    Или както ми каза една приятелка преди време:"Когато една жена ти хареса външно не се интересувай от толкова много въпроси колкото една жена.Помисли си дали искаш да я изчукаш и действай." Явно понякога трябва да се държиш по грубичко в тоя живот

А относно приятелството.Породят ли се чувства в единият то е тръгнало вече в една друга посока... евентуално в по-добрият случай в превръщането му в една красива любов.

Човек, ти излизаш на срещи. Даваш шанс на даден човек. Ако въпросната те кефи външно, но не и по характер я отрязваш и толкова. Срещите ти дават възможност да я опознаеш. Не ставаш "гадже" с някого веднага щом се запознаете, защото тя е красива. Апф.

Да не говорим, че за да харесваш някого и да бъдеш с някого, изобщо не означава, че трябва да имате 100000 общи неща, та да може да си говорите.
    Ами аз попринцип съм добро човече.Преди години имах докато учех една съученичка дотолкова ми навлизаше в личното пространното все едно след малко ще се зацелуваме,че е чак ме нервираше и ми идваше да и тегля една,но си траех да не се почувства гадно.

Иначе колкото повече общи неща има между двама човека толкова по-добре за връзката и толкова по-готино ще се чувстват един с друг без да се налага да се напасват кой знае колко
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-18-2013 на 14:17

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ROFLWTF Виж мнението
    аа, имам въпрос...
    Та, в момента се намирам в ситуация, в която с въпросния сме се разбрали още от началото, че сме приятели. По скоро, той го заяви, аз нищо не казах, само кимнах. И по нататък той като почна едно сваляне или нещо от тоя род, като в същото време ме питаше дали всичко е наред между нас, че сме добри познати и т.н. И аз пак нищо значително не му отговорих, понеже не исках да му отговарям директно, за да не го разбира буквално. И си продължава каквото си знае, един ден сестра ми ни ръчкаше, че сме заедно и отговорът е: "само добри приятели сме; ако има нещо между нас ще си развалим приятелството си". И каза, че аз също така съм мислела, но дори не съм и намеквала какво мисля по този въпрос... А за флирта, не разбирам, той наистина ли не забелязва, че го прави или прави така с всичките си "приятелки"...
    Ааа, обърках се. Сигурно и ти.
    А когато си объркана, решението е едно: поставяш въпроса ребром и питаш какво иска.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Ааа, обърках се. Сигурно и ти.
    А когато си объркана, решението е едно: поставяш въпроса ребром и питаш какво иска.

Явно ще се наложи.. рано или късно.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитат: Или както ми каза една приятелка преди време:"Когато една жена ти хареса външно не се интересувай от толкова много въпроси колкото една жена.Помисли си дали искаш да я изчукаш и действай." Явно понякога трябва да се държиш по грубичко в тоя живот

Аз нищо грубо не видях в цялата работа. Ти за кво опознаване говориш, не ми е ясно. Като видиш някоя 1-2 пъти, вече трябва да си решил, дали би си пъхнал езика в устата й. С времето може да почне да те дразни или да не си паснете и късате. Ма през това време, като ти се е искало, за кво да се сдържаш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

E Chacho то ако e само до решението дали бих си пъхнал езика в устата и гарантирано бих имал желание като за начало да го направя с минимуm с 3/4 от момичетата в моя град(като имаш предвид,че тук така да се каже почти всички се познаваме) и след това натам докъдето стигна

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от ROFLWTF Виж мнението
    аа, имам въпрос...

Смисъл, не разбирам какво точно иска от мен.. говори едно, прави друго...
    не, проблемът не е в теб.
    той е няк'ъв мухльо/пъзльо/кактоискашгонаречи, който предпочита другите да дефинират отношенията. понеже и аз така правя с хората, които харесвам понякога, та го твърдя със сигурност (това, което прозира в разказаното от теб). в неговия сценарий той те е "попитал" вие приятели ли сте или нещо повече, нищо че е изглеждало като поставяне на условия в твоите очи и затова си си затраяла. това е. оттам-насетне той си кара по тази линия;

//наскоро един познат ми обясняваше колко време се пести с женското "няма да ме чукаш" още при първото "здрасти". колкото и да е вулгарно, малко или много е така. другото са игрички за чужда сметка;

Град
    София, България

Иначе колкото повече общи неща има между двама човека толкова по-добре за връзката и толкова по-готино ще се чувстват един с друг без да се налага да се напасват кой знае колко
    Пълни глупости. Това изобщо не е по-добре за връзката, поне за мен. Аз не искам човек до себе си да бъде олицетворение на самата мен. Искам някой различен, с когото можем взаимно да се учим. Не смятам, че бих се чувствала по-добре с човек, чиито интереси са досущ като моите вместо с човек, чиито интереси са по-различни.

За какво напасване говориш? Важното е там ценностна система и по-дълбоки вярвания да са на едно мнение/равнище. Оттам нататък - изобщо не искам половинката ми и тя, примерно, да се интересува от политика и зодиакални знаци.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-18-2013 на 19:13

anonymous708973
    Guest
    Не се пали. Той не говореше за пълна идентичност, а за сходства. По-добре да са повече... не говорим за повърхностни неща като интереси, а за коренно различен начин на живот. /разбиранията сама ги обхвана добре/ Ти да учиш много и да лягаш рано с книжка в леглото, той да спи до обяд и или да работи нощни смени, или да купонясва по баровете. Ти да си вегетарианка и да гледаш куче, две котки, 4 папагала и хамстер, а той да ходи на лов и да стреля по животинки. Ти да обичаш да излизаш навън и да се радваш на слънцето, а него да не можеш да го вдигнеш от дивана, щото е виден домошар.
    За такива неща говорим. Поне според мен де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си