- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "friends zone"
Пет приказки за тоя friendzone и от мен:
Ако се запознаеш с някоя и й оставиш впечатление, че можеш да си й само приятел, му викаме да влезеш във friendzone-ата.
Няма значение от колко време не сте се виждали. За да "излезеш" от тази зона, трябва да се върнеш в началната точка - опознаването.
И от мъжка гледна точка не ти пука за: "Какви сте тъпанари.Защо търсите само връзка?" или "Ще си съсипем приятелството".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
PinkPan7her тези въпроси са по-скоро риторични за мен като изключим може би първите два и ги пиша с цел да се види,че всичко си зависи от това от коя камбанарийка се гледат нещата
1.Както казах някои жени умеят да се правят на много приятно разсеяни.Случвало ми се е да събера кураж след много усилия и да го кажа директно в лицето на мацката, а тя да ми се подхилва или да ми отклонява темата правейки се че не ме е чула.
2.Ето затова се чудех дали става веднага и как ще се върнеш веднага на точка опознаване на човек,който вече си опознал
3.Ако говорим за мен,макар че темата си има авторка предпочиам ако може да съм поопознал момичето и да сме изградили някакви приятелски отношения.Да знам как реагира на дадени ситуации.А понякога да кажеш майната му на приятелстовото със скъп за теб човек е трудничко![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ама ти какво очакваш? Маркирала те е като приятел. Споделянето на твоите чувства няма да ти променят титлата на 'гадже'.
едит:
Това ти е проблема. Ако я харесваш като нещо повече изобщо няма да си губиш времето да изграждаш приятелски отношения. Ще се стремиш по-високо.
E,а с нея не сме се държали толкова приятелски нищо,че накрая ми мина с номера за приятелството.Имаше си флиртове,сърденки и ревнуваници уж на бъзик,понякога обарвания,говорене на скъпи и скъпа и т.н.
Ами не знам.Дали пък е по-добре да се окаже,че си губя времето с някоя тъпа кифла, с която нямаме нищо общо и не можем да си кажем пет думи само,защото ми е харесала външно? Дилема.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-18-2013 на 13:59
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Човек, ти излизаш на срещи. Даваш шанс на даден човек. Ако въпросната те кефи външно, но не и по характер я отрязваш и толкова. Срещите ти дават възможност да я опознаеш. Не ставаш "гадже" с някого веднага щом се запознаете, защото тя е красива. Апф.
Да не говорим, че за да харесваш някого и да бъдеш с някого, изобщо не означава, че трябва да имате 100000 общи неща, та да може да си говорите.
Точно.