- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в сина на зам.кмета
Скоро се преместихме със семейството ми в нов град ,тоест тази учебна година.Още от първите дни харесах един съученик и така той ме заговори първи ,после аз и така с времето се влюбих в него ,тоест в начина му на гледане на живота ,в дълбоките му кафеви очи и мекия му глас от който ми се свива стомаха като го чуя и ето ,че минаха няколко месеца...разговаряла съм с него извън училище и така разговор след разговор все повече се хипнотизирах от него.И естествено съучениците ни разбраха ,че между нас има химия и започнаха да се бъзикат ,а той се изчервяваше и се смееше и незнаеше какво да каже също като мен ,а когато го питаха дали ме харесва наистина, отказа да отговори нали обаче другите настояваха той тогава се засмя погледна в земята и каза какви ги говорите и се направи на зает.Не му се ръсърдих не съм и очаквала да признае пред всички ,той самия ми е казвал че не миу харесва да показва пред всички чуствата си.Тези дни разбрах нещо което не съм и подозирала -баща му бил зам.кмет на града,проблема е че съм се нацелила на доста високо....какво да правя?Заслужава ли си ,дали ще обърне внимание на момиче като мен?Как да разбера дали ме харесва?
Що пък да си се нацелила високо? Аз като съм дъщеря на кметица да не би да съм безсмъртна? За 1 път чувам такова нещо.. Харесвате се, взимайте се и толкова. Нищо не ви спира!
Момиче ^^
И какво като е син на зам. кмета? Доколкото разбирам от написаното от теб той се държи приятелски. Не е демонстрирал високомерност и не парадира с това кой е баща му така че не виждам какво те притеснява?! Той вече вниманието ти го е обърнал не се сдухвай напразно.![]()
Не слагай етикети и граници. Каква си ти и какъв е той? Двамата сте хора, живеете под едно небе и дишате един й същ въздух.. какво значение има каква заплата взима твоят баща и каква - неговият ..?Не гледай толкова материално на нещата. Щом си допадате и се привличате , какво ви пречи??
![]()
Не си мисли, че бързо ще те отблъсне или, че си под нивото му, преди това не си знаела дори, че е син на кмета, а сега като си разбрала какво? Минало е време, все още е до теб. Не му слагай бързо етикети.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Разбирам да беше хлътнала по сина на президента на САЩ, ама... :д
Да може и така да е ,но той е единствен син и е нормално родителите му да искат най-доброто за него и някоя която е на неговото ниво тоест не някоя бедна.Аз съм от средната класа нито бедна нито богата.
За него не се притеснявам толкова питала съм го дали това за него има значение и каза ,че няма но кой знае....аз наистина искам да се получи между нас и не е зареди парите преди да разбера какъв е го харесах много,и да не се е перчил никога даже не е казвал кой е баща му ,според мен това говори добре за него.
Хаха, няква рок звезда ще да е тоя. И аз съм кметско дете, ма досега не съм се чувствал специален. Гледай на него като на обикновено момче.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пък аз съм сестрата на бабата на Берлускони.. всички сте ми под нивото !
Стига глупости... голяма работа на кого е син, особено като се държи добре. Тия филми с родителите ги запази за венецуелските сапунки или поне за по-напред в живота....
dgdg
Щом се харесвате няма значение дали баща му е заместник кмет, кмет или чистач.Очевидно той е земен и не парадира с възможностите си.А и както вече ти казаха няма да се жените, че техните да не го одобрят, а и все пак решението с коя ще е си го взема той.Не се притеснявай от поста на баща му, а просто му покажи че го харесваш заради него самия и стискам палци да се получи между вас![]()
Само да вметна, че и кметовете ядат зеле, и те серат. Какво остава за заместник-кметовете??? И те са хора. Надценила... ми не знам - ако той е някой бог, да. Ама ако и той ходи до тоалетната, тогава КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КАКЪВ Е БАЩА МУ?!?!?!
Щом баща му е зам. кмет на града - откажи се...аз тей направих като разбрах, че на една мацка пра пра пра пра пра пра (х99 пра) дядо й е Наполеон...